Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, het gehele CV-systeem vervangen, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Purmerend:

Dakgoten en boeidelen vervangen

Ik zoek een specialist die boeidelen en dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft kunststof boeidelen. Het soort dakgoten bespreek ik graag met de specialist. De buren hebben volgens mij zinken goten. Het betreft twee keer 6 meter.

Toilet vervangen door verhoogd, staand toilet

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen in de woning van één van mijn oudere cliënten. Ik werk voor een zorginstelling en ik ben de contactpersoon. Het is voor mij onduidelijk of alleen de toiletpot vervangen moet worden of ook het waterreservoir. Appartement is op de 2e verdieping met lift.

Spirobuizen plaatsen

Plaatsen spirobuizen van 125 mm vanuit ventilatorbox naar twee slaapkamers en badkamer. Plaatsen spirobuizen van de ventilatorbox op de derde verdieping, naar de woonkamer. Spirobuizen aansluiten met drie dakdoorvoeren en ventilatorbox.

Buitenkraan aanleggen achtertuin via kruipruimte

Graag wil ik weten hoeveel het kost om een kraan in de achtertuin aan te leggen via de kruipruimte. Vanaf de voorkant naar de achtertuin. Voorkeur boor een vorstvrije kraan

Drie gaten boren in een platte dak

Ik wil drie dakdoorvoeren laten maken in een plat dak met diameter van 160 mm. Deze heb ik nodig om mijn woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en grote zolder te ventileren. Deze drie dakdoorvoeren sluiten makkelijk bij een aankomend ventilatorbox. Er moeten twee gaten geboord worden bij de betonvloer van de derde verdieping voor de luchtkanalen. Er moet een gat geboord worden bij de betonvloer van de tweede verdieping voor luchtventilatie. Er moeten twee gaten geboord worden bij de muren tussen de slaapkamers. worden bij betonvloer

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen in tuin

Convectorputten verwijderen

Wij hebben 2 convectorputten in de woonkamer, welke verwijderd moet worden en vervolgens opgevuld voor vloerverwarming. De afmetingen zijn 150cm x 45cm en 270cm x 45cm.

WC-pot en fonteintje

In ons 1ste toilet (boven) willen wij een fonteintje aan laten leggen. In ons 2e toilet (beneden) moet de wc-pot worden vervangen. Het betreft een staande pot, geen opbouw. WC-pot en fonteintje zijn al aangekocht.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Om ons dakraam te vervangen moeten er tijdelijk 2 van de 6 zonnepanelen boven dit dakraam verwijdert worden. het plaatsen van het nieuwe raam neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Buitenkraan

Ik zou graag willen weten wat het kost een buitenkraan aan te laten leggen. De kraan moet aan de achterzijde van het huis bevestigd worden, in de tuin. De waterleiding kan via de kruipruimte getrokken worden.

Vloerverwarming aanleggen

We zouden graag voor onze woonkamer vloerverwarming willen laten leggen. Totaal 69 m2.

Verplaatsen cv ketel

Op de zolder staat in het midden de cv ketel omdat ik graag van de zolder een slaapkamer wil maken wil ik deze cv ketel laten verplaatsen.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een Midea Warmtepompboiler SWAN190 laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Graag wil ik een vorstvrije buitenkraan via kruipruimte laten plaatsen. Afstand van achtergevel tot meterkast is 9m ongeveer. Ik hoor graag hoeveel dat ongeveer zal kosten.

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Graag een vorstvrije kraan. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand tussen de meterkast en locatie kraan is ongeveer 10 m onder de grond en 50 cm omhoog. Als u eventueel voor mij opschrijft wat voor materiaal u nodig heeft, kan ik dit eventueel zelf regelen.

Convectorput afdekken

Ik ben op zoek naar een vakman om mijn convectorput af te dekken.

Het realiseren van een verwarmingssysteem op basis van stralingspanelen

Het betreft 2 ruimtes van een woning circa 40m2, het gaat om de keuken en woonkamer. Deze zal ik doormiddel van ik denk 2 stralingspanelen laten opwarmen.

Chromoflex Thermaflex vloerverwarming

Ik heb een Thermaflex electro Chromoflex voor de vloerverwarming in de badkamer vanaf 2000. Nu werkt het deels. De klok wel maar de temperatuur wil verder niet oplopen. Het pijltje staat aan en dan is het net of de temperatuur oploopt, maar helaas. Het blijft fris in de badkamer. Ik heb alles gereset en weer opnieuw ingesteld, maar er veranderd niets. De thermometer geeft wel een verandering aan, maar dat heeft meer de temperatuur in de badkamer te maken. De temperatuur blijft schommelen rond de 16 graden maar loopt niet meer op naar 21 graden. Als ik hier zelf iets aan kan doen, dan hoor ik dat ook graag.

Cv vervangen voor warmtepomp

Graag zou ik mijn cv vervangen voor een warmtepomp. Het is een nieuwbouwwoning met een 1000 L buffervat, 40 graden verwarming. Ik heb een ringleiding voor het tapwater. Aanwezig: cv en wtw. Kunnen beide vervangen worden voor (wtw) warmtepomp? (lucht/water). Ik denk dat een 5 of 10 l vaatje voldoende moet zijn, maar wellicht heb je een andere oplossing, die is ook welkom. Het huis is 1283 kuub.

Keukenkraan monteren

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkranen aanleggen voor en achter, via de meterkast. Voor kraantje met sleutel. Rijtjeshuis.

Zinkwerk dakgoot vervangen

Hallo, Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen of het repareren van het zinkwerk in een houten dakgoot. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 6 meter lengte. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Eventueel gaat het ook om het afvoeren van de oude dakgoot.

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Ik wil mijn wasmachine van de 1e etage naar zolder verplaatsen. Heb daar alleen mijn mechanische ventilatie met afvoer dus geen watertoevoer. Er moet een kraan met watertoevoer komen en een waterafvoerpijp naar de afvoer.

Thermostaatkraan inbouw stortdouche laat steeds minder water door

Onze inbouw stortdouche geeft steeds minder water. Andere kranen boven hebben daar geen last van. De douchekop zelf ontkalkt, maar dat heeft geen effect. Het probleem zit waarschijnlijk in de mengkraan (zie foto).

Douchebak vervangen

In verband met verstopping en lekkage moet de douchebak worden vervangen. Wij zijn dankbaar als dat spoedig gebeurt. Afvoeren optioneel.