Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor flexibele schoorsteenpijp in bestaand kanaal installeren:

Flexibele schoorsteenpijp in bestaand kanaal installeren

Flexibel schoorsteen kanaal in bestaand kanaal plaatsen / installeren. Betreft een kanaal met een diameter van ongeveer 150 mm en met een lengte van ongeveer 6 a 7 meter. Wat gaat dat kosten?
Onze klant uit Middenbeemster (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexibele schoorsteenpijp in bestaand kanaal installeren uit heel Nederland:

Flexibele schoorsteenpijp plaatsen

Ik had graag een offerte voor het plaatsen van een flexibel rookgas afvoer kanaal. Met een lengte van 7 meter en met vermiculite korrels afgewerkt in schoorsteen.

RVS flexibele schoorsteenpijp in de schoorsteen plaatsen

Door de bestaande schoorsteen een nieuw kanaal trekken (ca. 7/8 meter), de huidige blijkt niet meer goed te zijn en er blijkt ooit een schoorsteenbrandje te zijn geweest. In de eerste instantie wil ik de open haard kunnen gebruiken en eventueel later ooit een palletkachel erin plaatsen.

Flexibele buis in een schoorsteen aanbrengen

Ik wil in de woonkamer een pelletkachel installeren. Er zit een oude schoorsteenpijp die verstopt zit met vogelnesten en is roestig. In de woonkamer beneden is hij afgedicht. Deze moet ontdaan worden van de vogelnesten en een flexibele pijp erin om de pelletkachel aan te sluiten. Beneden moet hij opengemaakt worden. We hebben inspectie gehad, 4 meter vanaf de top zit de pijp verstopt.

Flexibele schoorsteenpijp aanbrengen

Ik heb een huis uit de jaren '40 met een rechte schoorsteenpijp. Ik zou graag een houtkachel willen plaatsen daar waar vroeger de gaskachel stond. Voor de veiligheid wil ik het kanaal met een flexibele pijp vernieuwen. Wat kost dit? Maximaal 9 meter

Houtkachel aansluiten

Aansluiten van een houtkachel op het bestaande rookkanaal. Mocht het oude rookkanaal niet goed zijn, dan RVS flexibele buis door bestaande rookkanaal (ongeveer 6 meter). Aansluiten kachelpijp in plafond. Aansluiten rookafvoer op het dak (schoorsteenpijp). Het betreft een huis uit 1934, we willen het kanaal eerst laten checken.

Schoorsteenpijp van de houtkachel vervangen

Het gaat om het vervangen van een flexibele pijp van diameter 150 mm de hoogte tot aan het dak is 9 meter. Plus isolatiekorrels en inclusief het materiaal aanbieden. Er zit al pijp in de schoorsteen, die moet eruit gehaald worden. Dat kan ik eventueel zelf doen.

RVS flexibele schoorsteenpijp in de schoorsteen plaatsen

Ik wil graag een RVS flexibele schoorsteenpijp door mijn bestaande gemetselde schoorsteen laten trekken voor een houtkachel. De pijpdikte door mijn schoorsteen is maximaal 100mm en de lengte van mijn schoorsteen is 8 tot 9 meter incl. Korte knik. Mijn vraag is wat de kosten zijn als ik dit door uw bedrijf laat doen?

Schoorsteenpijp renoveren

Ik wil een flexibele binnenpijp laten plaatsen in een bestaande schoorsteen. Graag een vrijblijvende offerte van de kosten: flexibele pijp plus de montage, inclusief BTW.

Dubbelwandige schoorsteenmantel plaatsen

Graag wil ik een flexibele dubbele schoorsteenpijp laten plaatsen van ongeveer 5 meter in een bestaande schoorsteen. Ik ga uit van een buis 150 mm doorsnee, en een kap voor op de schoorsteen zo dat er geen regen in komt of vogelnesten. Het betreft een vrijstaande woning en is goed bereikbaar. Graag ontvang ik een offerte waarbij de materialen separaat vermeld staan.

Schoorsteenpijp afzuiging met scheerlijnen vastzetten

Bij mijn cafetaria heb ik een flexibele schoorsteenpijp die vanaf de bakwand voor de afzuiging naar buiten gaat en dan omhoog naar het dak. De pijp is iets langer dan het puntdak en dient vast gezet te worden om stormschade tegen te gaan. Wellicht kan dit met kabelscheerlijnen. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden voor deze werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius