Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Laren of directe omgeving.

174 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Laren:

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

Ik heb een warmtepomp voor mijn zwembad nodig en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan installeren. Graag een offerte.

Oorzaak van hoog gasverbruik achterhalen

In vergelijking met anderen gebruik ik veel te veel gas. Bij mij is het in de nacht 16 graden en overdag 18, alleen in de woonkamer. Het betreft een goed geïsoleerde twee onder een kap woning. Ik vermoed dat ergens onnodig warmte ontsnapt, misschien door de verwarmingsbuizen. De installatie is erg oud. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn om het probleem op te sporen.

6 radiatoren aansluiten

Ik heb 6 nieuwe radiatoren bevestigd. Deze radiatoren moeten worden gekoppeld aan de (oude 3/4”) leidingen (niet precies op gelijke hoogte met de 1/2” aansluitingen van de radiatoren). Deze week nodig.

Warmtepomp en vloerverwarming aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vervanging van CV ketel door warmtepomp voor verwarming/koeling plus warmwatervoorziening. Vloerverwarming is niet aanwezig. Alle radiatoren moeten vervangen worden door LTV radiatoren. Bestaand hoekhuis, wordt gedeeltelijk gerenoveerd, slechte isolatie op dit moment (energielabel F). Het huis heeft 4 kamers waarvan 3 slaapkamers, twee badkamers en aparte toilet. Netto oppervlak is 130 m2 en het volume is 306 m3. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? : koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte kamers.

Warmtepomp en vloerverwarming aanleggen

Ik wil de prijs weten voor een warmtepomp plaatsen voor een huis van 150 m2. De woning heeft 2 verdiepingen. Er dient ook vloerverwarming geplaatst te worden waaronder warm water voor de keuken en de douche. Eventueel moet er gefreesd worden maar dat hoeft niet. Het huis is casco en de vloer ligt er nog niet in.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Graag hoor ik wat de kosten zijn om ons rookkanaal te renoveren aan de hand van glijmortel. De haard begint op de begane grond en gaat 3 verdiepingen omhoog.

Controle en onderhoud aan gevelkachels en een geiser

Ik heb in de garage bij mijn woning 2 gevelkachels en een geiser, die al jaren niet zijn gecontroleerd. Ik wil die laten controleren, onderhoud laten uitvoeren en zo nodig laten repareren. Ik wil dit graag binnenkort laten verzorgen en hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

De watermeter bevindt zich nu in put buiten en de wens is deze naar binnen te (laten) verplaatsen. Afstand is circa 50 meter.

Badkamerradiator vervangen

De bestaande badkamerradiator (designradiator) moet worden afgekoppeld en de nieuwe moet worden aangesloten en opgehangen. De nieuwe is al aangeschaft (via Gamma).

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

De watermeter zit nu buiten onder een deksel circa 8 meter van het huis. Wij gaan het huis verbouwen en willen de meter naar binnen verplaatsen. De verbouwing moet worden afgestemd met het bouwbedrijf. Vrijdag wordt er begonnen aan het sloopwerk.

Houtkachel op de veranda plaatsen

Ik wil graag een houtkachel plaatsen op de veranda met een dakdoorvoer. We hebben daar een stenen muur met een bitumen dak. We hebben de haard al gekocht.

Alle leidingwerk opsplitsen vanwege woningsplitsing

Ik huur een appartement en sta op het punt om dit appartement te kopen. Nu is er voor het hele pand 1 meter voor GWL. Aangezien ik alleen de bovenste verdieping zal kopen, wil ik eigen meter van GWL voor het appartement.

Oude openhaardpartij vervangen door strak eigentijds model

Ik wil graag de bestaande robuuste open haard laten vervangen door een meer eigentijds en strak model. Daarbij moet de bestaande schoorsteenmantel en het metselwerk aan de zijkant en op de vloer worden weggesloopt. Daarna moet er een moderne haard worden opgebouwd. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en om mijn wensen te bespreken. Graag ontvang ik een offerte voor de klus. Ik wil deze in januari 2017 laten verzorgen.

