Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor afvoerpijp houtkachel afdichten voor regenwater:

Afvoerpijp houtkachel afdichten voor regenwater

We willen graag de luchtafvoerpijp van de allesbrander/kachel van boven laten 'afdichten', zodanig wat het wel blijft ventileren. Nu komt regenwater naar binnen waardoor het naar beneden stroomt, lekt, condenseert en laat lelijke vlekken achter op het plafond. De lucht/afvoerpijp loopt vanaf het plafond van de woonkamer naar het dak en is ongeveer 4 meter hoog. Extra info: het is een jaren 20 woning, 2 verdiepingen.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerpijp houtkachel afdichten voor regenwater uit heel Nederland:

Houtkachel installeren

Vorig jaar bij Gamma een houtkachel van Livin' Flame type Flora gekocht met pijpen, rozet, nisbus en 90 graden bochtpijp. Deze houtkachel zou ik graag professioneel geinstalleerd willen hebben. Afvoerpijp naar schoorsteen heeft diameter van 19 cm en de kachelpijp is 15 cm. Er zou een verloopstuk geplaatst moeten worden, of misschien volstaat de nisbus al?

Houtkachel plaatsen

Plaatsen houtkachel in een tuinhuis. Alleen een afvoerpijp recht omhoog. Door het dak heen. Kachel al aangeschaft, de rest nog niet.

Houtkachel opnieuw aansluiten

Het gaat om het opnieuw aansluiten van een houtkachel op een bruine afvoerpijp, rookkanaal. Afvoerbuis van de kachel is in de bruine buis geschoven en toen met “veter” afgedicht. Na het stoken komt er vocht langs de afvoer naar beneden, die spat op de kachel, daardoor bruine vlekjes op de muur. Afvoer van de kachel moet om de bruine buis heen of anders worden aangesloten. Verkoper van de kachel wil dit niet verhelpen.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Voor onze schipperswoning uit 1906 zijn we op zoek naar een sfeer-houtkachel, rendement maakt niet uit. De woning heeft een betonnen vloer met daarop een "kasteel-eiken" houten vloer. Er is een bestaande schouw, deze is gebruikt voor een gaskachel, de houten vloer loopt tot in de schouw. In de schouw is dan ook nog een (afgedopte) gasaansluiting aanwezig. De afvoerpijp in de bestaande schouw en schoorsteen is al eerder verwijderd. Er is nu geen pijp meer aanwezig. Een foto van de bestaande situatie is bijgevoegd.

Houtkachel met dakdoorvoer plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een houtkachel in de woonkamer inclusief de enkel én dubbelwandige afvoerpijp en dakdoorvoer. Het gaat 2 etages. de haard zelf komt op de begane grond.

Houtkachel aansluiten met een rookkanaal via de buitenmuur

Wij wonen in een tussenwoning en ik wil daar aan de achterzijde een Gamma houtkachel laten installeren. Ik heb de kachel nog niet gekocht, ik wil eerst graag advies van een vakman over de mogelijkheden van de aansluiting. Ik wil in de geïsoleerde buitenmuur van mijn achtergevel een opening laten maken voor de afvoerpijp en die dan langs de achtergevel omhoog laten aanleggen. Ik weet alleen niet hoe dit technisch moet worden uitgevoerd. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsindicatie.

Houtkachel ombouw plaatsen

Er is een houtkachel met afvoerpijp aanwezig. Wij willen graag een moderne ombouw laten plaatsen.

Houtkachel en afvoerkanaal aansluiten in een blokhut

Wij hebben een houtkachel op het oog, de Thorma Bozen Zwart met achterafvoer. We willen deze kopen en laten installeren in een blokhut op een tuinencomplex. Er ligt een flauw zadeldak op met EPDM. In de toekomst wordt hier een sedumdak op gemaakt. Dat heeft flink gewicht en we willen daarom de afvoerpijp niet door het dak, maar door de zijgevel laten aanleggen. We zullen zelf alle materialen kopen en zoeken een vakman voor de montage. Verder willen we een kleine geiser laten monteren. We ontvangen graag uw offerte.

Houtkachel met rookkanaal aansluiten

Ik wil in mijn schuur/werkplaats een houtkachel laten aansluiten. Ik heb de kachel al gekocht, maar heb nog geen aansluitmaterialen. De kachel moet met een afvoerpijp door het schuine dak op 3 meter hoogte geïnstalleerd worden. Het dak heeft een hellingshoek van 11 graden en is voorzien van hout met bitumen golfplaten. Ik ontvang graag uw offerte.

Kleine houtkachel aansluiten in de keuken

Wij hebben aan onze woning een aanbouw van ongeveer 6 x 6 meter waarin de keuken is gesitueerd. De aanbouw heeft een plat dak. We willen graag een kleine houtkachel in onze keuken gaan plaatsen. Op de keukenvloer liggen tegels en er is vloerverwarming aanwezig. De haard zal tegen de buitenmuur geplaatst worden en de afvoerpijp kan door het dak of door de muur worden aangelegd. Wij willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en krijgen graag uw advies en een offerte. Wij zullen de kachel zelf aanschaffen.

Partners

Partners van Casius