Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel plaatsen en rookkanaal installeren:

Houtkachel plaatsen en rookkanaal installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die in onze woning een houtkachel kan installeren met een compleet rookkanaal tot op het dak. Alle materialen zijn hier aanwezig. Er zijn ook al openingen in 2 plafonds. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel plaatsen en rookkanaal installeren uit heel Nederland:

Flexibele kachelpijp plaatsen

Wij willen graag een pijp in onze schoorsteen laten plaatsen. Het is een gemetselde schoorsteen die aan sluit op een houtkachel. De kachel is een gesloten systeem.

Haard en rookkanaal plaatsen

Rookkanaal plaatsen in een huis van 2 verdiepingen met een betonnen vloer en komt uiteindelijk uit op een schuin dak met dakpannen. Huis gebouwd in 1983. Het rookkanaal kan verticaal vanuit de haard aangelegd worden. Liefst met dubbelwandige pijp en er moet een houtkachel in mee worden genomen.

Houthaard met rookgasafvoerkanaal plaatsen

Wij overwegen om in onze woning een houtkachel te laten installeren met een rookkanaal. Er moet in de woonkamer een rookkanaal worden gemaakt van 4 à 5 meter tot aan het zadeldak. Dat kanaal hoeft dus niet door plafonds/vloeren. Het dak is als volgt opgebouwd van binnen naar buiten: gipsplaat, isolatiemateriaal, dakbeschot en dakpannen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Haard en afvoerkanaal plaatsen

Houtkachel voor in de kamer, er is een pijp, maar die is maar 11 cm doorsnee. Moet dus nieuw kanaal komen. Betreft 2 opties, oude kanaal vervangen of een hele nieuwe pijp aan de buiten kant van het huis maken, is ongeveer 10 meter hoog. De nieuwe pijp moet totaal onderhoudsvrij zijn, dus goed materiaal. Voor de rest is het misschien handig om gewoon even te bellen met elkaar en ik heb geen idee of je het oude kanaal echt kan vervangen. Het was een pijp voor een gaskachel. Ik kan foto's aan u mailen.

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Er is een reeds bestaande schoorsteen waar vroeger 4 aansluitpunten waren in huis. Wij zoeken een offerte voor camera inspectie van het rookkanaal met certificaat voor verzekering, schoonvegen rookkanaal en waarschijnlijk plaatsen flexibel rookkanaal. Voor potkachel in de keuken en houtkachel in de woonkamer.

Houthaard plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Er is wel een rookkanaal aanwezig, maar ik weet niet of dit geschikt is. Hier zal eerst naar gekeken moeten worden. Hij moet gemonteerd worden in een recreatiewoning. De kachel en een hittebestendige plaat heb ik aangeschaft. Een dubbelwandig rookkanaal om naar buiten te komen, nog niet. Deze zal eventueel geleverd moeten gaan worden door de vakman.

Houtkachel plaatsen en eventueel kanaal aanpassen

Ik zoek iemand die het rookkanaal kan aanpassen. Hij moet geschikt worden voor een houtkachel. Eerder is hij gebruikt voor een open haard.

Haard met flexibele pijp monteren

Wij willen een nieuwe houtkachel laten plaatsen. We hebben wel een rookkanaal, alleen is deze nog niet geschikt voor een 15 cm pijp. Hiervoor moet nog een flexibele pijp doorgetrokken worden. Ook hebben wij een vloerplaat nodig. We hebben nu nog open vuur.

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Ik wil bij Gamma een houtkachel gaan kopen en die in mijn woning laten aansluiten. Er is een nieuw plafond waar al een uitsparing in zit. Er is een rookgasafvoerkanaal nodig van 6 à 7 meter lang. Mijn huis heeft een Mansardedak met wolfseind en de pijp kan direct boven de 1e verdieping door dat dak. Ik ontvang graag uw offerte voor het aanleggen van het afvoerkanaal en aansluiten van de kachel.

Haard plaatsen met rookgasafvoerkanaal

Ik wil in mijn woning een houtkachel met rookgaskanaal laten plaatsen. Er zijn daarbij doorvoeren door 2 betonvloeren en het dak nodig. Ik wil hiervoor graag uw globale prijsindicatie ontvangen.

Partners

Partners van Casius