Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Naarden of directe omgeving.

367 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Naarden:

Schoorsteen vegen en 2 kapjes plaatsen

Graag willen wij de schoorsteen boven ons huis (rookkanaal haard) van buiten laten vegen en bij de andere schoorsteen van het huis 2 kapjes laten plaatsen op de ventilatiekanalen (van keuken en badkamer).

CV ketel naar zolder verplaatsen

Ik wil de huidige CV ketel van de badkamer naar de zolder van de woning verplaatsen. In de foto´s kan je zien wat de situatie is. De badkamer is rechtstreeks onder de zolder. De CV ketel hangt nu op de muur onder de drukexpansievat. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Daalderop boiler repareren

De Daalderop close-in boiler, model 15 LE, voor de keuken is plotseling uitgegaan. Hij gaat niet meer aan. Er lijkt ook geen stroom op te staan. Graag repareren of vervangen als reparatie niet meer kan.

Thermoflex Chromoflex electro vervangen

Ik ben recent verhuisd naar een huis met badkamer inclusief vloerverwarming. Ik heb een chromoflex electro thermostaat. Ondanks instellen tijdklok wordt vloer niet (echt) warm. Wat is er aan de hand? Mocht dit niet te repareren zijn dan moet het vervangen worden.

Brink renovent hr wtw installatie repareren

Ik zoek een installateur die mijn Brink Renovent HR WTW systeem kan repareren. Motor maakt veel geluid ( lager? ) en display brand niet.

Lucht-lucht-warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die ten behoeve van mijn woning een lucht-lucht-warmtepomp kan installeren. Het moet een normale tussenwoning kunnen verwarmen. Daarnaast wil ik ook graag advies wat betreft de pomp

Oude airco verwijderen

Ik wil graag een airco met buitenunit laten verwijderen. LG (type koelinstallatie SPLIT)

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Vervangen van de rookgasafvoer op de begane grond van de ketel naar het plafond. Betreft een HR-Intergas ketel, totale lengte +/- 1. 10 m inclusief twee bochten. Bij controle bleek dat deze lek was. Gemakkelijk toegankelijk.

Zonnepanelen op het dak installeren

Ik ben op zoek naar advies over zonnepanelen op mijn dak. Ik zou graag op mijn platte achterdak een 7 tal panelen willen laten installeren. Kunnen wij een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken?

Lek opsorem

Plafond badkamer lekt. Kamer erboven lijkt droog. Maar dit is ook een tussenmuur met de buren, in een geschakeld huis. Graag een offerte voor opsporen lek.

Gaskachel afkoppelen

2 gevelkachels en afvoer van verbrandingsstoffen. Gastoevoer verwijderen.

Knoppen CV vervangen door thermosstaatknoppen

In de woonkamer zijn twee knoppen van de radiatoren die vervangen moeten worden voor thermostaatknoppen.

Houtkachelpijp van begane grond tot nok plaatsen

Laatste stukje gaat evt door oude schoorsteen. Kachel reeds aanwezig Houten vloeren

Panadero Luis houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik zou graag de houtkachel Panadero Luis willen kopen en deze laten plaatsen en aansluiten. Het aansluitkanaal is 20 cm diameter

Houtkachel plaatsen

Er is een schoorsteen met aan beide zijden en suite een marmeren schouw met pijpen, maar die waren voor gaskachels. Moeten nu houtkachels op kunnen worden aangesloten en hedendaagse pijpen et cetera. Vroeger hebben daar gaskachels gestaan. De schoorsteen moet aangepast worden. Er moet ook een hittebestendige vloer geplaatst worden.

Radiatoren van de CV-installatie vervangen

Een vijftal radiatoren dienen in ons huis te worden vervangen. De werkzaamheden behelsen: - Oude radiatoren van de muur verwijderen en afvoeren. - 5 nieuwe radiatoren leveren, aan muur monteren en aan bestaand leidingwerk koppelen (wat korte stukjes pijpwerk 15mm dient hiervoor waarschijnlijk ook te moeten worden vervangen). - Voor 2 radiatoren kunnen de bestaande Heimeier radiatorventielen worden hergebruikt. Voor de overige 3 radiatoren zijn nieuwe Heimeier ventielen nodig: de 90-graden ('haakse') versie. Daarnaast zijn er 2 'voetventielen' nodig (voor 2 van de radiatoren). - De 5 radiatoren dienen Henrad - Compact te zijn, incl de montage beugels, RAL 9016 en klein montage materiaal om aan de leidingen te koppelen. De 5 benodige radiatoren zijn: - 1x 220cm x 40cm, T22 - 2x 160cm x 40cm, T21 - 2x 50cm x 40cm, T11 Na montage systeem weer met water vullen, even testen en checken dat alles waterdicht zit. De radiator thermostaatkranen heb ik zelf (bestaande worden hergebruikt). Eventueel kan iemand eerst komen kijken. De werkplek is goed bereikbaar.

Afzuigkap vervangen

Betreft het demonteren van een oude afzuigkap en het monteren van een nieuwe kap.

Afzuigkanaal keuken reinigen

Mijn afzuigkap werkt niet meer goed. Kunt u het kanaal reinigen, deze lijk dicht te zitten. De afzuigkap is schoon, ook het filter. Het kanaal loopt naar boven tot het plafond en dan naar buiten, rooster vlak naast voordeur.

Waterleidingen in de muur brengen

In keuken is de koof verwijderd. De vrijgekomen waterleidingen moeten in de muur worden gebracht. Het betreft 4 leidingen die nu ca. 20 cm. buiten de wand lopen. Deze moeten bij de vloer en het plafond een bocht krijgen en in de muur worden gelegd.

Vervangen van een vaatwasser

De oude vaatwasser dient te worden vervangen voor een nieuwe vaatwasser. De nieuwe machine is al aanwezig, de oude voer ik zelf af.

Monteren van een keukenkraan

Ik wil een keukenkraan laten monteren. Het betreft kraan Handson Diane.

Open haard plaatsen in een boshuis

Het gaat om het plaatsen van een open haard in een boshuis.

Buitenkraan aanleggen in de voortuin

Graag zou ik in de voortuin een buitenkraan willen laten aanleggen. Ik heb gezien dat alle bewoners de buitenkraan aan de muur naast de voordeur hebben. Achter deze muur is het toilet. Bij voorbaat dank voor uw offerte.

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

De thermostaat van de elektrische vloerverwarming in de keuken is kapot. Het scherm geeft niets meer aan. Deze moet gerepareerd of vervangen worden.

Openhaard en RVS rookkanaal inbouwen

We hebben een huidige blok openhaard die de woonkamer insteekt en bovendien schuin onder het kanaal zit. . Nu is het huidige kanaal kapot en moeten we een RVS pijp er in laten zetten. Dus we willen graag een offerte voor * RVS pijp (volgens rapport dat we hebben 180 mm en 12 meter) met nodige afwerkingen en inbouw * Openhaard schouw maken die nu tegen de muur moet ipv ervan af Zie foto ter inspiratie - zo moet het ongeveer worden. Dus inclusief bouwen (incl alle vuurvaste ed. Materialen, natuursteen onderop,etc ) ,, glad gestuct, etc. Slopen kan ik evt zelf, maar mag ook als optie benoemd worden graag Bijgevoegd 3x huidige situatie en 1x voorbeeld van internet hoe we het willen alvast veel dank! Groeten, Steven