Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Gasfornuis laten aansluiten

Ik wil een inbouw gasfornuis laten aansluiten. Er zit al een kraan: het is een kwestie van de slang (deze is ook al in huis) aansluiten op het fornuis en zorgen dat allen goed naar behoren werkt.

Gasfornuis heraansluiten

Mijn gasfornuis moet ontkoppeld worden van de slang en de toevoer naar de gaskraan. Daarna moet dezelfde dag weer opnieuw aangesloten worden, op dezelfde plek. Na de plaatsing van onze nieuwe vloer. De vloer wordt 26 juni gelegd dus ik hoop dat ik voor die dag iemand kan vinden die me hiermee kan komen helpen. Er moet waarschijnlijk ook een nieuwe slang op, deze zit er al 12 jaar op.

Gasfornuis laten aansluiten

Gasfornuis (gas) zo spoedig mogelijk laten aansluiten, gelieve zelf de benodigde materialen aanleveren (tape, slang, etc).

Gasleiding voor een gasfornuis verlengen

De gasleiding voor het gasfornuis moet een stukje verlengd worden zodat de slang van het gasfornuis erbij kan, nu is het te kort. Het gaat om een verlenging van circa 0.5 meter. Alvast bedankt.

Fornuis aansluiten

Ik zou graag een indicatie willen van de kosten van het aansluiten van een gasfornuis. Het model is een Pelgrim Perfection en de aansluiting van het gas zit op het toestel aan de rechterkant. In onze keuken zit de aansluiting van het gas aan de linkerkant. Er is mij verteld dat het niet veilig is een gewone slang achter het fornuis langs te laten lopen. Momenteel is er sprake van een normale gasslang, maar ik zou graag een RVS gasslang laten plaatsen. Omdat ik zelf nog nooit een dergelijke klus heb uitgevoerd, zou ik het graag uitbesteden aan iemand die daar wel verstand van heeft. Ik ben benieuwd naar uw schatting van de kosten.

Gasfornuis aansluiten

Gasfornuis aansluiten in Denekamp. Er zit een Duitse gasslang bij en die past niet op de aansluiting. Slang moet ongeveer 1 meter lang zijn. Wat gaat dat kosten?

Vrijstaand gasfornuis aansluiten

Ik wil graag een vrijstaand gasfornuis aangesloten hebben op de gaskraan in mijn woning. Stel, ik heb zelf al een slang met bijbehorende aansluitingen, wat kost enkel het aansluiten? Stel, ik heb geen slang met bijbehorende aansluitingen, wat kost het totaal werk?

Gasfornuis op de gaskraan aan laten sluiten

Ik wil een gasfornuis aan laten sluiten. Met een slang aan de gaskraan.

Gasfornuis aansluiten

Het lukt mij maar niet om mijn gasfornuis gasvrij aan te sluiten. De slang (bij jullie; 1 meter) heb ik met tape aangesloten op de gaskraan (zit aan de rechterkant). Bij jullie (Amsterdam/Willem de Zwijgerlaan) heb ik het juiste verbindingsstuk (aansluitnippel recht) gekocht. Met tape geprobeerd, zonder tape (waar afsluitringetje zit), maar het gas blijft vrijkomen. Aansluiting gasfornuis zit aan de linkerkant. Achterop staat tevens dat de slang niét langs het hete gedeelte van de oven mag komen, wat bij dit gasfornuis dus wel gebeurt. Is het mogelijk dat iemand mij, op kórte termijn, hierbij kan helpen en wat zijn de kosten?

Gasfornuis lekt gas

Mijn losstaand gasfornuis lekt gas aan de achterkant. De slang heb ik al vervangen, dat is het niet. Van iemand met hetzelfde probleem aan dit gasfornuis begreep ik dat het koppelstuk tussen de gasslang en het fornuis vervangen dient te worden. Dit lijk ook hier het probleem, maar dat weet ik niet zeker. Afspraak bij voorkeur vroeg in de ochtend, s'avonds na 19:00 uur of weekend. Kunt u een inschatting geven van de kosten?

Partners

Partners van Casius