Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor complete cv-installatie in een nieuwbouwhuis:

Complete CV-installatie in een nieuwbouwhuis

Het betreft een nieuwbouw woning waar de complete installatie gedaan moet worden. De volgende werkzaamheden zijn nodig: vloerverwarming leggen op de begaande grond van 11 meter bij 5 meter, Op de 1'ste verdieping 4 radiatoren plaatsen, vloerverwarming in de badkamer, een gasleiding en waterleiding laten aanleggen, een hangtoilet beneden en in de badkamer laten plaatsen en nieuwe afvoeren plaatsen in keuken in de WC en de badkamer.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete cv-installatie in een nieuwbouwhuis uit heel Nederland:

Complete CV installatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Vloerverwarming, Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Renovatie project in bedrijfsruimte waar 3 appartementen worden gerealiseerd.

Complete CV-installatie aanleggen

Het betreft een appartement met keuken, badkamer, huiskamer, slaapkamer en hal. De volledige installatie, radiatoren en een hoogrendementsketel dienen te worden aangelegd. Het werk zal 1 maart gestart moeten worden.

Complete CV installatie aanbrengen

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Infrarood panelen Welk type verwarmingsketel wenst u? Andere In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag info over accumulatie radiatoren en infrarood verwarming.

Complete modernisering vrijstaand woonhuis

Woonhuis compleet renoveren , isoleren en van binnen nieuwe indeling, nieuwe badkamer, wc, afwerking binnen in na renovatie de muren stucen. Zou ik een ruwe schatting van de kosten kunnen krijgen? CV is wel al aanwezig.

Complete CV-installatie installeren

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Elektriciteit Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Tussen de 5 en 10 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft rijtjeswoning

Complete CV installatie monteren

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Pellets Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Pelletketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een huis gebouwd in 1930. Deze wordt nu verwarmt door gevelkachels plus houtkachel in de woonkamer.

Complete CV installatie installeren

Het betreft een nieuwbouw casco bedrijfspand van twee etages beide 70 m². De eerste etage willen we gebruiken als showroom en het moet hier gewoon een normale (20 graden) temperatuur worden. De plafond hoogte is hier 2,6 meter. Beganegrond is een opslag ruimte voor machines en wat materiaal. Hier hoeft het niet warm te worden alleen moet de kou eruit blijven. Deze ruimte beschikt over een overheaddeur en het plafond is 3,6 meter hoog. De ketel moet in minder dan 5 ruimtes komen te staan en waar ik over aan het denken ben is een hoge rendementsketel met als verwarmingselementen airco units of radiatoren. Ook ben ik nog niet uit het soort brandstof; Gas of electrisch. Ik zou me graag goed willen laten adviseren en een passende offerte ontvangen.

Renoveren van de complete badkamer

Onze badkamer 1.75 bij ongeveer 2.40 meter moet betegeld worden als het kan met vloerverwarming. Momenteel ligt er een kale vloer. Wij willen de douche voorzien van een nieuwe douchebak met douchecabine, we hebben een regendouche van Grohe aangeschaft, gekeken moet worden of de leidingen en de CV dit aan kan. Verder hebben we een nieuw badkamermeubel met 2 wasbakken die geplaatst moet worden, een spiegelkast, waar ook een stopcontact in gemaakt moet worden. Als vloerverwarming geen optie is, dan moet er verwarming geplaatst worden.

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Aanleg van een complete verwarmingsinstallatie. We hebben nu een pelletkachel, maar dit is te koud. Er moet een cv ketel komen en radiatoren in onder andere; de woonkamer, slaapkamer, keuken en op zolder.

CV installatie compleet installeren

In een eengezinswoning van 82 m2 woonoppervlak dient een complete CV installatie geplaatst te worden. De gaskachel is inmiddels al verwijderd en de leiding afgesloten. Het gaat om een CV ketel, radiatoren en de leidingen.

Partners

Partners van Casius