Regengoot en een zinkput aanleggen

Ik wil graag een regengoot halverwege een schuine oprit (naar beneden) aan laten leggen (ca. 3.5 meter breed) en een grote zinkput van 3 m3 in de aangrenzende border laten installeren.

Twee wastafelkranen vervangen

In badkamers de oude kranen vervangen. Nieuwe Grohe kranen zijn reeds in bezit.

Keukenkraan monteren

Ik heb een franke keramische keukenkraan met 1 uitloop gekocht en wil die graag laten plaatsen.

Radiator met meer capaciteit installeren

In onze slaapkamer willen we iets meer warmte-capaciteit. We hebben een nieuwe radiator van 70 cm hoog en 120 cm lang en handkraan nodig die op bestaande onderblok geplaatst moet worden. De oude radiator van 40 x 120 cm moet worden gedemonteerd en afgevoerd.

Houtkachel laten installeren

Graag informeer ik wat de kosten zijn voor het aansluiten van een houtkachel op een rookkanaal.

Aanleggen open haard

Wij hebben een huis gekocht waar wij mogelijk een openhaard aan willen laten leggen. Er is nog geen sprake van een rookkanaal dus alles moet opgebouwd worden. De totale hoogte naar de nok is tussen de 8 en 9 meter. De vloer van de 1e verdieping is van steen of beton en van de 2e verdieping/zolder is hout. Wij willen gewoon een ''standaard'' open haard (zie voorbeeld bijlage). Graag ontvang ik een offerte waar ik ongeveer aan moet denken qua prijs. Indien wij met deze ongeveer prijs akkoord gaan kunnen we de details bespreken. Ik laat de haard zelf stuken. Mogelijke uitvoering eind oktober.

Afvoer en toevoer voor de wasmachine op zolder

Waterafvoer en -toevoer voor de wasmachine op zolder. En een wcd voor de wasmachine. Er is water, gas en elektra voor de CV.

Houtkachel in een bijgebouw aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een reeds aangeschafte houtkachel in mijn aanbouw met een plat dak. De hoogte hiervan is ongeveer 2 meter. Er is al een doorvoer aanwezig.

Radiatoren aanbrengen

Op een bestaande CV-systeem het bijplaatsen van 3 radiatoren in woonkamer. In de kelder, ongeveer 1,50 meter lager loopt een semiflexibele CV-leiding. De woonkamer heeft een betonnen vloer. 2 radiatoren afmeting ongeveer 1,8 bij 0,30 meter, deze moeten worden ophangen en 2 leidingen aanleggen door de vloer naar hoofdleiding en aanbrengen van radiator thermostaatkranen en afvullen radiatoren en CV. 1 radiator ongeveer 2 meter lang, moet in plaats van een bestaande kleinere radiator, hier hoeft geen nieuwe leiding worden aangelegd.

Designradiatoren plaatsen

Op een bestaande cv systeem bijplaatsen van 3 radiatoren in woonkamer. In de kelder, ca 1,50 m lager loopt een semi flexibele cv leiding. De woonkamer heeft een betonnen vloer. 2 Radiator afmeting ca 1,8 bij 0,30 deze moeten worden ophangen en 2 leiding aanleggen door de vloer naar hoofdleiding en aanbrengen van radiator thermostaatkranen en afvullen radiatoren en cv. 1 radiator ca 2 m lang moet in plaats van een bestaande kleinere radiator, hier hoeft geen nieuwe leiding worden aangelegd.

Leiding- en installatieklussen in huis

De bestaande CV ketel dient ongeveer 40 cm verplaatst te worden. Het gas, water en de dakdoorvoer op zolder dient ook aangepast te worden.

Plaatsen Janus 6 houtkachel

Ik zou graag willen weten wat het kost om een Janus 6 te laten installeren. Er is een bestaand rookkanaal vanaf de 1e verdieping. Volgens de aannemer moet hier wel een flexibele pijp doorheen van circa 5 meter. Daarnaast moet er dan nog een pijp van het plafond van de BG naar de janus zelf. Het betreffende huis staat in Laren.