Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor tappunt aansluiten:

Tappunt aansluiten

- Tappunt aansluiten op de bestaande aansluiting van het 'oude' tappunt. - Verankeren in betonnen vloer (met RVS stalen ring) - Tegelwerk Momenteel staat er een vierkant tappunt (ongeveer 30 x 40 cm). Deze wordt door binnenkort weggehaald. Dan moet er een rond tappunt op geïnstalleerd worden (ongeveer 50 cm diameter). Toestemming en vergunning is reeds akkoord. Tijdstip werkzaamheden: tussen 22 uur en 7 uur 's ochtends.
Onze klant uit Luchthaven Schiphol (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tappunt aansluiten uit heel Nederland:

Extra tappunt aanleggen

Voor het aansluiten van mijn Amerikaanse koelkast moet er in de keuken een nieuw tappunt gerealiseerd worden. Daar de koelkast tegenover het keukenblok staat moet er waarschijnlijk in de kruipruimte een leiding aangelegd moet worden. Graag ontvang ik uw prijsopgave

Buitenkraan plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een buitenkraan. Aansluiten aan de achterkant van de garage. Tappunt in de garage, de leiding kan door de garage.

Plaatsen en aansluiten van 4,8m ...

Plaatsen en aansluiten van 4,8m convectorput op bestaande stadsverwarming. De uitsparingen in het beton worden door de aannemer gemaakt en zijn aanwezig. Leiding via kruipruimte aansluiten op aangebouwde tuinkamer. Afkoppelen radiator en die radiator hermonteren en leiding aanleggen in bijkeuken. Afkoppelen afvoer en tappunt in bijkeuken. Aanleggen vorstvrije buitenkraan in (buitenmuur) tuinkamer. Inclusief levering convectorput bij offerte.