Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

Het betreft een tussenwoning met begane grond, inhoud ongeveer 280 m³, 1e etage en een zolderverdieping met schuine kap met betonpannen, bouwjaar 1972. Op de dakpannen kunnen 3 panelen, formaat van de zonnepanelen. De huidige stookruimte, met VR ketel, ligt direct achter de zonkant (Z-ZO) van het schuine dak, hellingshoek ongeveer 40°, waar de boiler, afhankelijk van het formaat, geplaatst kan worden. Momenteel verwarmt de Remeha W23C de woning, begane grond geheel vloerverwarming met 2 radiatoren, 1e etage met 4 radiatoren en zolder met 1 radiator, en zorgt voor het ww in de douche, 1 douche en 1 wastafel, en keuken, 1 keukenkraan. Geen spouwisolatie, weinig muur, HR++ glas in hele woning, dakbeschot grotendeels licht geïsoleerd (3 cm PS plaat), 50 cm chips-isolatie in de gehele kruipruimte.
Onze klant uit Oudorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen uit heel Nederland:

Zonneboiler plaatsen

Ik heb interesse in een zonneboiler samen met een nieuwe cv of zonneboiler combi. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Zonneboiler plaatsen

Wij hebben een systeem met 3 panelen (vacuumbuizen) en een buffervat van 800 l. Wij willen graag nog twee elementen erbij hebben. Kan dit op het bestaande systeem aangekoppeld worden?

Geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp

Oude geiser op zolder die zorgt voor bad en douche water wil ik laten vervangen voor een duurzame boiler (elektrisch/geen gas) of warmte pomp. En mogelijk 2 kleine elementen om de slaapkamer minimaal te verwarmen. Er worden zonnepanelen geplaatst en ik overweeg een zonneboiler te plaatsen op de panelen van mijn aanbouw dak. Ik Laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en varianten en ontvang daarbij de prijzen. Bij goede klik wil ik dit jaar nog overgaan op duurzaam verwarmen.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag informatie over de kosten en mogelijkheden met betrekking tot een zonneboiler systeem. Ik heb een dakkapel op t zuiden en de huidige cv staat daar vlakbij. Ik hoor graag van u.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag meer informatie over een zonneboiler voor tapwater én (vloer) verwarming. Jaarverbruik 1800 m3 p/j. Ik hoor graag van u.

Zonneboiler plaatsen

Wil in eerste instantie een boiler om de gasprijs te verlagen. Gebruik voor vloerverwarming en sanitair (douche/bad). Dakpannen.

Zonneboiler plaatsen

Op ons Zuid- en Westdak liggen al zonnepanelen in totaal 17 in twee series gelegd. 9 serieel met één omvormer (2008), 8 met micro-omvormers / parallel. We produceren op dit moment meer dan 2000 kWh teveel. Graag willen we twee (parallelle) zonnepanelen verplaatsen en op die plaats een zonneboiler plaatsen. Het opslagvat van de zonneboiler kan op de vliering en moet minimaal 100 liter zijn. (we zijn met zijn tweeën, maar willen ook gerief als we eens gasten hebben) Het opslagvat moet ook elektrisch te verwarmen zijn (in de winter / als er geen zon is). Er is op deze plek geen na-verwarming, de nu aanwezige badgeiser dient te vervallen. Afstand zonneboiler - opslagvat circa 4 meter. Afstand opslagvat tappunt minder dan drie meter.

Zonneboiler plaatsen

Gaat om zonnecollectoren. Dak ligt op oost-west en zonneboiler komt op zolder. Net onder het dak op planken vloer. Net onder het vat ligt de HR ketel in de gangkast ( verdieping lager, 1 ste verdieping) Ik heb een HR Systeem van Trendline HRC 25 AquaPower Plus CW11 van Nefit uit sept. 2018. Dit systeem past het best bij de Solarline 2-200 van Nefit heb ik van Nefit begrepen.

Zonneboiler plaatsen

We willen graag een zonneboiler plaatsen. We zijn met 3/4 personen. Boiler in huis maximaal 60 cm. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Vrijstaand (= oriëntatie vrij te kiezen) Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas

Advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen

Ik wil geadviseerd worden over het gebruik van een zonneboiler als de mogelijkheid bestaat dat dit op mijn dak geplaatst kan worden. Ik zou dit graag willen combineren met 12 zonnepanelen en eventueel een nieuwe ketel.