Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren, verwarmingsadvies en nieuwe badkamer, warmtepomp leveren en aansluiten op vloerverwarming en als warm-watervoorziening voor het sanitair en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nieuw Vennep:

Gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco

Graag wil ik 3 gaten laten boren voor 3 mobiele airco's deze moeten voorzien worden van mantelbuis en anti regeninslag rooster.

Convectorput dichtmaken

Wij willen de convectorput laten verwijderen en het gat dichten, zodat er vloerverwarming aangebracht kan worden. De put is 30cm breed en 240cm lang

Agpo Zen zonneboiler controleren onderhoud plegen en mogelijk repareren

Mijn Agpo zonneboiler wert niet meer. Kunt u deze controleren/repareren of vervangen.

Warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren

Het betreft een nieuw te bouwen loods aan huis, goed bereikbaar met materieel waar wij een warmtepomp zouden willen installeren. Wij zijn bezig met de aankoop van een woning en daarvoor willen wij weten of het mogelijk is om co2 neutraal te verwarmen. De loods is 150 m2, daar willen we vloerverwarming als bijverwarming. In het huis willen we op de begane grond ook vloerverwarming en op de eerste verdieping lage temperatuur radiatoren. (beiden 70 m2). We zijn met 6 personen en het is een vrijstaande woning. De kuub inhoud weet ik niet precies, maar het plafond is 2,50 meter hoog en we hebben twee verdiepingen.

Dompelpomp in de kruipruimte plaatsen

Kruipruim uitbouw bij klant staat onder water. Hier wil ik graag asap een dompelpomp in geïnstalleerd hebben. Riool toegang is al aanwezig bij kruipluik. Ik ben op het moment bezig bij de klant en zij hebben een vochtprobleem, maar ik wil niet dat het optrekkend vocht alles teniet doet.

Vloerverwarming infrezen in de plavuizen

Infrezen van een droge vloerverwarming in plavuizen. Op dit moment ligt er een betonnen vloer, daarboven liggen de plavuizen, hierin moet het ingerezen geworden. Het is mij niet duidelijk of de verwarming het beste kan worden ingefreest in de betonvloer, of de plavuizen zelf graag ook advies hierover. Het gaat om een oppervlakte van 45 m2 ongeveer

Renovatie van verwarmingssysteem in een tussenwoning

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met het vernieuwen van de verwarmingssystemen in mijn woning. Ik heb een tussenwoning die momenteel door middel van radiatoren en een CV-ketel verwarmd wordt. Nu zoek ik een manier om deze installatie voor lange termijn te laten renoveren. Dit zou kunnen door middel van vloerverwarming, nieuwe ketel/radiatoren, stralingspanelen o.i.d. Ik zoek een vakman die kundig advies kan geven voor mijn situatie.

Realiseren van elektrische cv of warmtepomp, afhankelijk van uw advies

Ik heb 8700WP zonnepanelen. NO-ZW met een flink rendement ook op minder zonnige dagen. En flinke overcapaciteit, waarmee ik mijn gasverbruik wil drukken. Wil graag weten of en hoe ik een WP boiler hiervoor kan inzetten. Mijn ventilatiesysteem is ook nog beschikbaar voor WTW.

Toilet combinatie installeren

Installeren van een staand duoblok "Livenza"toilet combinatie met bril. (praxis)

Vloerverwarming verdeler vervangen

Ik wil graag mijn vloerverwarmingsverdeler vervangen, is een comfortline 5, groep oude pomp graag overzetten. Unit makkelijk bereikbaar, kan afgesloten worden van ketel.

Het leveren en installeren nieuwe CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het leveren en installeren van een Atag i28ECZ + ONE zwart CV installatie en tevens een offerte voor een Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A CW5 CV installatie. De bestaande installatie dient ook verwijderd te worden.

