Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Purmerend of directe omgeving.

1323 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, riool relinen bij appartementengebouw, een droog vloerverwarmingssysteem aanleggen, elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp), vloerverwarming aanbrengen, muur, gashaard en schoorsteen verwijderen, oude boiler vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Purmerend:

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Graag een vorstvrije kraan. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand tussen de meterkast en locatie kraan is ongeveer 10 m onder de grond en 50 cm omhoog. Als u eventueel voor mij opschrijft wat voor materiaal u nodig heeft, kan ik dit eventueel zelf regelen.

Convectorput afdekken

Ik ben op zoek naar een vakman om mijn convectorput af te dekken.

Het realiseren van een verwarmingssysteem op basis van stralingspanelen

Het betreft 2 ruimtes van een woning circa 40m2, het gaat om de keuken en woonkamer. Deze zal ik doormiddel van ik denk 2 stralingspanelen laten opwarmen.

Chromoflex Thermaflex vloerverwarming

Ik heb een Thermaflex electro Chromoflex voor de vloerverwarming in de badkamer vanaf 2000. Nu werkt het deels. De klok wel maar de temperatuur wil verder niet oplopen. Het pijltje staat aan en dan is het net of de temperatuur oploopt, maar helaas. Het blijft fris in de badkamer. Ik heb alles gereset en weer opnieuw ingesteld, maar er veranderd niets. De thermometer geeft wel een verandering aan, maar dat heeft meer de temperatuur in de badkamer te maken. De temperatuur blijft schommelen rond de 16 graden maar loopt niet meer op naar 21 graden. Als ik hier zelf iets aan kan doen, dan hoor ik dat ook graag.

Cv vervangen voor warmtepomp

Graag zou ik mijn cv vervangen voor een warmtepomp. Het is een nieuwbouwwoning met een 1000 L buffervat, 40 graden verwarming. Ik heb een ringleiding voor het tapwater. Aanwezig: cv en wtw. Kunnen beide vervangen worden voor (wtw) warmtepomp? (lucht/water). Ik denk dat een 5 of 10 l vaatje voldoende moet zijn, maar wellicht heb je een andere oplossing, die is ook welkom. Het huis is 1283 kuub.

Keukenkraan monteren

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkranen aanleggen voor en achter, via de meterkast. Voor kraantje met sleutel. Rijtjeshuis.

Zinkwerk dakgoot vervangen

Hallo, Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen of het repareren van het zinkwerk in een houten dakgoot. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 6 meter lengte. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Eventueel gaat het ook om het afvoeren van de oude dakgoot.

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Ik wil mijn wasmachine van de 1e etage naar zolder verplaatsen. Heb daar alleen mijn mechanische ventilatie met afvoer dus geen watertoevoer. Er moet een kraan met watertoevoer komen en een waterafvoerpijp naar de afvoer.

Thermostaatkraan inbouw stortdouche laat steeds minder water door

Onze inbouw stortdouche geeft steeds minder water. Andere kranen boven hebben daar geen last van. De douchekop zelf ontkalkt, maar dat heeft geen effect. Het probleem zit waarschijnlijk in de mengkraan (zie foto).

Douchebak vervangen

In verband met verstopping en lekkage moet de douchebak worden vervangen. Wij zijn dankbaar als dat spoedig gebeurt. Afvoeren optioneel.

Dakgoot vervangen

Wij willen samen met onze buren de kunststof dakgoten vervangen. zowel voor- als achterkant. 2 maal 6 meter voor en 2 maal 6 meter achter. Beide kanten hebben wij in het midden de afvoer pijp.

Buitenkraan plaatsen

Ik zoek iemand om een buitenkraan te monteren via de kruipruimte, graag een vorstvrije. De afstand van de kraan naar de meterkast is ongeveer 11 meter

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in mijn achtertuin, graag inclusief materiaal. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kraan is al gauw rond de 10 meter.

Warmwaterklep stadsverwarming

Volgen de stadsverwarming is mijn warmwaterklep defect, die blijkt niet van de stadsverwarming te zijn maar van ons. Dus moet ik deze zelf aanschaffen.

Tristar split airco installeren

Ik wil een tristar split airco in slaapkamer installeren. Ik ontvang graag een offerte inclusief de airco.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil 45 m2 vloerverwarming aanleggen. Het betreft de beneden woning, dus woonkamer, keuken, hal en wc. Momenteel zit er één verwarming bij de keuken en een convectorput in de woonkamer. Graag apart aangegeven of de convectorput verwijderen meegenomen kan worden in de werkzaamheden en wat dit extra kost.

Buitenkraan aanleggen binnen langs plint of via kruipruimte

Ik zoek een installateur die een buitenkraan aan de achterzijde van mijn woning kan realiseren. De leiding kan vanuit de meterkast via de kruipruimte naar de achterzijde van de woning. Dit betreft een afstand van ongeveer 8 meter.

Leidingen laten frezen

Er moeten 6 stopcontacten 1.50 meter naar beneden geplaatst worden. Deze zitten nu halverwege de muur. Er dient een electrapijp in te passen en dient net boven de plint geplaatst worden.

Houtkachel aansluiten

Ik wil graag mijn contura 560t houtkachel aan laten sluiten op bestaande 20 cm dubbelwandige kachelpijp. En eventueel een externe lucht toevoer erbij En af timmeren van pijp op eerste verdieping met brandwerende platen fermacell is goed genoeg aangezien pijp al dubbelwandig is.

Buitenkraan aanleggen achtertuin via kruipruimte

Ik zou graag een buitenkraan in de achtertuin (aan de gevel) willen laten aanleggen door de kruipruimte. Er ligt reeds een flexibele waterleiding in de kruipruimte. Deze moet doorgetrokken worden ivm een aanbouw van drie meter. Liefst zsm. Graag voor de zomer.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. Via kruipruimte aan de voorzijde van het huis.

2 buitenwaterkranen aanleggen

Vanuit de meterkast die de waterleiding in de kruipruimte onder de meterkast gesplitst te worden naar de voortuin en naar de achtertuin. De afstand naar voor is 1.50 meter en naar achter 12 meter. Aan beide zijde wil ik graag een buitenkraan laten aanleggen.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde van mijn woning laten installeren. Ik weet helaas niet hoe het zit met de leidingen en hoe dit moet worden doorgetrokken.

Afvoer bad en waterleidingen verleggen

Waterleidingen zitten nu in (holle) muur en moet over vloer naar andere plek (ongeveer 1 meter) afvoer zit in vloer en moet naar andere plek (ongeveer 50 cm).