Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor convectorput weghalen en verwarming plaatsen:

Convectorput weghalen en verwarming plaatsen

Graag zou ik de convectorput willen laten verwijderen. Hierna zal de vloer aangeheeld moeten worden en radiatoren aan de muur geplaatst worden. Het zal gaan om de woonkamer met open keuken.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput weghalen en verwarming plaatsen uit heel Nederland:

Convectorput verwijderen en nieuw verwarming plaatsen op de wand

1. Convectorput (ongeveer 4 meter) weghalen en dichtmaken. Een nieuwe verticale verwarming zetten aan de wand. 2. Radiator (ongeveer een meter) in de keuken verplaatsen.

Convectorput weghalen en verwarming plaatsen

Ik wil de convectorput vervangen door een (design) radiator. Er ligt vloerverwarming als bij verwarming en plavuizen, daar zal op de een of andere manier vanuit de kruipruimte gaten in gemaakt moeten worden om de verwarming aan te kunnen sluiten. Het huis is voorzien van stadsverwarming.

Radiator weghalen en convectorput plaatsen

We willen dubbele tuindeuren laten plaatsen en de bestaande radiator vervangen door een convectorput. Graag info en offerte over het deel convectorput: betonnen vloer uitslijpen, convectorput inclusief radiator plaatsen en aansluiten.

Convectorput weghalen en verwarming plaatsen

Ik wil de convectorput verwijderen (dichtgooien) in onze woonkamer en vervangen door een verwarming met hetzelfde rendement tegen de muur. Graag prijsindicatie voor het verwijderen van de radiator in de put, het dichtgooien van de put en afsmeren van de vloer. Tevens een indicatie van het verleggen van de leidingen (via kruipruimte) en het afdoppen boven de vloer van de leiding zodat er na het leggen van de nieuwe vloer een radiator aangekoppeld kan worden. En een prijsindicatie voor de nieuwe verwarming van 40 tot 50 centimeter breed. De put is 250 x 40 x 80 centimeter. Alvast bedankt!

Convectorput weghalen en verwarming plaatsen

Voor een woning in aankoop ben ik benieuwd naar de kosten van het verwijderen van de convector put van 2.80 x 0.30 meter groot en het plaatsen van een radiator aan de muur.

Radiator weghalen en convectorput plaatsen

Volgend jaar wordt er tussen februari en het begin van de zomer een schuifpui bij ons geplaatst. De exacte tijdsplanning wordt pas volgend jaar bekend. Wij willen voor die tijd de radiator laten weghalen en er een convectorput laten maken van 3 meter lang. Het gaat om een betonnen vloer waarop nu plavuizen liggen. Over enkele jaren willen wij er een houten vloer op leggen. Wij nodigen bedrijven graag even uit om de klus hier met ons te bespreken en we ontvangen daarna graag uw offerte.

Convectorput weghalen en verwarming plaatsen

Wij willen graag van de convectorputten in de woonkamer af en hier een verwarming middels radiatoren voor in de plaats. Het zijn 2 putten, de ene is 116 cm. lang en de andere is 266 cm. lang. Beide zijn 39 cm. breed en 58 diep. De putten dichten en radiatoren ophangen.

Schuifpui plaatsen

Ik wil een schuifpui laten plaatsen en de radiator weghalen en vervangen voor een convectorput. Wat is hier de prijs voor?

Convectorput weghalen en verwarming plaatsen

Wij hebben een convectorput in het achterste deel van de woonkamer met houten vloer. Omdat we onze open keuken willen verbouwen/uitbreiden moet er deels een nieuwe vloer in (hout vervangen door beton of gietvloer) en willen we de convectorput kwijt. Alternatief is vloerverwarming wat dan aangelegd moet worden of een radiator aan de muur. Dit wil ik graag met een vakman overleggen. De oppervlakte zal gemeten moeten worden. Het betreft dus het offreren van de volgende punten: - Verwijderen van de convectorput; - Vervangen houten vloer door gietvloer of betonvloer; - Aanleggen van vloerverwarming of monteren van een radiator.

Werkzaamheden i.v.m. nieuwe keuken

Aanpassingen keuken. Afsluiten aanwezige convectorput: - aansluiten van leiding (aan en afvoer) voor 2 radiatoren; - twee radiatoren aansluiten 30x90cm ( glad model), zelf aan te schaffen; - dichtmaken convector put; - 12 tegeldelen voorzichtig verwijderen bij convectorput, let op vloerverwarming; - 12 tegels terug plaatsen. Keuken; - afbreken bestaande keuken; - aanpassen elektrisch leidingwerk aan nieuwe keuken, 2 extra groepen (??), 3x2 stopcontacten, dimmer t.b.v. wandverlichting; - gasleiding t.b.v. gasfornuis verplaatsen; - koof maken tbv afzuigkap, aansluiting op buitenafvoer (aanwezig); - 2 plafondspots in koof maken, aansluiten op dimmer; - weghalen van stuk binnenmuur (60cm); - herplaatsen van 2 Vloer tegels (aanwezig); - verplaatsen van schakelaar en stop.