Het infrezen van vloerverwarming in een zandcementdekvloer

Ik zoek een installateur die vloerverwarming kan realiseren op mijn gehele begane grond. Het betreft 45 m2. Dit moet worden ingefreesd in een zandcementdekvloer en aangesloten worden op de CV-ketel. Ik wil op de groepen verdeler twee groepen overhouden voor een mogelijke uitbouw in de toekomst.

Reparatie zonneboiler

Ik zoek een installateur die mij kan helpen met mijn zonneboiler. De pomp (merk HR solar) van mijn zonneboiler maakt ineens veel geluid en het lijkt er op dat er geen warmte-uitwisseling meer is tussen het paneel en de boiler. De druk loopt op tot 3 bar. Collectortemperatuur is boven de 100 graden maar de temperatuur in het vat blijft rond de 20 graden. Ik zoek een partij die dit probleem kan verhelpen

Het infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een installateur voor het infrezen en plaatsen van vloerverwarming op mijn begane grond. Het gaat om de woonkamer, keuken hal en toilet. Dit betreft 55 m2. De vloerverwarming dient op de CV-ketel te worden aangesloten.

CV ketel vervangen

We verhuizen binnen een maand naar een nieuw huis (118 m2). De ketel in het huis op dit moment is Vaillant HR (gasgestookte combiketel uit jaar 2000). We moeten de oude combiketel verwijderen. We hebben wat advies nodig over welke combi / boiler onze situatie aankan, want we willen een laag energieverbruik. We willen ook graag weten hoeveel een nieuwe combi zal kosten (gas of elektriciteit) en hoeveel de installatie zal kosten. Dank je.

Zonnecollectoren verplaatsen

In verband met het plaatsen dakkapel moet onze zonnecollector van het dak verwijderd worden en na het plaatsen van de dakkapel weer terug. De kapel zal op 17 december 2018 geplaatst gaan worden, rond deze data moeten de collector dus verwijderd en teruggeplaatst worden.

De dakgoot vervangen

Ik zoek een partij die mijn dakgoot kan vervangen, de beugels zijn nog goed. De lengte betreft 5,40 m.

Dakgoot vervangen

Ik wil mijn dakgoot van 5,5 meter van zink laten vervangen. Ik zou graag eerst even een prijsopgave willen. De dakgoot zit op 3,6 meter hoog. Het gaat om het gedeelte van de uitbouw.

Open haard ombouwen

Graag wil ik mijn open haard ombouwen en inkorten tot een waterdamp open haard. Vervolgens mooi afwerken met stuc en dergelijke.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Of het mogelijk is in de voortuin de installatie aan te brengen. Bestaande rijtjeshuis sondering van 9 tot en met 11 meter veengrond. Graag info over het rendement en de kosten.

Buitenkraan aanleggen in achtertuin

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan in onze achtertuin tegen de achtergevel. De afstand tussen de gevel en de meterkast is ongeveer 8 meter en er is een kruipruimte aanwezig.

Zibro airco controleren en bijvullen

Zibro airco SC3025 koelt niet meer (installatie datum 08-2011) de rest lijkt normaal te werken

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aan de achtergevel bij de tuin. De situatie is dat de woning is uitgebouwd en de enige mogelijkheid is om een waterleiding door de zelfde mantelbuis te laten lopen waar de electrakabel doorgaat die door de tuin naar de schuur gaat. In principe is er ruimte voor 8 a 10 mm. Aansluiten vanuit de meterkast voorzijde woning op een bestaande koppeling die van de buitenkraan aan de voorzijde van de woning is, zit al een voorbereiding om een extra leiding op aan te sluiten.

WTW unit StorkAir WHR 91 met foutmelding E1 repareren

Onze WTW unit StorkAir WHR91 geeft een foutmelding E1. Unit hangt er vanaf bouw huis dus sinds 2003. Ik wil graag een offerte voor de reparatie en direct ook reiniging van de kanalen in het huis.

WTW unit StorkAir repareren

De WTW (WHR-90/91R van StorkAir) geeft de foutmelding E2 (defecte fan aanvoer). Ik wil graag een offerte voor de reparatie en reiniging van kanalen en dergelijken.