Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan vervangen i.v.m. lekkage:

Keukenkraan vervangen i.v.m. lekkage

Mijn keukenkraan lekt en moet worden vervangen. De lekkage zit laag en het vocht trekt in mijn keukenblad. Ik laat ook graag een nieuwe kraan meebrengen in een budgetvriendelijke prijscategorie. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan ook uw offerte.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen i.v.m. lekkage uit heel Nederland:

Keukenkraan vervangen

Het vervangen van een lekkende kraan in de keuken.

Keukenkraan vervangen

Ik had een offerte aangevraagd voor het vervangen van een keukenkraan maar door een grote lekkage heb ik het met spoed moeten laten vervangen dus de klus komt te vervallen

Keukenkraan monteren

Vervangen keukenkraan

Keukenkraan vervangen

Ik wil mijn keukenkraan vervangen door een nieuwe. De kraan lekt en vertoont wat slijtage na 12 jaar. De huidige kraan is van het merk Damixa. Ik ben van plan een Grohe Start te kopen (foto’s) bijgevoegd. Ik weet niet of de nieuwe kraan past op de opening van de oude en of de aansluitingen hetzelfde zijn. Ik koop de kraan. Het enige materiaal dat ik verder heb zit in de verpakking. Ander extra aansluitingsmateriaal (bijvoorbeeld teflon tape, et cetera ) heb ik niet. Dit moet de loodgieter dus meenemen en maakt onderdeel uit van de offerte.

Keukenkraan en duoblok vervangen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Vervangen van een keukenkraan op een aanrechtblad. Toepassen: Handson keukenkraan Thomas - Vervangen van een duoblok in de toiletruimte. Toepassen: Hydra Duoblok met vloerafvoer Het oude materiaal dient te worden afgevoerd door de vakman.

Grohe keukenkraan vervangen

Graag de Grohe keukenkraan vervangen. Ik heb al een nieuwe kraan, zoek een offerte met alleen manuren.

Keukenkraan vervangen

Wij willen de oude keukenkraan vervangen met een nieuwe keukenkraan.

Keukenkraan vervangen

Het gaat om het vervangen van de lekke keukenkraan voor een nieuw exemplaar. Deze is reeds aangeschaft.

Keukenkraan vervangen

Dear Praxis Staff, Can somebody uninstall my water tap that I have in the kitchen and install a new one that I am going to buy at the Praxis? I am attaching the photos of my current tap. Best regards,

Montage van een keukenkraan

De keukenkraan is bijna afgebroken en moet worden vervangen. Als ik de keukenkraan bij Gamma aankoop kan ik dan gebruik maken van een montageservice en zo ja, wat gaat mij dat kosten (buiten de aanschaf van de keukenkraan) en binnen welke tijdtermijn kan dit plaats vinden?

Partners

Partners van Casius