Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Koog aan de Zaan:

Buitenkranen plaatsen

In de voortuin en in de achtertuin wil ik een buitenkraan. De leidingen moet via de kruipruimte naar het waterpunt in de meterkast lopen. Zowel in de voor als achtertuin moeten er tegels verwijderd worden om een gat te graven voor de leiding die onder de fundering doorloopt. Het moet ook mogelijk zijn om de leidingen af te sluiten en leeg te laten lopen in verband met bevriezen. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Graag zou ik de watermeter vanuit de waterput in de tuin naar de kruipruimte willen laten verplaatsen op de plek waar de waterleiding het huis binnen komt. Het gaat om een jaren 30 woning en de afstand is om en nabij 3 meter met kunststof waterleiding er tussen . De put zelf hoeft niets aan te gebeuren. Ik ga de tuin bestraten en wil het betegelen.

Buitenkranen voor en achter aanleggen

Graag zou ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor het aanleggen van twee buitenkranen aan de voor- en achterzijde van het huis. Afstand van het kruipluik naar de achterkant is 9 meter.

Schoorsteen en rookgasafvoerkanaal plaatsen

We willen de schoorsteenpijp laten zetten om een kachel te kunnen plaatsen. Ik heb al een hittebestendige vloer. De kachel moet door 2 plafonds heen. Dat is een lengte van ongeveer 6-7 meter totaal. Ook moet er een schoorsteen gemaakt worden.

Radiator vervangen

Ik zoek een CV-installateur die een radiator in een slaapkamer kan vervangen. De radiator moet een ruimte van 16 m2 kunnen verwarmen. De huidige radiator dient verwijderd en afgevoerd te worden. Er is nog geen vervangende radiator aanwezig.

Houtkachel plaatsen

In ons recent gekochte woning staat momenteel een gaskachel en willen wij vervangen voor een houtkachel, waarschijnlijk de Livin’ flame houtkachel Lund zwart. Ik weet niet zeker hoeveel doorsnede de huidige rookgasafvoerkanaal heeft aangezien wij de sleutels nog niet hebben. Dit zal eind september zijn. Wij nemen een PVC vloer waardoor wij een onderplaat voor de houtkachel zullen aanschaffen. Graag zouden wij (per mail) willen weten wat de kosten zullen zijn om de huidige gaskachel te vervangen met een nieuwe houtkachel (incl installatie). Daarnaast zouden wij willen weten of jullie de huidige gaskachel kunnen overnemen? In de bijlage heb ik een foto's bijgevoegd van de nu nog huidige gaskachel. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,

Fonteintje in de toilet vervangen

Het demonteren van de oude toiletfontein/wasbakje, inclusief kraan en het monteren van een nieuw toiletfontein/wasbakje inclusief kraan en aansluiten. De leiding in het toilet willen wij ook laten vervangen in het chrome. Tevens willen wij het lekken van de keukenkraan gelijk laten verhelpen.

Leidingen frezen in muur

Leidingen frezen in de muur (7 á 10 meter). Het gaat om leidingen voor 2 reeds hangende radiatoren.

Complete CV-installatie in een nieuwbouwhuis

Het betreft een nieuwbouw woning waar de complete installatie gedaan moet worden. De volgende werkzaamheden zijn nodig: vloerverwarming leggen op de begaande grond van 11 meter bij 5 meter, Op de 1'ste verdieping 4 radiatoren plaatsen, vloerverwarming in de badkamer, een gasleiding en waterleiding laten aanleggen, een hangtoilet beneden en in de badkamer laten plaatsen en nieuwe afvoeren plaatsen in keuken in de WC en de badkamer.

Installeren van een split unit airco

Ik wil graag een airconditioning op de slaapkamer van mijn ouders op de eerste etage laten installeren. De vakman zal de materialen en airconditioning moeten leveren en monteren.

Keukenkraan vervangen

De bestaande keukenkraan verwijderen en een nieuwe kraan plaatsen. De kraan heb ik wel al uitgezocht, maar nog niet aanschaft bij Gamma. Een thermostatische kraan met een hendel van Grohe.

