Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming op thermostaat en cv-ketel aansluiten:

Vloerverwarming op thermostaat en CV-ketel aansluiten

Ik wil graag een reeds aangelegde vloerverwarming laten aansluiten van 6 groepen. En de 2 boven verdiepingen, met elk 2 kamers, hebben radiatoren welke moeten worden aangesloten op de cv ketel. Het zou mooi zijn als het hele huis werkt op 1 thermostaat knop en dat de vloerverwarming separaat is van de bovenverdiepingen.
Onze klant uit Landsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming op thermostaat en cv-ketel aansluiten uit heel Nederland:

Vloerverwarming aansluiten op een thermostaat

Ik heb op de begane grond vloerverwarming (via stadsverwarming), maar er is geen thermostaat aanwezig. Ik wil graag een thermostaat aanschaffen, bijvoorbeeld een Honeywell Evohome. Ik ben op zoek naar een vakman die kan bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en die kan installeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopave.

Thermostaat van de Magnum vloerverwarming repareren

Mijn thermostaat van mijn vloerverwarming in de badkamer is stuk. Eerst werd deze heel heet, en vervolgens maakte het een raar geluid en nu doet deze niks meer.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Mijn vloerverwarming en radiators in badkamer en woonkamer blijven warmte afgeven ondanks dat de thermostaat uit staat. De regelklep van de stadsverwarming moet worden vervangen.

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming. Onze woning heeft stadsverwarming. Onze wens is om de vloerverwarming apart te kunnen bedienen beneden. De vloerverwarming op de begane grond dient door middel van een klep en een thermostaat bedient te worden. De pomp van de vloerverwarming en leidingen bevinden zich in de trapkast. De thermostaat dient instelbaar te zijn voor 7 dagen en 24 uur en geschikt voor het aansturen van de vloerverwarming en radiatoren boven.

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

Onze vloerverwarming in de badkamer is niet meer laag in te stellen (na stroomstoring). Staat nu continue op heel warm ingesteld. Resetten werkt niet, uitzetten kan niet. Tenminste, wij zien geen aan/uit knop en in de gebruiksaanwijzing is hierover niets terug te vinden. Graag zien we dat er iemand langs komt en ons vertelt wat er gedaan kan worden. Dan uiteindelijk prijs voor repareren of voor een nieuwe thermostaat. Kan er iemand komen kijken?

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Ik heb vloerverwarming aan laten leggen in ons souterrain, deze wil ik graag verwarmen door middel van een elektrische CV. De CV is inmiddels opgehangen, het expansievat (moet nog opgehangen worden) en thermostaat zijn aangeschaft, nu moeten deze alleen nog gekoppeld worden aan waterleidingen.

Installatie van vloerverwarming vervangen

Mijn vloerverwarming heeft nog de oude niet zuurstofdichte PE slangen. De installatie is van 1981 en bestaat uit WTH verdeler, warmtewisselaar (water CV ketel), 2 pompen voor respectievelijk vloerverwarming en warmtewisselaar, thermostaat en manometer. Uiteraard wil ik de oude slangen handhaven, de installatie bovenop de slangen vervangen/vernieuwen.

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

De vloerverwarming in de keuken werkt niet meer. Thermostaat, voeler en pomp zijn al gecontroleerd en die zijn goed of vervangen. In de keuken is het ongeveer 26m2, daarnaast heb ik nog een kantoor van 24m2. Beide hebben en eigen verdeler. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze te reinigen en door te spoelen.

Thermostaat vervangen van elektrische vloerverwarming

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de thermostaat van de vloerverwarming in de badkamer. Type thermostaat: Magnum Intelligent-Control.

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

De thermostaat van de elektrische vloerverwarming in de keuken is kapot. Het scherm geeft niets meer aan. Deze moet gerepareerd of vervangen worden.

Partners

Partners van Casius