Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Muiderberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Muiderberg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Muiderberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Muiderberg of directe omgeving.

70 klanten uit Muiderberg bevelen een bij Casius in Muiderberg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Muiderberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Muiderberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Muiderberg:

Reparatie van de stoomcabine

Mijn stoomcabine geeft geeft stoom. Het is van het merk Eago.En het bedieningspaneel knippert. Licht, ventilator en radio doen het wel. Alleen het knopje voor stoom doet niets. Ik weet dus niet of het bedieningspaneel storing heeft of de stoomgenerator.

Houtkachel aansluiten op kachelpijp

Ik heb een houtkachel en een enkelwandige kachelpijp van 100 centimeter met een doorsnede van 15 centimeter gekocht bij de GAMMA. De kachel moet aangesloten worden op de aanwezige dubbelwandige pijp.

Nieuwe CV-ketel leveren en monteren

Ik zoek een nieuwe CV ketel voor een hoekhuis (2 onder 1 kap), voor een woning met dubbel glas en dakisolatie, 120 m². Klein bad en CV, boiler in keuken. Deze ketel wil ik ook graag geïnstalleerd hebben.

Middendrukleiding van de propaantank keuren

Wij hebben een milieucontrole gehad van de omgevingsdienst en een maatregel die we moeten nemen is onze middeldrukleiding van de propaantank keuren. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Rookkanaal renoveren en pelletkachel installeren

Ik wil graag mijn rookkanaal laten renoveren en een pelletkachel laten installeren. Rookkanaal aanwezig op eerste verdieping en zolder en schoorsteen, in woonkamer (2.50 meter hoog, indertijd weggehaald). Rookkannaal middels concentrische dubbelwandige RVS buis renoveren en kachel middels plafondaansluiting op rookkanaal aansluiten. Gesloten systeem. Pelletkachel is een Ravelli aria 6 KW) Aansluting in woonkamer middels 45* aansluiting vanwege aanwezige piano.

Installeren van een gesloten houtkachel

Plaatsen van een houtkachel op ongeveer 1 meter afstand van bestaand rookkanaal. Kachel heeft boven-en achteraansluiting. Gasafvoer diameter 150 mm en luchttoevoer diameter van 100 mm. Moet om een piano heen geleid worden. Gesloten systeem met af-en aanvoer via aparte dubbele buis in rookkanaal. Schoorsteen opening is gesloten en dient weer opengemaakt te worden. Staat van rookkanaal onbekend. Inclusief Stalen hittebestendige vloerplaat. De kachel is 113 x 40 x 40 cm.

Lekkende airco repareren

De airco is afgelopen jaar opnieuw gevuld en koelt als de beste. Echter loopt de lekbakje volledig vol en het water wordt niet meer afgevoerd. Wie kan me daarmee helpen?

Rookgasafvoer en openhaard installeren

We hebben nu houtkachel met oude rookgas met diameter van 150mm. Trek is niet heel goed. Houtkachel staat in uitbouw en in aangesloten op schoorsteen die direct bij de aanbouw begint. Vraag is of nieuwe rookgas tegen de schoorsteen kan worden geinstalleerd of schoorsteen deels kan worden opgebroken om nieuwe rookgas te installeren en wat daar de kosten van zijn.

Centrale verwarming verwijderen en weer ...

Centrale verwarming verwijderen en weer monteren i.v.m stuken muren. 4 x centrale verwarmings elementen. Daarna weer terug plaatsen. Rond 25 juni moet het eraf.

Verplaatsen van de CV ketel, aanleg ...

Verplaatsen van de CV ketel, aanleg nieuwe radiatoren, leidingwerk badkamer aanleggen, leidingwerk keuken. Het gaat om een totale renovatie. Werkbeschrijving is reeds gemaakt. Ik ontvang graag mensen in het huis om het werk te bepalen en de werkbeschrijving te bespreken. Evt. ook electricienswerk.

Ik heb geen project; maar mijn kraan in ...

Ik heb geen project; maar mijn kraan in de badkamer geeft alleen heet water en mijn gootsteenwaterbuis lekt steeds.

In mijn douche dient een nieuwe ...

In mijn douche dient een nieuwe stortdouche geplaatst te worden, de stortdouche is reeds in mijn bezit. Het is een stortdouche van Plieger model Luna. m vr gr

Ik wil een nieuwe HR combiketel ...

Ik wil een nieuwe HR combiketel geplaatst.

Het vervangen van de dakbedekking op een ...

Het vervangen van de dakbedekking op een platdak boven de slaapkamer, 1e verdieping. Het dak ligt niet op afschot ,dus zal er onder de nieuwe dakbedekking iets moeten worden geregeld. Het oppervlakte is 3m2 .