Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Oostzaan of directe omgeving.

108 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., warmtepomp plaatsen, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Oostzaan:

Ondergronds irrigatiesysteem en twee buitenkranen voor de tuin realiseren

We willen graag een ondergrond irrigatiesysteem en twee nieuwe buitenkranen geïnstalleerd hebben. Eén voor onze voortuin, (12 m²) één voor onze achtertuin. (80 m²). Ons doel is een automatisch (met tijdschakelaar) ondergronds irrigatiesysteem voor de achter- en voortuin te installeren dat de hele tuin beschermt. Omdat we in de zomer veel reizen, willen we onze tuin continu water geven. Wij weten niet of wij een waterbron nodig hebben, mocht dit wel zo zijn realiseren wij dit graag.

2 Buitenkranen voor voortuin en achtertuin en waterbron realiseren

We willen graag twee nieuwe buitenkranen geïnstalleerd hebben. Eén voor onze voortuin, (12 m²) één voor onze achtertuin. (80 m²). Ons doel is een automatisch (met tijdschakelaar) ondergronds irrigatiesysteem voor de achter- en voortuin te installeren dat de hele tuin beschermt. Omdat we in de zomer veel reizen, willen we onze tuin continu water geven. Wij weten niet of wij een waterbron nodig hebben, mocht dit wel zo zijn realiseren wij dit graag.

Warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die ter behoefte van mijn woning een water- water- warmtepomp kan installeren. Het gaat in eerste instantie om advies, want ik wil van gas af. De pomp is ter behoefte van een twee-onder-een-kap-woning.

Buitenkraan in de voortuin aan laten leggen

Graag wil ik de kosten weten voor het aanleggen van een buitenkraan aan de voorgevel. De aansluiting naar de meterkast kan direct naast de voordeur, dit is ongeveer 1 meter.

Informatie over een grondwaterpomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De warmtepomp dient de tap en CV te voorzien van warm water.

Installatie van een warmtepomp

Verwarming op gas Een bestaand gebouw Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Ik heb nog geen vloerverwarming maar zou dit wel willen. Ik zou graag advies willen door een expert die de situatie ter plekke kan beoordelen. 70 m2

Gasleiding aanleggen

Aansluiting gas op de achterpui. Er komt aan ons huis een aanbouw van Prefast van 3 meter. In die constructie kunnen ze een buis leggen zodat daar makkelijk de aansluiting naar de achterpui gelegd kan worden. Maar de aansluiting vanuit de meterkast naar de aanbouw zal nog aangelegd moeten worden. Tevens een nieuwe CV ketel en willen wij vloerverwarming als hoofdverwarming gaarne een offerte

Verplaatsen van een marmeren schouw zonder rookkanaal

Wij willen graag onze marmeren schouw (1.10 x 1.20 meter hoog) verplaatsen in onze woonkamer. Overbrugging is 5 meter. De haard is 10 jaar geleden geplaatst en bestaat uit diverse onderdelen (vloerplaat, staanders, bovenkant en bovenplaat) en zijn aan elkaar gelijmd. Is deze haard in 1 keer te verschuiven? Wat zijn de kosten hiervoor?

Afvoerkanaal controleren en houtkachel aansluiten

Ik wil in mijn woning graag een rookgasafvoerkanaal laten controleren en daarop een bestaande houtkachel op professionele manier laten aansluiten. Ik laat de klus hier graag even beoordelen door een vakman en ontvang daarna uw offerte.

Aanleggen dubbelwandig rookkanaal voor houtkachel

Het kanaal moet op 3 meter hoog door een pannendak. Dan circa 4 meter langs buitenkant gemetselde gevel omhoog. Dan nog de pijp bovenop het dak en die dient 1,5 meter uit te steken zodat we de 15 graden grens aanhouden ten opzichte van de nokhoogte. Ons huis heeft een hoogbouw en een laagbouw. De kachel komt in de laagbouw maar de pijp zal op de hoogbouw komen, vandaar dat deze langs de gevel omhoog moet. In totaal dus ongeveer 8,5 meter pijp, ons huis is 9,5 meter hoog. De pijp komt circa 4,5 meter van de nog af te staan. De pijp zal dus op een behoorlijke hoogte aan de buitenkant geplaatst te worden.

