Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nederhorst den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nederhorst den Berg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nederhorst den Berg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nederhorst den Berg of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nederhorst den Berg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Nederhorst den Berg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nederhorst den Berg:

Warmtepomp aanleggen

De woning staat binnendijks aan de Vecht in Nederhorst den Berg en wordt verwarmd middels een propaan gestookte cv installatie, benedenverdieping heeft vloerverwarming, bovenverdieping radiatoren. De grond waarin geboord zal moeten worden is leemachtig, 30 meter van mijn locatie is enige jaren geleden een installatie aangelegd waarbij de boordiepte 40 meter bedroeg.

Advies omtrent verwarmingsinstallatiesysteem

Huidige situatie is een CV gasverwarming met warmwatervoorziening. Beneden ligt vloerverwarming, boven radiatoren. Twee badkamers met vloerverwarming. Ik overweeg een warmtepomp, voor combinatie met CV. Lucht of water. Voor een waterverwarmingspomp waarschijnlijk te weinig oppervlakte, maximaal 50 m2. Graag passend advies.

Rookgaskanaal voor houtkachel in houten schuur plaatsen

Bijgebouw in Nederhorst den Berg. Hoogte van de nok van het gebouw aan de buitenzijde is 430 cm. Op het houten dakbeschot ligt een Kingspan dak. Diameter rookgasafvoer kachel (Livin’ flame Gotland) geleverd door Gimeg is 150 mm. Gezien de kachel bij een houten wand komt te staan, zal er ook een hitteschild geplaatst moeten worden. Afmetingen van die hitteschilden zijn dan ongeveer 700 mm x 1000 mm. Afstand vanaf bovenzijde kachel (diameter 150 mm) naar onderkant dakbeschot is 2100 mm. Tussen aftimmering en dakbeschot zit ongeveer 15 cm ruimte; dan kraaldelen en daarbovenop stalen dak van Kingspan voorzien 60 mm isolatie. Het is mogelijk om de binnenpijp met muurbeugels vast te zetten aan de wand. (waarvoor eventueel 2x 30 graden of 2x 45 graden bochten gebruikt moeten worden om de afstand te overbruggen? ). Ons idee is om een dubbelwandige 150 mm rvs rookkanaal door het dak te voeren, 1x 95 cm en 1x 115 cm met contraverloop, zodat deze buiten voldoende hoog komt en dan aan de binnenzijde een enkelwandig rvs pijp en uiteraard een stormkraag, regenkap met gaas etc. Ik heb met de leverancier van het (Kingspan) dak gesproken mbt de doorvoer. Hij stelt voor een standaard RVS Konische tuut met loodslap te hanteren, het lood in te kloppen, aan de bovenzijde, en de zijkanten in te kitten met een Zwarte lijmkit / bv Sitaflex en deze met parkers vast te zetten. Onderzijde loodslap niet kitten, zodat eventuele condensdruppels nog hun weg naar buiten kunnen vinden. De hellinghoek van het dak is 22 graden. Laat mij graag weten wat de mogelijkheden zijn en de kosten van de levering + aanleg. (wanneer dit ook eventueel zou kunnen). Uiteraard kunnen jullie mij bellen als er nog aanvullende informatie gewenst is.

Ariston Velis boiler leveren en installeren

Ik wil mijn Vaillant Atmo Mag geiser laten vervangen door een Ariston Velis 80 liter platte boiler.

Rookkanaal aanleggen voor de houtkachel

Wij willen graag een houtkachel in de woonkamer (benedenverdieping), maar er zit geen rookkanaal in het huis. Graag zou ik willen weten of het bij ons huis mogelijk is om een rookkanaal te installeren en wat dat gaat kosten. Ons huis is een hoekwoning en het hoogste punt is ongeveer 9 meter. Het dak is een zadeldak.

Dovre houtkachel monteren

Wij hebben een Dovre houtkachel en willen hem laten aansluiten op kachelpijpen. De kacheluitgangsmond is 122 mm in diameter en ik neem aan dat het een pijp moet zijn van 125 in diameter? Verder heeft hij tot het plafond een enkelwandige pijp nodig van circa 2.5 meter, dan een dubbelwandige door het plafond en ook dubbelwandig door de zolderruimte naar buiten op het schuine dak. We hebben nog geen pijpen, vloer doorvoeren of dak doorvoeren.

