Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel verplaatsen:

Houtkachel verplaatsen

Wij willen graag onze houtkachel laten verplaatsen naar onze nieuwe woning, zelfde type huis naast de oude woning. De kachel hangt aan de muur en moet in de nieuwe woning opgehangen worden. Wij willen graag advies of dit mogelijk is zonder al te veel schade aan te richten in de oude woning.
Onze klant uit Monnickendam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel verplaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel verplaatsen

Wij zijn in bezit van een houtkachel. We willen deze kachel verplaatsen naar een hoek (Zie foto, we willen de kachel nu hebben op de plaats van het aquarium) tussen 1 en 1,5 meter verplaatsen. Alleen de pijp in de woonkamer moet dan worden verplaatst. Ik zou graag willen weten of dit mogelijk is en hoeveel dit gaat kosten.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

We hebben een nieuw huis gekocht, waarbij we de houtkachel iets willen verplaatsen naar links in de kamer. Meer richting de hoek (zie foto's). Het gaat om: een paar bochten van RVS, een RVS gaspijp extra, het op maat maken en weer netjes in de kleur spuiten. Het gaat om een verplaatsing van ongeveer 40/50 centimeter. Waarschijnlijk een 45 graden hoek in de kachel om ervoor te zorgen dat de pijp nog steeds aansluit op hetzelfde gat.

Houtkachel met aansluiting verplaatsen

In onze vrijstaande woning staat een houtkachel die we willen verplaatsen. Er moet op de nieuwe plek een rookkanaal via de buitenmuur worden geplaatst. We hebben alle materialen al aanwezig. De plek van het afvoerkanaal zal geen probleem zijn, we hebben hier geen omwonenden. Ik zoek een vakman die hier binnenkort tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.

Houtkachel verplaatsen en houten koker maken om een afvoerkanaal

Graag ontvang ik een offerte voor 2 klussen in mijn woning. Mijn huidige houtkachel moet 10 cm verschoven worden en daarbij moet een enkelwandige telescooppijp van ongeveer 2 meter worden vernieuwd. Verder wil ik op de bovenetage een koker laten timmeren om een Isoduct dubbelwandig rookgasafvoerkanaal. Ik ontvang graag uw offerte.

Houtkachel weghalen en rookkanaal afdichten

Ik wil graag de rookkanaal laten uitvegen en hierna laten afdichten (boven en onder) om ongedierte te weren. Hierna zal ik zelf zorg dragen voor het verplaatsen van de houtkachel en bijbehorende buis.

Houtkachel een klein stukje verplaatsen

Wij hebben een houtkachel, een Morso 2110, die niet goed werkt. De kachel is een beetje scheef gemonteerd op het rookkanaal en we denken dat er onvoldoende trek is. We willen graag de hulp van een vakman om de kachel een stukje te laten verplaatsen. Misschien moet de afvoerpijp aan de bovenkant ook worden gewijzigd naar een afvoer aan de achterkant. Ook hebben we een grotere hittebestendige tegel nodig onder de kachel, als we die verplaatsen. We willen een afspraak maken en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Houtkachel tijdelijk verplaatsen

De vloer van de huiskamer van ons nieuwe huis wordt vervangen. In de week van 2 oktober moet de houtkachel tijdelijk verplaatst worden naar de schuur in de achtertuin. Als de nieuwe vloer klaar is kan de houtkachel weer terug naar z'n oude plekje (waarschijnlijk tweede helft november of begin december). Het is mogelijk dat de nieuwe (bamboe)vloer iets hoger komt te liggen dan de oude vloer. Graag ook het rookkanaal reinigen.

Houtkachel verplaatsen en kachelpijp deels vervangen

Kachel staat nu niet recht onder de dakdoorvoer. Kachelpijp heeft een knik. De vuurvaste grondplaat is groot genoeg om de kachel recht onder de plafonddoorvoer te plaatsen. Hoeveel zou het kosten, inclusief materiaal (kachelpijp), om de kachel recht te zetten? Klant wenst uitvoering graag volledig conform de geldende richtlijnen uitgevoerd te hebben.

Huis volledig verbouwen

Wij zitten in het aankooptraject van een 50 jaar oude woning van ongeveer 100 m². In deze fase willen we inzicht krijgen in de kosten van een verbouwing. De woonkamer en keuken willen wij vanaf de begane grond naar de 1e verdieping verplaatsen. Op die plek beneden willen wij 2 slaapkamers maken, door het plaatsen van een muur. Op de zolder willen we een ruime slaapkamer met dakkapel, een badkamer en toilet. In de bestaande aanbouw beneden willen we ook een badkamer plaatsen. Verder willen we: - een nieuwe meterkast en vervanging en uitbreiding van al het elektra - leidingwerk vervangen, verleggen en uitbreiden ivm verplaatsen van de keuken, nieuwe badkamers en een nieuw toilet - een kozijn met raam aan de voorzijde op de 1e verdieping vervangen door een groter kozijn met raam - een nieuwe keuken - 2 nieuwe badkamers (zolder + begane grond) en de bestaande toiletruimte vernieuwen; een extra toilet op de zolder - een dragende muur op 1e verdieping vervangen met steunbalken of een andere constructie zodat het 1 open ruimte wordt - het trap gat dichten/verplaatsen op de 1e verdieping en zolder; een slimme oplossing voor een nieuwe trap vinden, en een vaste trap met luik naar de zolder - het afvoerkanaal van de gaskachel vervangen door een groter kanaal voor een houtkachel en die verplaatsen naar de 1e verdieping - Een kastenwand maken beneden voor plaatsing van de wasmachine en droger en bergruimte. - Plafonds vervangen. In de nieuwe woonkamer een balkenplafond plaatsen.Geluidsisolatie is van belang. - Waarschijnlijk willen we de muren laten spuiten.

Schoorsteen maken voor een houtkachel

Ik wil mijn kachel naar de anderen kant van de kamer verplaatsen. Dan moet ik een nieuwe pijp naar het dak toe hebben. De verdiepingsvloeren zijn van beton. Het dak is van hout, bedekt met pannen.

Partners

Partners van Casius