Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv installatie vervangen van jaren 30 woning:

CV installatie vervangen van jaren 30 woning

Ik wil graag een prijsindicatie voor het vervangen van een cv ketel en nieuwe radiatoren. Het huis uit de jaren 30 heeft een woonoppervlak van 251 m2, 9 kamers in totaal, 3 slaapkamers en badkamer eerste verdieping en 3 slaapkamers nop de tweede verdieping.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv installatie vervangen van jaren 30 woning uit heel Nederland:

Vloerverwarming en/of nieuwe CV-installatie

Benedenwoning (rond 1900?) in de binnenstad van Utrecht (60m2). Heeft nu alleen een geiser en een gaskachel. We gaan het huis renoveren en willen vloerverwarming laten plaatsen. Houten vloer zonder kruipruimte. Overgrote deel woning heeft dubbel glas. Vermoedelijk infra-rood vloerverwarming, maar wij staan ook open voor een nieuwe CV-installatie of een combinatie hiervan. Graag advies van een verwarmingsspecialist.

CV installatie aanleggen

Op dit moment is er een hete lucht verwarming aanwezig van 18 jaar oud. Wij willen graag weten wat het kost om een CV installatie te laten plaatsen.

Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen

Wij willen in onze vrijstaande woning met houten vloeren een complete CV-installatie laten aanleggen. Momenteel heeft het huis een gaskachel. Ik werk zelf in de bouw en kan zelf meehelpen, dit voorkomt de noodzaak van een tweede installateur.

CV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren

Wij willen de bestaande gas-CV-ketel afkoppelen en laten vervangen voor een warmtepomp. De gemaakte warmte verlies berekening komt uit op 14kw bij -10 gr. De capaciteit van de pomp moet hierop worden aangepast. Naast de warmtepomp moet de bestaande wtw-installatie worden nagekeken en evt. worden vervangen (is 14 jaar oud en heeft heel lang stil gestaan). Tevens gaan we in de garage een badkamer aanleggen waarvan de vloerverwarming ook op deze warmtepomp moet kunnen worden aangesloten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen

Ik zoek een CV-specialist die verwarming kan aanleggen in mijn woning. huis 1920, ook nieuwe gasleidingen en complete verwarmingssysteem. Er is een kruipruimte aanwezig. Het gaat om een benedenverdieping van ongeveer 60 m2. Er moeten minimaal 4 radiatoren komen en een nieuwe (gas) CV-ketel.

CV installatie nalopen en inregelen

Nadat 2 jaar geleden de 15 jaar oude CV ketel door de Remaha Tzerra M 24c Plus is vervangen, is gedurende de afgelopen 2 jaar gebleken dat de installatie qua gasverbruik wel aanmerkelijk zuiniger functioneert, maar het door ons in verschillende kamers gewenste comfort niet overal in het appartement behaald wordt. Teneinde dat toch te bereiken wil ik uitgaande van de nieuwe Remaha CV ketel als energiebron laten onderzoeken wat voor de rest van de installatie de mogelijkheden tot verbetering kunnen zijn en die [als ze zonder bouwkundige wijzigingen uitvoerbaar zijn en redelijke geprijsd zijn] vervolgens laten uitvoeren. Meer details zijn beschikbaar in de vorm van situatietekeningen van de huidige installatie. Hieronder ook gegevens van het appartement [oplevering 2003, hoge kwaliteit muur isolatie, HR++ beglazing] de verdeling vanaf de 6 groepen verdeler [met aansluitingen aan radiatoren in de verschillende kamers] de volumina van de diverse vertrekken, per radiator het type met het daarbij opgegeven vermogen. En wat ik zoal aan opmerkelijke zaken bij eigen onderzoek ben tegengekomen. Deze extra informatie, welke te uitgebreid is om in deze offerteaanvrage op te nemen, kan uiteraard verstrekt worden aan bedrijven die een offerte willen aanbieden. Wat in ieder geval onderdelen van de werkzaamheden zullen worden, zijn hieronder aangegeven: 1. De gehele installatie onderzoeken of er wellicht ergens iets zoals verwisseling van aanvoerleiding en retourleiding heeft plaatsgevonden tijdens de bouw. Daar bestaat enige verdenking over, gezien het merkwaardige warmteafgifte gedrag van meerdere radiatoren in één groep. 2. Met de extra detail informatie kan beoordeeld worden of de gehele dimensionering van het CV systeem wel in orde is. En de keuze van nieuwe radiatoren mee bepaald worden. 3. In ieder geval op het daarvoor gunstigste moment van de installatie aanpassing een goed uitgevoerde waterzijdige inregeling laten plaatsvinden. Zodat het optimaal functioneren van elke radi

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Complete CV-installatie met 4 radiatoren

In een recent aangeschaft jaren '60 appartement ( 3e verdieping, geen lift) een CV-installatie aanbrengen met 4 radiatoren. Gashaard ontkoppelen.

Installatie warmtepomp/boiler

Vrijstaande woning bouwjaar rond 1920 geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Beneden verdieping geheel in vloerverwarming. Bovenverdieping badkamer vloerverwarming. Slaapkamers radiatoren. Zou graag naar nul op de meter willen en vraag mij af welke mogelijkheden hiervoor zijn en wat de verschillende alternatieven zijn. Ben benieuwd naar de kosten voor een warmtepomp/boiler. Zonnepanelen op het platte dak aanwezig. Kleine CV ruimte is op de etage. Beneden de CV ruimte is een kelderkast waar apparatuur mogelijk geplaatst kan worden. Ruimte voor een eventuele boiler in de kleine kelder. Warmtepomp zou waarschijnlijk op het platte dak boven de cv ruimte moeten. Wens is daarnaast een geïsoleerde hottub geplaatst in de tuin van c.a. 1600 liter op de installatie aan te sluiten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Installatie CV en Airco

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten om mijn (oude en slecht te isoleren) woning te koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Het betreft een rijtjeswoning uit de jaren 30 van de vorige eeuw, voorzien van dubbel glas en een geïsoleerde voorpui. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een installatie die zowel verkoelt als verwarmt. Ik wil graag in overleg met de vakman omtrent de benodigde materialen.

Partners

Partners van Casius