Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel:

Het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming en tapwatervat

Ik zoek een installateur voor het installeren van een lucht-water-warmtepomp. Daarnaast moet er vloerverwarming komen op de begane grond (70 m2) en wil ik dat er een tapwatervat van ongeveer 600 liter geplaatst en geïnstalleerd wordt. De pomp moet een woning van 250 m2 kunnen voorzien van warm CV- en sanitair water. Het betreft een soort van vrijstaande woning.

Houtkachel plaatsen

Wij zouden graag een houtkachel willen plaatsen. Wij willen voor het rookkanaal graag het bestaande rookkanaal gebruiken van de oude openhaard. Hier kan een afvoerbuis doorheen geplaatst worden. Graag in de offerte meenemen wat de meerprijs wordt voor het plaatsen van een hittebestendige vloer.

Offerte aanvraag voor buitenkraantje

Voor het eventueel plaatsen van een buitenkraantje voor een tuinslang, zou ik graag vrijblijvend een offerte willen aanvragen.

Verrijdbare airconditioning aansluiten

Ik heb een vervanger van de airconditioning gekocht. Ik wil de pijp/slang monteren en plaatsen op het rookkanaal van de open haard, omdat die niet gebruik wordt. Door de druk in de geiser wisselt het water van koud naar warm of terug.

Installeren warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huis met een tuin, nu nog conventionele CV maar die is aan vervanging toe. Weet niet of zonnepanelen een optie zijn.

Vloerverwarming leggen

Het hele huis wordt gerenoveerd en wij willen van de gelegenheid gebruik maken om vloerverwarming te plaatsen. De vloerverwarming wordt geplaatst in de woonkamer/keuken/toilet/entree. De bestaande vloer is beton en de topvloer is duoplank (laminaat) in de woonkamer en tegels in keuken/toilet. Vloerverwarming moet hoofdverwarming gaan worden. Het oppervlakte betreft 70 m2.

Warmtepomp aanleggen

Wij zoeken een warmtepomp die zonder gas werkt (hybride?). Voor het verwarmen van een bestaand vrijstaand huis (340 m2).

Onderhoud aan een Barbas openhaard inzet

Onze Barbas gas openhaard inzet (23 jaar oud) doet het sinds gisteren niet meer, waakvlam gaat niet meer aan. Type panolux 65NN. Onze Barbas is toe aan onderhoudsbeurt.

Doorlopende en lekkende kraan repareren

1 lekkende kraan van fonteintje in WC ruimte (geeft soms brommende geluid) en 1 lekkende kraan in keuken. Indien nodig, de kraan van het fonteintje of beide kranen vervangen. Ik zorg zelf voor de kranen.

CV Ontluchten en nazien

Ontluchten en checken van het functioneren van de CV.

CV-leidingen infrezen en vervangen

In ons nieuw aangeschafte huis, 1968 rijtjeshuis, lopen in alle kamers verouderde leidingen, die hebben wij het liefst in de wand of vloer (beide beton). Daarnaast willen we alle radiatoren vervangen door moderne vlakke voorkant radiatoren. Het gaat om 3 slaapkamers en een woonkamer radiator. Er zit al een redelijk recente HR ketel in het huis. In verband met andere verbouw werkzaamheden willen we deze opdracht graag op korte termijn laten uitvoeren. Het zal de komen de 2 weken uitgevoerd moeten worden.

Airco nakijken

De airco boven bij ons op zolder doet het niet meer ok. Hij moet nagekeken worden en onderhoud.

Aansluiting wasmachine aanpassen

De wasmachine stond oorspronkelijk in de badkamer. (Bij vorige bewoners). Deze hebben we naar zolder verplaatst. Echter nu blijkt de afvoerbuis 32 mm en dus te smal voor de wasmachine afvoer.

Wasmachine afvoer op zolder maken

De wasmachine stond oorspronkelijk in de badkamer en komt nu op zolder te staan. De huidige afvoerbuis heeft een diameter van 32mm, deze zit in de badkamer muur, welke al op nieuw betegeld is. Waarschijnlijk moet de afvoerbuis ook groter worden. Een aansluiting voor het water zit al wel op zolder. Graag willen we informeren naar de mogelijkheden en de kosten om de afvoer op zolder te realiseren.

Keukenkraan plaatsen

Plaatsing van een keukenkraan. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Openhaard ombouwen naar een gashaard

Wij willen onze open haard om laten bouwen naar een gas open haard. Er is geen mogelijkheid om de gasleiding rechtstreeks onder de vloer aan te leggen dus er moet gekeken worden wat er voor oplossing mogelijk is.

Openhaard inbouwen

In ons rijtjeshuis willen we een openhaard laten plaatsen. Eenvoudig ontwerp (schouw/inbouw?) dit in overleg met vakman, mogelijk met gebruik van al bestaand materiaal (afwerking). Status van het schoorsteenkanaal is niet geheel bekend. Waarschijnlijk ook deels het rookkanaal aanleggen. Openhaard moet ook geleverd worden.

Aanschaf & plaatsen CV-radiator

In mijn badkamer wil ik de "oude" cv radiator door een zgn. handdoek radiator met een capaciteit van ca. 1250-1500 K. vervangen. De klus bestaat uit het verwijderen van de oude radiator, nieuwe leveren en plaatsen en systeem weer afvullen en testen.

Wij willen graag een openhaard of ...

Wij willen graag een openhaard of allesbrander (even afhankelijk wat het qua kosten nog uitmaakt). Wij hebben nog geen rookkanaal of iets dergelijks, dus zou geheel nieuw gemaakt moeten worden. Eerst globaal een indicatie.

Waterleiding verleggen naar kookeiland ...

Waterleiding verleggen naar kookeiland en elektra aanleggen.

Radiator moet 30 cm verplaatst. ...

Radiator moet 30 cm verplaatst. Thermostaatknop erop. Koudwater doortrekken van wasmachine, door holle wand (250 cm). Waterafvoer naar wasmachineafvoer door holle wand (160 cm).

Er is een nieuwe badkamer aangelegd een ...

Er is een nieuwe badkamer aangelegd een paar jaar geleden maar dat is helemaal mis gegaan. Nu zie je de vochtplekken door het gehele huis en is alles daar verkeerd aangesloten. Nu moet alles weer goed worden aangesloten. Ook moet de badkamer weer in zijn eer hersteld worden met een bad, wastafel, toilet en douche. Het is voornamelijk het opnieuw installeren van reeds aankocht sanitair en het goed aansluiten van de leidingen. Leidingen zijn niet goed aangesloten en lekken. Evt. wat nieuwe tegels en een douchewantje moeten opnieuw worden aangeschaft, voor de rest niet. Kunt u mij hiervan een prijsindicatie geven en denk daarbij dat ik geen luxe bad of tegels wil maar dat het wel werkt zoals behoren.

Ik wil een nieuw badkamer meubel ...

Ik wil een nieuw badkamer meubel plaatsen wat ik bij de praxis heb gekocht. Er komen 2 in plaats van nu 1 wastafel. Er komen 2 kranen (nu 1) de watertoevoer en afvoer moet daarop aangepast worden. Verder moeten 2 nieuwe wasbakken en kranen bevestigd worden op een tafel. In de tafel moeten nog gaten geboord worden. Verder moet er een spiegelkast worden opgehangen waarbij ook electriciteit voor de lampen moet worden aangepast. Optioneel is het ophangen van 2 nieuwe praxis douchedeuren. Dit hangt af van evt. tijdige levering.