Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lisserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lisserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lisserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lisserbroek of directe omgeving.

59 klanten uit Lisserbroek bevelen een bij Casius in Lisserbroek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lisserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Lisserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lisserbroek:

Cv ketel plaatsen

Wij hebben kortgeleden een nieuwe intergas HRE 24/18 laten installeren ten behoeve van luchtverwarming (elan 10.2) maar willen graag een cv installatie in plaats van een lucht warmtepomp.

Heteluchtverwarmingsunit vervangen

Wij hebben in onze rijtjeswoning een Brink B12D heteluchtverwarming uit 1985 en het wordt tijd om deze te laten vervangen door een ander systeem. We willen graag in contact komen met een vakman voor deze klus. Het gaat om het verwijderen van het huidige systeem, de installatie van het nieuwe systeem en het aansluiten van de huidige kanalen daarop. De plaatsing is op de zolder. Ik ontvang graag uw offerte voor de nieuwe unit en overige kosten. Eventueel willen wij ook een onderhoudscontract afsluiten. Wij stellen uw bezoek op prijs.

Heteluchtverwarming door CV vervangen

Wij hebben nu heteluchtverwarming en willen graag weten wat het zou kosten als we in ons huis (eengezinswoning) CV zouden aanleggen en of dit op lease/afbetaalbasis zou kunnen?

Luchtverwarming vervangen

Luchtverwarming Ik wil graag mijn luchtverwarming vervangen

We willen graag onze beneden verdieping ...

We willen graag onze beneden verdieping voorzien van elektriche vloerverwarming het gaat hier om de hal de keuken en de woonkamer. Het is bij elkaar 34m2 en we willen deze verwarming als hoofdverwarming gaan gebruiken. De vloer mag door de verwarming niet meer dan 2,5cm omhoog komen.

Wij hebben een nieuwe gesloten gashaard. ...

Wij hebben een nieuwe gesloten gashaard. Wij willen een schouw van gibo blokken eromheen bouwen en de haard moet worden aangesloten op een reeds aanwezige gasleiding. Ook moet een concentrische pijp door het platte dak gemaakt worden. uitvoer in de week van 9 t/m 16 juni

Onze regenpijp van onze garage is stuk ...

Onze regenpijp van onze garage is stuk en het heeft ook zo'n boogje nodig - daarom lekt onze garage (plat dak).