Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Muiden of directe omgeving.

52 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Muiden:

Buitenkraan in de voortuin en garage monteren

Ik wil 2 nieuwe buitenkranen aanleggen. 1 door de spouwmuur en 1 door de garage. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Dubbelwandig rookkanaal aanbrengen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen in onze toekomstige nieuwe woning in Muiden. Maar er dient eerst een dubbelwandig rookkanaal voor aangebracht te worden. Betreft een woning met begane grond en dan 2 verdiepingen erop.

Lucht-water warmtepomp plaatsen

We hebben zonnepanelen. Onze hoogrendement ketel is een Remeha Tzerra Plus CW5 (3 jaar oud) en die staat op zolder. De te verwarmen ruimtes zijn: woonkamer, keuken en badkamer. Onze radiatoren (huiskamer) zijn 'oud' (1976). We hebben interesse in een Lucht-luchtwarmtepomp die een oppervlakte van ongeveer 75 m2 zou moeten verwarmen.

Verstopping douche oplossen

Onze douche op de 1e etage is verstopt, waarschijnlijk met veer op te lossen.

Buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een kraan buiten. Muur grenst aan plek waar de vaatwasser aan grenst.

Close-in boiler in de keuken plaatsen

Keukenboiler 10 van liter aanleggen in keukenkastje (beneden). Water en elektra zijn aanwezig. Kast bevindt zich naast afwasmachine. Ontvang graag een prijsopgave met het merk van de boiler.

Vervanging sanitair. ...

Vervanging sanitair. Levering , montage en aansluiten van: 1 wc in de badkamer hoog model compleet met stortbak. 1wc beneden ook hoog model, met hoog geplaatste stortbak i.v.m. ruimte. Een nieuw fontijntje met koud water kraan en afvoer. Reparatie of vervanging van lekkende keukenkraan

Het leveren en monteren van 2 ...

Het leveren en monteren van 2 radiatorventielen in de woonkamer. Het leveren en monteren van 6 thermostaat ventielen incl. Thermostaatknoppen. Het leveren en monteren van 1 aftapkraan tbv cv leidingen in de keuken. Het leveren en monteren van 1 ontluchtingsventiel