Mechanische ventilator vervangen

Ik wil graag onze mechanische ventilator laten controleren, hij is erg oud (ik schat zo'n 25 jaar als de vorige bewoners deze niet tussentijds hebben vervangen). Het onderhoudskaartje gaat tot 2001. Ik woon er nu bijna 7 jaar en hij maakt nu een lawaai, heb hem opengemaakt en schoongemaakt, was erg veel stof. Nu is hij iets stiller maar ziet er erg oud uit en wil op energie kosten besparen dus eventueel een nieuwe zuinige (meer gezonde) ventilatie systeem. Daarnaast vraag ik mij af of de schakelaar werkt, ik vermoed dat er 1 in de badkamer is maar geen idee of die werkt. Bij voorkeur in de ochtend bellen.

Buitenkraan aanleggen in achtertuin

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen voor het aanleggen van een buitenkraan in de achtertuin. De afstand tussen de meterkast en de achtergevel is ongeveer 5 a 6 meter.

Warmwaterleiding trekken naar de keuken

Ik zou graag willen weten wat het kost om een warmwaterleiding te trekken van zolder waar de cv ketel staat naar de keuken op de begane grond. De ketel staat op zolder, de tweede verdieping. Er loopt wel al leidingwerk naar de eerste verdieping.

Badkamerkraan door een mengkraan vervangen

Vervangen van een lekkende en niet goed functionerende kraan van het badkamermeubel door een mengkraan.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik wil graag de kosten weten voor het plaatsen van een dubbelwandige pijp in de bestaande schoorsteen van 12 meter lang. De pijp kan geplaatst worden in bestaand rookkanaal van 150 mm breed.

Schoorsteenpijp van de houtkachel vervangen

Het gaat om het vervangen van een flexibele pijp van diameter 150 mm de hoogte tot aan het dak is 9 meter. Plus isolatiekorrels en inclusief het materiaal aanbieden. Er zit al pijp in de schoorsteen, die moet eruit gehaald worden. Dat kan ik eventueel zelf doen.

Aanleggen van gasvlam in een openhaard

Het aanleggen van een gasvlam in een open haard. De gasleiding zal via de kruipruimte aangelegd moeten worden. De afstand is ongeveer 10 meter vanaf de meterkast.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan tegen de achtergevel. De leiding kan onder de vloer door gelegd worden, via de kruipruimte, en de lengte hiervan zal ongeveer 10 meter zijn.

Daklekkage repareren

Als het hard heeft geregend heb ik lekkage in twee kamers. Het water komt via de plafonds naar beneden. Ik denk dat het van de aansluiting bij de ramen komt (bij de dakpannen). Ik dacht eerst dat het van dakgoot kwam, maar deze is schoon. Ik zou hier graag op korte termijn iemand naar willen kijken. Ik ben Engelssprekend.

Afpersen of afdoppen van een gasleiding

Gaskachel verwijderen en leiding afpersen/afdoppen. Wat kost dit?

Radiator laten plaatsen

Ik wil een radiator in de woonkamer laten plaatsen. Het leidingwerk dient een beetje omgeleid te worden. De radiator moet aan een wand gehangen worden, op een iets andere plek dan de vorige. De oude radiator hoeft niet verwijderd te worden. De radiator moet nog worden aangeschaft. Alstublieft een vrijblijvende offerte per e-mail voor de montage.

Rioolbuis vervangen onder de woning

9 - 10 meter rechte oude rioolbuis (gres) te vervangen in kruipruimte onder woning naar hoofdriool op erfgrens. Luik van kruipruimte ligt aan begin van rioolbuis.

Dakdoorvoer CV vernieuwen

Onze CV ketel staat op de zolder. De dakdoorvoer lekt nu. Het is een schuin pannendak waar de afvoer doorheen loopt. Reparatie of vervanging?

Buitenkraan onder huis door aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aan tuin kant aanleggen. Water in zit in de gang en er moet een leiding aangelegd worden onder het huis door. Het is ongeveer 8 meter naar de tuin.