Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, gaskachel vervangen voor cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nieuw Vennep:

Zonnecollectoren verplaatsen

In verband met het plaatsen dakkapel moet onze zonnecollector van het dak verwijderd worden en na het plaatsen van de dakkapel weer terug. De kapel zal op 17 december 2018 geplaatst gaan worden, rond deze data moeten de collector dus verwijderd en teruggeplaatst worden.

De dakgoot vervangen

Ik zoek een partij die mijn dakgoot kan vervangen, de beugels zijn nog goed. De lengte betreft 5,40 m.

Dakgoot vervangen

Ik wil mijn dakgoot van 5,5 meter van zink laten vervangen. Ik zou graag eerst even een prijsopgave willen. De dakgoot zit op 3,6 meter hoog. Het gaat om het gedeelte van de uitbouw.

Open haard ombouwen

Graag wil ik mijn open haard ombouwen en inkorten tot een waterdamp open haard. Vervolgens mooi afwerken met stuc en dergelijke.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Of het mogelijk is in de voortuin de installatie aan te brengen. Bestaande rijtjeshuis sondering van 9 tot en met 11 meter veengrond. Graag info over het rendement en de kosten.

Buitenkraan aanleggen in achtertuin

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan in onze achtertuin tegen de achtergevel. De afstand tussen de gevel en de meterkast is ongeveer 8 meter en er is een kruipruimte aanwezig.

Zibro airco controleren en bijvullen

Zibro airco SC3025 koelt niet meer (installatie datum 08-2011) de rest lijkt normaal te werken

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aan de achtergevel bij de tuin. De situatie is dat de woning is uitgebouwd en de enige mogelijkheid is om een waterleiding door de zelfde mantelbuis te laten lopen waar de electrakabel doorgaat die door de tuin naar de schuur gaat. In principe is er ruimte voor 8 a 10 mm. Aansluiten vanuit de meterkast voorzijde woning op een bestaande koppeling die van de buitenkraan aan de voorzijde van de woning is, zit al een voorbereiding om een extra leiding op aan te sluiten.

WTW unit StorkAir WHR 91 met foutmelding E1 repareren

Onze WTW unit StorkAir WHR91 geeft een foutmelding E1. Unit hangt er vanaf bouw huis dus sinds 2003. Ik wil graag een offerte voor de reparatie en direct ook reiniging van de kanalen in het huis.

WTW unit StorkAir repareren

De WTW (WHR-90/91R van StorkAir) geeft de foutmelding E2 (defecte fan aanvoer). Ik wil graag een offerte voor de reparatie en reiniging van kanalen en dergelijken.

Complete CV installatie

De benedenverdieping moet worden aangepast en er moet vloerverwarming worden aangelegd. Het betreft 40 m2 (woonkamer, gang en keuken). De huidige vloer is een cement dekvloer, waar dan in gefreesd zou moeten worden.

Complete CV installatie met vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een nieuwbouwwoning. De woonkamer (circa 50 m2) wil ik voorzien van vloerverwarming (als hoofdverwarming). Ik wil graag de complete installatie laten uitvoeren als in: frezen, leggen, aansluiten, vloer dicht smeren. Momenteel ligt er beton met een dekvloer.

Heet waterkraan monteren

Ik wil een heet waterkraan laten monteren (hotto quadro kokend water kraan chroom, graag deze meenemen in de offerte 678,30 op site) en daar heb ik hulp van jullie bij nodig. Tevens de oude mengkraan verwijderen. Daarnaast heb ik problemen met de elektrische aansluiting van de vaatwasser. Ik denk dat het stopcontact niet helemaal goed werkt. Zou handig zijn als dat in een keer gedaan zou kunnen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Grohe keukenkraan installeren

Wij hebben bij Praxis een Grohe start loop keukenkraan aangeschaft. Wij zoeken iemand die deze kan installeren en de oude kraan kan verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Designradiator in keuken plaatsen

Verwijderen van oude radiator, verleggen van de leidingen (het liefst oude vervangen door flexibele) voor de nieuwe radiator ( design handdoek radiator ) De leidingen komen uit het plafond. De nieuwe radiator kan pas opgehangen worden als de stukadoor is geweest. Dus je zal eerst de leidingen moeten doen, en later terugkomen om de radiator op te hangen.

Nieuwe radiator in de keuken installeren

De radiator in de keuken dient te worden verwijderd. Hierna zal er een nieuwe design radiator geplaatst moeten worden en aangesloten op de leidingen die vanuit het plafond komen. Deze zullen wellicht verlegd moeten worden door de vakman.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil de vaatwasser aan laten sluiten en er is nog geen kraan voor. Wel een leiding van het water. Er is een afvoer aanwezig maar moet wel nog een stuk tussen waar de afvoer van de vaatwasser op kan.

Haard plaatsen en aansluiten op een bestaand rookkanaal

Wij overwegen om een houtkachel aan te schaffen en willen die dan geheel laten installeren. Er is in onze woning al een rookkanaal aanwezig, maar de diameter en staat daarvan zijn nog niet gecontroleerd. De toegang tot het rookkanaal moet worden open gemaakt. We hebben hier betonnen vloeren. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Zonnecollectoren en boilervat verwijderen en cv-leidingen aanpassen

Omdat wij zonnepanelen op ons dak willen gaan leggen, moeten daar 2 zonnecollectoren worden verwijderd. Ze moeten daarbij ook worden afgedopt. Op de 2e verdieping staat het aangesloten boilervat van 300 liter en dat moet ook worden afgekoppeld en verwijderd. Verder willen we de bestaande cv-ketel weer voor de warmwatervoorziening gaan gebruiken inclusief alle daarvoor benodigde leidingen. Daar moeten ook aanpassingen voor worden gedaan. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte met daarin de diverse onderdelen van deze aanvraag gespecificeerd.

Radiatoren vervangen

In mijn woonkamer hangen 2 designradiatoren. Ik wil deze vervangen door nieuwe radiatoren. De oude moeten dus gedemonteerd worden en de nieuwe opgehangen. Ik zou graag willen weten wat de kosten daarvoor zijn (en wat voor aansluitmateriaal etc er nodig is en wat dat ongeveer kost) Graag reactie PER EMAIL

CV-ketel verplaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar Nieuw Vennep. De CV ketel is daar geplaatst in de keuken/begane grond. Wij zouden deze graag op de zolder / 2e etage willen hebben. Kunt u ons aangeven wat u nodig heeft om een offerte te kunnen toesturen om dit te verzorgen voor ons? Alvast bedankt.

Buitenkraan aanleggen

Wij zouden een buitenkraan willen laten aanleggen in de achtertuin.

Stortdouche met kraan monteren

Jullie standaard montage service biedt geen mogelijkheid een stortdouche/regendouche te plaatsen. Wat zouden de kosten zijn voor het plaatsen van een Aquavive stortdouche Feline + kraan.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

IK wil een buitenkraan met aftapkraantje laten plaatsen. De aansluiting kan worden gemaakt op de leiding in de meterkast, direct bij de buitendeur. (Minder dan een meter) Materiaal moet allemaal geleverd worden. Ontvang graag vooraf uw gespecificeerde prijsopgave.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Buitenkraan aanleggen achtertuin. Woning uit 2000, kruipruimte goed bereikbaar.