Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor sleuven slijpen in een betonvloer:

Sleuven slijpen in een betonvloer

Ik zoek een vakman die vóór 16 december sleuven kan frezen in een betonnen voer van 16 m² voor de aanleg van vloerverwarming. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Monnickendam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuven slijpen in een betonvloer uit heel Nederland:

Sleuven in beton slijpen

We moeten een afvoer in de betonvloer vrezen over een lengte van 3 meter, rechte lijn, en een stuk om de meterkast van maximaal 2 meter, er moet een afvoer in van 50 mm. Op de beton vloer ligt een tegel cq plavuizen vloer.

Slijpen van sleuven in beton

Graag een offerte voor het slijpen van sleuven in beton. In de badkamer: 1 dubbele inbouw douche (1 bedienpaneel 2 koppen ) totaal ongeveer 3 meter. En in de keuken/woonkamer, ongeveer 7 meter.

Gaten en kleine sleuven in kanaalplaat slijpen

Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen voor de volgende 2 klus in onze nieuwbouwwoning. Klus 1: 8 LED spotjes in onze in het plafond. Het plafond bestaat uit kanaalplaten en is nog onbewerkt, waardoor precies te zien is waar de kanalen zich bevinden. Het boorgat zou 7 cm zijn. Daarnaast is er geen transformator op dit LED systeem, 230V, waardoor we kleine sleufjes zouden willen naar het bestaande lichtpunt. Klus 2. Voor de kookplaat moet een gat, 15 cm, in de muur geboord worden voor de afzuiging.

Sleuven voor vloerverwarming frezen of slijpen

Door middel van slijpen of frezen van sleuven voor de vloerverwarming met waterbuizen in een smeervloer maken. Een vloer van 40 vierkante meter. In de tweede helft van maart uitvoeren. De vloerverwarming breng ik zelf aan.

Sleuven slijpen

Ik wil graag weten wat het kost om 2 sleuven te laten slijpen in kiezelbeton. Totale lengte ongeveer 1 meter.

Werkzaamheden in de badkamer

Het betreft het plaatsen van een zwevend toilet (er is nu een staand toilet), het betegelen van de badkamer, het plaatsen van (design) radiator, het plaatsen van douchewand / eventueel slijpen van sleuven en indien nodig verplaatsen van de afvoer. Het slopen doen we zelf. Ik weet niet precies hoe groot de badkamer is. We hebben alle materialen.

Vervangen elektra

We zijn bezig met de aankoop van een woning waar een hoop moet gebeuren. Ook de elektra moet in de gehele woning worden vervangen, sleuven slijpen we zelf. Het gaat om nieuwe bedrading, nieuwe schakelaars en stopcontacten, verlichting en een nieuwe groepenkast. Graag een prijsindicatie.

Plaatsen verwarmingen en aanleg leidingwerk

We bouwen momenteel een slaapkamer op de garage. Hiervoor moet 1 verwarming verplaatst worden, 1 verwarming geplaatst worden en leidingwerk en afvoer gelegd worden voor een wasbak. Slaapkamer 2 (zie tekening): - verwarming verwijderen - sleuven in wand slijpen en later dichten - aanbrengen toevoerleidingen van bestaande aansluiting naar nieuwe, leiding in muur - leveren en monteren 500x1200-11 verwarming inclusief thermostaatkraan en voetventiel Slaapkamer 4: - leidingwerk van ketel in bijkeuken (begane grond) naar boven brengen t.b.v. verwarming - leveren en monteren 500x1050-22 verwarming incl thermostaatkraan en voetventiel - aanbrengen pvc riolering vuilwater t.b.v. wasbak. Deze aansluiten op hemelwaterafvoer voorzijde garage - aanbrengen koud en warmwaterleiding t.b.v