Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dubbelwandig rookkanaal aanbrengen:

Dubbelwandig rookkanaal aanbrengen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen in onze toekomstige nieuwe woning in Muiden. Maar er dient eerst een dubbelwandig rookkanaal voor aangebracht te worden. Betreft een woning met begane grond en dan 2 verdiepingen erop.
Onze klant uit Muiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelwandig rookkanaal aanbrengen uit heel Nederland:

Rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel

Nieuwe dubbelwandig schoorsteen plaatsen. Begane grond enkelwandig, verdieping dubbelwandig. Dubbelwandig ca 3 meter. Vloeren van hout.

Installeren Pelletkachel + realiseren rookkanaal

Graag laten wij de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45kW installeren, deze hebben wij nog niet aangeschaft maar gaan dit nog wel doen. De kachel zal direct tegen de buitenmuur geplaatst worden, dus een korte afstand. Er is nog geen rookkanaal aanwezig. Deze moet door de muur naar buiten, dan nog 0.5 m opzij, dan nog een klein stukje omhoog. De buizen voor het rookkanaal laat ik graag regelen. Ik weet niet of het dubbelwandig of enkelwandig moet zijn.

Houtkachel plaatsen

Hout kachel plaatsen in bestaand rookkanaal Benodigde materialen dubbelwandig rookkanaal ongeveer 2 meter plafond rozet en bodemplaat kachel Kachel wordt zelf gekocht

Rookkanaal en dakdoorvoer voor de pelletkachel aanleggen

Graag wil ik een rookkanaal laten aanleggen voor mijn pelletkachel. Het kanaal moet recht omhoog, door 2 betonvloeren heen en dan door het dak, inclusief een kap. hoogte is ongeveer 5,5 meter tot het dak, gewenste dikte 125mm dubbelwandig vanaf de Pro. (onder de Pro is door de fabriek geleverde enkelwandige buis van 80mm). Hiervoor ontvang ik graag een vrijblijvende offerte

Flexibele buis plaatsen in schoorsteen

Ik wil een flexibele (dubbelwandig?) RVS buis laten plaatsen in een bestaande schoorsteen voor het aansluiten van een pelletkachel die ik al heb. Met Vermiculite korrels. De kachel moet gereinigd worden en aangesloten. De hoogte is ongeveer 6 meter. Ook zoek ik een schoorsteenveger die van te voren de schoorsteen kan vegen. Het rookkanaal heeft een diameter van circa 7 cm. Ik zoek een professional.

Vidar houtkachel plaatsen

Er moet een dubbelwandig rookkanaal aangelegd worden die is door een houten vloer moet en 1x door het dak. Verder geen beton. Er moet een plaat onder komen en een verhoging waar de houtkachel op staat. We willen de Vidar triple.

Pelletkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

In de ruimte van de palletkachel loopt een dubbelwandig rookkanaal van 18 cm. Kan de palletkachel hierop aangesloten worden? Het kanaal (vanaf de kachel) is in totaal 5 a 6 meter lang tot uitgang boven het dak.

Rookkanaal aanleggen door verdiepingen met vloerverwarming

In mijn woning is de verdieping voorzien van vloerverwarming voor ltv verwarming (warmtepomp); h.o.h. Afstand 15 cm. Nu wil ik graag op de begane grond een houtkachel. Voor de aanleg van het rookkanaal wil ik graag offerte. Rookkanaal moet door twee verdiepingsvloeren. Eerste verdieping is beton met vloerverwarming, tweede verdieping is van hout, maar rookkanaal hoeft niet door de tweede verdieping in verband met een schuine kap. Rookkanaal begane grond enkelwandig. Eerste verdieping dubbelwandig en afgetimmerd, zonder stuc- en schilderwerk. Hoogte verdiepingen 2,65 meter.

Dubbelwandig rookkanaal verwijderen

Ik wil graag de enkelwandige kachelpijp op de BG en de dubbelwandige RvS kachelpijp op de 1e en 2e etage laten verwijderen. Op het dak de pijp verwijderen. De gaten in het dak en de 2 plafonds laten vullen en stuccen.

Trekkap op schoorsteen plaatsen + schoorsteen vegen

Op een bestaand rookkanaal van een houtkachel ( dubbelwandig ) zou ik een trekkap willen laten plaatsen en meteen het rookkanaal laten vegen. Nu zit er wel een kap op maar begreep van de laatste keer dat het kanaal geveegd is dat dit niet de juiste is. Wat zou dit totaal gaan kosten ( trekkap, plaatsen, vegen)

Partners

Partners van Casius