Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco:

Gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco

Graag wil ik 3 gaten laten boren voor 3 mobiele airco's deze moeten voorzien worden van mantelbuis en anti regeninslag rooster.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco uit heel Nederland:

Gat laten boren in de buitenmuur ivm airco

Ik wil 3 gaten boren in gevelmuur. [ metselwerk dubbel ] op bijv 50 cm hoogte vloer. i.v.m. mobiele Airco. in een verzorgingshuis Slang is 150 mm

Gat boren in muur voor afvoer mobiele airco

Gat boren in de buitenmuur (1e verdieping) voor afvoer lucht mobiele airco.

Gaskachel installeren

We hebben een losse gaskachel gekocht, om in de woonkamer te plaatsen, het gaat om een DRU trio. Loze leiding gas naar de juiste plek is aanwezig. Dus graag de vrijstaande kachel aansluiten op gas, en de rookgasafvoer (1,5m) aansluiten op de geveldoorvoer. Graag overleg over wie de materialen levert en over het boren van het gat in de gevel. U mag altijd even langs komen om de situatie te bekijken. Graag uitvoeren voor het nieuwe stookseizoen.

Drie gaten boren in een platte dak

Ik wil drie dakdoorvoeren laten maken in een plat dak met diameter van 160 mm. Deze heb ik nodig om mijn woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en grote zolder te ventileren. Deze drie dakdoorvoeren sluiten makkelijk bij een aankomend ventilatorbox. Er moeten twee gaten geboord worden bij de betonvloer van de derde verdieping voor de luchtkanalen. Er moet een gat geboord worden bij de betonvloer van de tweede verdieping voor luchtventilatie. Er moeten twee gaten geboord worden bij de muren tussen de slaapkamers. worden bij betonvloer

Gat in gevel boren voor afzuiging

Ik wil een afzuigkap installeren en aansluiten op een gat door de muur naar buiten. Ik kom graag in contact met een vakspecialist die dit voor mij kan doen.

Gat laten boren in een betonnen vloer . (Toiletruimte)

Ik wil een gat laten boren in de toiletruimte. Het gat is nu vanaf de muur naar het hart 34 cm. Als we nu een nieuw toilet willen plaatsen staat die veel te ver van de muur af. Het gat moet 20 a 22 cm van de muur afstaan. Ook moet het riool opnieuw aangesloten worden op het gat. Ik hoop dat u ons kan helpen.

Gat maken in enkel glas voor een airco

Ik wil een gat laten boren in een raam 50 br, 200 hoog van enkel glas voor de afvoer van mijn mobiele airco. Diameter aircoafvoer 15,5 cm. In de winter zou het fijn zijn als het gat kan worden afgesloten door b.v een plastic klep.

Gat boren buitenmuur 127mm tbv afzuigkap

Gat boren in spouwmuur voor afzuigkap afvoer.

Kruipruimte aansluiten op riool

Mijn kruipruimte staat vaak onderwater omdat we in Veengrond zitten dicht bij open water. als er water in staat kan het ook moeilijk weer weg omdat de grond eigenlijk altijd nat is om het huis. Hu is het zo dat het riool (schoon en vuil water) voor de deur ligt en lager dan de vloer van de kruipruimte (beton). Ik zou eigenlijk de kruipruimte willen aansluiten op het riool, dus gat boren en aansluiten op riool zodat het water via natuurlijke weg afgevoerd kan worden. Geen idee welke vak man dit het beste zou kunnen verzorgen.

Gat boren in de buitenmuur (1e verdieping) voor afvoer lucht mobiele airco.

gat boren in buitenmuur voor airco , afsluitbaar in de winter op makkelijk bereikbare plek op 1ste verdieping., ongeveer 13 cm. doorsnee

Partners

Partners van Casius