Houtkachel aansluiten en rookkanaal controleren

Ik heb vorig jaar mijn huis gekocht. De allesbrander die in de woonkamer staat was op een onprofessionele manier aangesloten en heb ik niet gebruikt. Ik zou hem wel willen gebruiken, maar alleen als ik zeker weet dat het veilig kan. Ik zou graag laten controleren of de allesbrander zelf in orde is, hoe de staat van de rookgasafvoer is en hem aan laten sluiten. Als bijlage een foto van de kachel. Daarop is te zien hoe deze met aluminiumtape aan de afvoer is vastgemaakt. Ook was de kachel trouwens gekoppeld aan het CV systeem, zonder de daarvoor benodigde beveiliging. De kachel staat direct op de vloer (inmiddels laminaat), zou brandwerende ondergrond moeten zijn. De kachel staat op dit moment los van zowel het CV systeem als de rookgasafvoer in de woonkamer.

Inspectie en renovatie van een schoorsteenkanaal

Ik woon sinds een jaar in een woning uit de jaren '30 waar zich een rookkanaal bevindt met een schoorsteen die aan de bovenzijde is dichtgemetseld. Wij willen het rookkanaal weer gaan gebruiken voor het stoken van een houtkachel. Wij laten graag een inspectie uitvoeren van de schoorsteen en het kanaal. We weten niet of de diameter geschikt is voor een houtkachel. Wij ontvangen daarna graag uw offerte voor de noodzakelijke renovatie.

Nisbus op bestaand kanaal inboren

Op een bestaand rookkanaal rond 130 mm moet een nisbus geboord worden om een houtkachel op aan te sluiten. De diameter van de aansluiting van de kachel is 150 mm. Het schoorsteenkanaal is 9.40 meter hoog en volgens de kachelfabrikant geschikt om de kachel op aan te sluiten. Bij video-inspectie van het rookkanaal zijn geen bijzonderheden gevonden. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het inboren van de nisbus en aansluiten van de kachel.

Houtkachel plaatsen

Wij hebben een open haard, maar wij willen een houtkachel laten plaatsen. De kachel willen wij graag voor de openhaard laten plaatsen. De openhaard zelf is al ruim 10 jaar niet gebruik en zal nagekeken moeten worden. De nieuwe kachel dient hierna op het oude rookkanaal geïnstalleerd te worden.

Doucheset en keukenkraan monteren

Monteren van nieuwe doucheset en keukenkraan op bestaande aansluitpunten en verwijderen van oude douchewand en keukenkraan

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Ik wil een nieuwe CV ketel laten plaatsen het gaat om een AWB CW5 ketel. Ik schaf de ketel zelf aan.

Houtkachel plaatsen

Ik wil mijn houtkachel plaatsen in mijn voormalige garage. Daarvoor moet een gat in mijn plafond / dak gezaagd worden. De afvoerpijp gaat recht naar beneden . Eenvoudige klus. Afvoer pijpen moeten nog worden gekocht.

Nieuwe combiketel laten installeren

Installeren van een nieuwe combiketel en aansluiten op de bestaande radiatoren. De ketel vervangt de boiler en de gashaard. Capaciteit CW4, minstens. Het maken dakdoorvoer zal noodzakelijk zijn.

Leidingen omleggen en vaatwasser plaatsen

Wij willen graag een vaatwasser in onze reeds bestaande keuken. De leidingen liggen nu in het kasje onder de wasbak en moeten worden verlegd. Ook moet de vaatwasser worden aangesloten/

Nieuwe waterleiding aanleggen

Oude waterleidingen van lood vervangen door nieuwe. Aan te leggen van de put in de tuin door het huis in de kruipruimte richting geiser in de keuken. De loden leiding kan afgezaagd en afgesloten worden, hoeft er niet helemaal uit. Er liggen al pvc buizen aangelegd klaar om de waterleiding erdoorheen te leggen.

Zonneboilers plaatsen

Voor onze zonneboilers zoeken wij ervaren installateurs die bij de klant de vlakkeplaat of vacuumbuiscollectoren wil plaatsen. Dit kan in het gehele land zijn. In ieder geval zoeken we voor op korte termijn een vakman voor een klus in Oostzaan en graag bekijk ik met u de opties voor toekomstige klussen binnen Nederland. Graag ontvangen wij uw reactie.

Airco plaatsen

Onze airco moet geinstalleerd worden, buitenunit en binnenunit aanwezig, nieuw in de doos, alleen geen aansluitmaterialen.

Installatie nieuwe houtkachel Helex, ...

Installatie nieuwe houtkachel Helex, bovenverdieping woonark. Alle materialen aanwezig. Wel doorvoer door bitume dakbedekking.

centrale verwarming door het hele huis

centrale verwarming door het hele huis

Het gaat om het aansluiten van een ...

Het gaat om het aansluiten van een nieuwe gashaard in een volledig nieuw huis waar nog niets inzit en waar nog alles mogelijk is. Het gaat alleen om het gastechnische gedeelte. Het inbouwen kunnen we zelf.