Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Krommenie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Krommenie heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Krommenie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Krommenie of directe omgeving.

196 klanten uit Krommenie bevelen een bij Casius in Krommenie aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Krommenie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Krommenie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Krommenie:

Vloerverwarming aanleggen

In een bestaande woning moet op de begane grond vloerverwarming worden aangelegd. De afwerkvloer zal verwijderd zijn. Dus gaat om het infrezen en plaatsen van de vloerverwarming. Het aanleggen van de verdeelunit in de trapkast. De totale oppervlakte is zo'n 60 m2. Wellicht ook toilet nog meenemen, betekent dat 2 m2 extra erbij komt. De afdekvloer is Anhydriet. NB we willen graag tussen nu en 3-4 maanden de vloerverwarming hebben. Dit ivm aanleg keuken.

Warmtepomp plaatsen

Betreft een hoekwoning, gebouwd in 1998. De woning is goed geïsoleerd. Benedenverdieping heeft vloerverwarming. Wellicht dat radiators in de (slaap)kamers, moeten worden vervangen.

Convectoren vervangen

Momenteel hebben we nog steeds de eerste radiotoren in de bestaande convectorput in ons huis. Dateert uit eind jaren 70. Deze beginnen aardig te roesten, lekken hier en daar, en geven weinig warmte. Om erger te voorkomen zouden we graag een offerte ontvangen voor de vervanging hiervan. Zouden jullie contact op kunnen nemen voor een afspraak?

Reinigen van 2 pelletkachels

Ik zoek iemand voor het het reinigen en groot onderhoud (afstellen)van twee pelletkachels (type Muze) in dezelfde straat.

Wasmachinekraan in de keuken vervangen

Ik wil de wasmachinekraan in de keuken laten vervangen.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen. De afstand zal ongeveer 7 meter zijn.

Radiator badkamer vervangen

Wij willen de oude radiator in de badkamer vervangen voor een designradiator (kopen we bij GAMMA). Echter hebben wij geen verstand van het ophangen en veilig aansluiten, en of er eventuele omleidingen nodig zijn voor de bestaande leiding (het moet maar net passen die afstand). Heel graag een indicatie van totale kosten na aanschaf radiator (en kunnen wij gewoon elke kiezen die we maar willen?).

Kranen vervangen

Zaterdag een douchekraan en een keukenkraan gekocht bij De Gamma in Wormerveer. Zoonlief durft echter klus toch niet aan. Kunnen jullie de kranen voor mij monteren? Het betreft een Grohe keukenkraan en een Handson thermostaat douchekraan. Graag een offerte hiervoor.

Slang naar het gasfornuis vervangen

Ik wil de slang naar het gasfornuis vervangen met een RVS slang.

Badkamerradiator vervangen

Weghalen oude Vasco radiator van 175 bij 60 cm en vervangen door een ongeveer even groot model.

Watermeter naar binnen de woning verplaatsen

De watermeterput staat 3 meter van de woning vandaan. Graag willen wij de watermeter naar binnen verplaatsen.

Ketelstoring met spoed repareren

De ketel geeft sinds twee dagen opstartproblemen. Althans zo lijkt het voor een leek. Hij start op maar slaat vervolgens stil. Ik heb gisteren het water bijgevuld tot 2 Bar maar dit zakt alweer snel terug naar 1.5 Bar. Er moet snel iets aan gebeuren want het water is inmiddels lauw uit de kraan.

Buitenkraan bij een nieuwbouwwoning plaatsen

In onze nieuwbouwwoning willen wij een buitenkraan laten plaatsen. Hoeveel kosten zijn wij hieraan kwijt?

Houtkachel in de huiskamer installeren

Ik wil graag een houtkachel installeren in de huiskamer/eengezinswoning. Er ligt nu een houten vloer in de huiskamer. Ik wil graag de mogelijkheden laten bekijken voor het plaatsen van een rookkanaal binnenshuis of via de buitengevel. De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren en de woning is gebouwd in 1992.

Gasleiding vervangen

Er ligt nu een stalen gasleiding maar deze laat ik graag vervangen door een flexibele buis gasleiding. Ik heb de tekeningen bij de aannemer opgevraagd dus ik weet later deze week hoe de leidingen lopen.

Rookkanaal repareren

Het betreft het trekken van een RVS buis door een bestaand Terracotta rookkanaal en onder aansluiten op DRU schoorsteen aansluiting voor gesloten systeem. Tevens een dakafvoer aansluiten. De onderste rechthoekige Terracotta steen dienen rookdicht dichtgemetseld te worden.

Haard in de uitbouw plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een haard. De muur is van de uitbouw dus de pijp kan gelijk door het plafond naar buiten.

Watermeter naar binnenzijde woning verplaatsen

Mijn watermeter is nu in de voortuin in een betonnen put. Ik zou deze watermeter naar binnen willen verplaatsen in de kruipruimte, waar de hoofdwaterleiding binnen komt in huis. Wat zijn hier de kosten van?

Mechanisch ventilatiesysteem vervangen

Oude ventilatiesysteem vervangen. Maakt herrie.

Badkamer werkzaamheden

Ik zoek iemand voor werkzaamheden in de badkamer: - De whirlpool slang, gekoppeld aan de jetstream moet worden gerepareerd cq vervangen i.v.m. lekkage van de slang. - Het moeilijk doorlopen van de wastafel verhelpen (zwanenhals) en moeilijk doorspoelen toilet verhelpen. - De randen van de vloer en wand bij de douche kitten. - Plafond witten; 210 x 270 cm. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte.

Vervanging keukenboiler

De keukenboiler in een keukenkastje dient vervangen te worden. Deze is in overleg te leveren.

Leidingen van een wastafel

Er moet een kraan van een nieuwe wastafel aan gesloten worden en de afvoer van de wastafel moet aan gesloten worden.

Sanitair installeren

Douchekranen, toilet en wastafel monteren en afkitten. Materiaal is aanwezig. Badkamer is bijna klaar, dit moet alleen nog gebeuren.

Douchecabine plaatsen

Een douchecabine van 90 bij 90 plaatsen op een bestaande douchebak

Vervangen ketel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen en aansluiten van een combi cv-ketel. Mijn voorkeur gaat uit naar een Intergas Kombi Kompact HRE 36/30 met een bijbehorende klokthermostaat. De huidige combiketel hangt op zolder, afvoer is aanwezig. Graag uw reactie.