Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Kortenhoef te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Kortenhoef heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Kortenhoef u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Kortenhoef of directe omgeving.

58 klanten uit Kortenhoef bevelen een bij Casius in Kortenhoef aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Kortenhoef bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Kortenhoef staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Kortenhoef:

Aansluiten inbouwhaard

Inbouwhaard aansluiten op de bestaande schoorsteen. Er moet waarschijnlijk een nieuwe flexibele buis getrokken worden door de bestaande schoorsteen. Ik denk dat de afmeting rond de 7 meter zal zijn en 180 mm breed.

Houtkachel installeren

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een houtkachel. Ik woon op een woonboot dus de pijp van de kachel hoeft alleen door het dak. De maximale hoogte van de boot is 2.50 meter.

Warmtepomp installeren

Verbouw van een voormalige koeienstal tot een woonhuis (0-op de meter). Oppervlakte is circa 220 m2, 2 personen. Bouw gaat over circa 1 maand starten. Zitten te denken aan een grond - water warmtepomp maar staan open voor advies. Functie is het koelen en/of verwarmen van de ruimte.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

We hebben een houtkachel gekocht welke aangesloten moet worden. Dat kan misschien op een bestaand kanaal in de muur waar onze open haard op was aangesloten. Maar dat weten we niet zeker. Graag willen we z.s.m. advies en iemand die de kachel installeert. Bijgaand een foto van de kachel en de plak van de haard waar de kachel moet komen.

Geul graven voor mantelbuis internet

Graven geul ongeveer 73 meter voor aanleg internet in mantelbuis.

Houtkachel installeren

Een houtkachel installeren. De houtkachel komt in een houten schuur met stenen vloer.

Nieuwe designradiator monteren

Wij willen een oude designradiator (120 centimeter hoog en 60 centimeter breed) vervangen door een nieuwe in de badkamer die ik zelf aanschaf. De afvoer van de oude radiator is voor de vakman.

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Er is een reeds bestaande schoorsteen waar vroeger 4 aansluitpunten waren in huis. Wij zoeken een offerte voor camera inspectie van het rookkanaal met certificaat voor verzekering, schoonvegen rookkanaal en waarschijnlijk plaatsen flexibel rookkanaal. Voor potkachel in de keuken en houtkachel in de woonkamer.

Airco unit bijvullen en onderhoudsbeurt combi CV-ketel

Graag ontvang ik een offerte voor het bijvullen van mijn Airco buitenunit op het balkon (R407C freon 900 grams, 12000 BTU). Voorts is er een onderhoudsbeurt nodig aan mijn combi cv-ketel van het merk Intergas. Ik hoor graag van u.

RVS flexpijp met rotor aanleggen en houtkachel plaatsen

Omdat onze inzet-houtkachel onvoldoende of middelmatige trek had, hebben we deze verwijderd. We stoken deze al wel 10 jaar op een bestaand schoorsteenkanaal van 10 meter lengte. We laten de situatie hier graag beoordelen en laten ons daarbij adviseren over aan te brengen verbeteringen. Misschien moet de diameter van het kanaal worden vergroot of moet er een flexibele RVS-pijp met rotor worden geplaatst. De houtkachel moet weer herplaatst en aangesloten worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij uw prijsopgave.

Temperatuurknop van de douchecabine repareren

De temperatuurknop om de watertemperatuur in de douchecabine te regelen werkt niet goed. Hoe ik ook draai, de temperatuur wijzigt niet. Zelfs na het verwijderen van de knop, levert draaien aan de pin niets op.

Gasleiding verleggen en vervangen

Ik wil graag de stalen gasleiding vervangen voor een flexibele gasleiding. Het gaat om ongeveer 15 meter leiding, 1 keer een stuk. De gasleiding moet vanuit de meterkast naar de keuken. Dit is ongeveer 5 meter en tevens naar zolder naar de CV-ketel. Het breek- en sloopwerk evenals het verwijderen van de bestaande leiding zal ik zelf uitvoeren. De laatste week van januari of de eerste week van februari wordt de ruimte gestuukt, graag daarvoor uitgevoerd.

Verwarming op zolder plaatsen

Ik wil op onze zolderkamer een verwarming laten plaatsen. CV is al op de zolder aanwezig.

Openhaard plaatsen

Openhaard plaatsen. Hout of combi. Voorwerk in plafond is al gedaan. Twijfelen nog wel over een andere plek.

Convectorput plaatsen in de woonkamer

Het betreft het laten plaatsen van een convectorput in een woonkamer van ongeveer 30 vierkante meter. Vloer is van beton, waarover later een nieuwe houten vloer komt.

Verstopping in de gootsteen

Onze gootsteen is verstopt. We hebben al een aantal keren ontstopper van HG er in gegooid, zonder resultaat. Een vriend van ons heeft door een tuinslang er in te stoppen geprobeerd het door te spoelen. De slang kwam niet verder dan 1 meter. Ik kan niet in 1x de stop uit de wasbak trekken, want dan stroomt het water mijn keukenkastje in.

Water, gas en elektra in woning vervangen

Ik wil in een huis van drie verdiepingen, ongeveer 50 m2 per verdieping, de gehele water, gas en elektra vervangen. Graag zou ik globaal willen weten wat de kosten hier van zijn.

Hr Ketel installeren

Oude ketel afvoeren, nieuwe installeren

Buitenkraan installeren

Het betreft het installeren van een vorstvrije buitenkraan aan de voorkant van het huis. Waterleiding zit in de buurt.

Een nieuwe toiletpot en indien mogelijk ...

Een nieuwe toiletpot en indien mogelijk fonteintje en kraan in toilet. Ook een nieuwe kraan in fontein badkamer.

Vervanging inbouw vaatwasser Nieuwe ...

Vervanging inbouw vaatwasser Nieuwe van AEG F86080-vi

ik wil vloerverwarming laten plaatsen in ...

ik wil vloerverwarming laten plaatsen in mijn huiskamer/openkeuken en wc