Houtkachelpijp installeren

Object: Vrijstaand woonhuis, bouwjaar 2006. Klus: Het installeren van een dubbelwandige kachelpijp van RVS t.b.v. houtkachel, van begane grond door een betonnen vloer van de 1e verdieping, door houtenvloer van de vliering, door het pannendak alsmede het installeren van dak doorvoer.

Haard plaatsen in de keuken

We zouden graag een houtkachel willen in onze keuken. Er zit wel een schoorsteen, maar daar loopt geen pijp doorheen. Er moet een verbinding gemaakt worden van de kachel op de begane grond naar de schoorsteen op de 1e verdieping. Het betreft een woning met 2 woonlagen en een vliering. De verdiepingen zijn van hout.

Gaskachel controleren en schoonmaken

Graag zou ik een oude gaskachel van tussen de 15 en 20 jaar oud laten controleren, schoonmaken en eventueel repareren. De kachel gaat op dit moment nog nauwelijks aan en valt vrij snel weer uit.

Plaatsen rookkanaal chalet

In chalet/recreatiewoning houtkachel aansluiten op (nog niet bestaand) rookkanaal. Laag gipsplafond, licht schuin dak. Dakbedekking, bitumen panelen! Het gaat om 3 a 4 meter rookkanaal inclusief pijp op het dak. Houtkachel is aanwezig. Dus rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten.

Split airco plaatsen

Het ophangen, plaatsen en aansluiten van een split airco. Motor buiten en airco binnen. Tevens beoordelen of er een extra groep geplaatst moet worden en zonodig ook plaatsen. Airco koop ik zelf.

Plaatsen rookkanaal

Ik heb een houtkachel en woon in een chalet. Ik heb geen schoorsteen maar die wil ik laten plaatsen. De lengte van de schoorsteen is ongeveer 1,5 meter enkelwandig zwart binnen en ongeveer 2 meter dubbelwandig buiten plus een dakdoorvoer. Graag wil ik weten hoeveel ik hiervoor kwijt ben.

Zonnepanelen plaatsen

Plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Dak is meter of 8 hoog. Ik heb ze al.

Sanitair installeren

Nieuwe spullen installeren na oude verwijderen. 1)-kraan in keuken 2)-wc-waterreservoir begane grond 3)-wc-duobloc 1e etage De verwijderde spullen worden door gebruiker afgevoerd. Graag telefonische prijsindicatie. Materialen zijn bij Praxis gekocht.

Rookkanaal schoorsteen en inbouw open haard

Een bestaand schoorsteenkanaal is gebruikt voor een voorzet-gashaard. Kanaal is al heel lang niet meer gebruikt, maar van dit schoorsteen kanaal wil ik nu een open haard-kanaal maken. Schouw/kanaal is betegeld en zal door mij zelf vrijgemaakt worden, echter graag voor aanvang al check van de schoorsteen. Ik vermoed twee kanalen, maar dat weet ik niet zeker. Ook moet er een open haard gerealiseerd worden.

Levering en montage 1 x hangende dubbele ...

Levering en montage 1 x hangende dubbele radiator in de woonkamer. Door roestvorming aan binnenkant is hij wat gaan lekken. Radiator 135 x 30 cm, breedte 10 cm + nieuw rooster voor bovenkant en zijkanten Lleur; wit/grijs zoals rest van de radiatoren Graag gespecificeerde offerte gewenst op korte termijn. Ik heb gedetailleerde foto's digitaal beschikbaar zodat de offerte eenvoudig opgemaakt kan worden zonder eerst een opname te doen.

Wij zijn bezig met de verbouwing van ons ...

Wij zijn bezig met de verbouwing van ons huis en daarbij moet de meterkast 1 meter verplaatst worden (ivm de bouw van een toilet). In deze kast zitten de gebruikelijke meters (gas, water en electriciteit) en deze moeten dus ook allemaal verplaatst worden inclusief de leidingen naar en van de meters.