Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in IJmuiden of directe omgeving.

348 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, zonneboiler plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in IJmuiden:

Verwarmingselement plaatsen

Voor onze badkamer zouden wij graag een centrale verwarmingselement willen laten aanbrengen die op het bestaande netwerk gemonteerd kan worden. In de badkamer is nog geen aansluiting, deze kan mogelijk vanuit de slaapkamer daarnaast doorgetrokken worden.

Gas kachel aansluiten en keuren

Ik wil graag mijn gaskachel laten aansluiten en keuren en ik vroeg me af hoeveel dat kosten zou. Er zit al een rookgasafvoerkanaal en een hittebestendige vloer.

Afvoerpijp houtkachel afdichten voor regenwater

We willen graag de luchtafvoerpijp van de allesbrander/kachel van boven laten 'afdichten', zodanig wat het wel blijft ventileren. Nu komt regenwater naar binnen waardoor het naar beneden stroomt, lekt, condenseert en laat lelijke vlekken achter op het plafond. De lucht/afvoerpijp loopt vanaf het plafond van de woonkamer naar het dak en is ongeveer 4 meter hoog. Extra info: het is een jaren 20 woning, 2 verdiepingen.

Keukengeiser door een badgeiser vervangen

Een oude keukengeiser (in keukenkastje,tevens voor douchen) wil ik laten vervangen door een badgeiser (gesloten systeem) Geschikt voor een normale douche De badgeiser wil ik graag in het bestaande keukenkastje houden Verbrandingsluchttoevoer/rookgasafvoer lengte ca:1,5 mtr via een horizontale muurdoorvoer (boven de keukenkastjes) naar buiten Een Vaillant TurboMag ? (geen riolering voor condenswater nodig) of Intergas HRE 24/18 cv-ketel die kan ook als geiser worden gebruikt (riolering condenswater nodig ? )

Wastafel- en douchekraan vervangen

Wastafel- en douchekraan moeten vervangen worden. Wij hebben zelf de materialen. Zonder afvoeren.

Gasverwarming vervangen door warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag informatie over warmtepomp en zonneboiler

Wasmachine aansluiting controleren

Volgens de huisbaas is niet het mogelijk om een wasmachine aan te sluiten. Maar er zit in de gangkast wel een wasmachine kraan en afvoer. Ik heb geen wasmachine in huis dus kan het niet testen wat er nu wel of niet werkt. Ik zou graag willen dat er iemand langs komt om dit te checken, zodat ik binnenkort mijn was thuis kan doen.

Keukenboiler laten plaatsen

Het gaat hier om het plaatsen van een keukenboiler. De klant gaat zelf de boiler aanschaffen.

Keukenboiler plaatsen

Wij willen graag een keukenboiler van 15 liter hebben.

Houtkachel installeren en inbouwen

Wij willen een Brunner inbouwhaard aanschaffen en in ons nieuwbouwhuis laten inbouwen. Het huis krijgt een rookkanaal van de eerste verdieping en er is al een gat gemaakt in de vloer voor de toevoer van lucht vanuit de kruipruimte. Wij willen dat de kachel wordt ingebouwd, zoals het bijgevoegde voorbeeld.

Gaskachel reinigen en installeren

De gaskachel van de vorige bewoner staat er nog. Ik wil deze laten nakijken en laten aansluiten. En schoonmaken indien noodzakelijk.

Casco woning voorzien van riolering, water, ventilatie en elektra

Graag ontvang ik een prijs opgave voor het aanleggen van riolering, water, ventilatie en elektra installatie in een basis casco nieuwbouwwoning in IJmuiden.

Nieuwe wastafel monteren en aansluiten

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de oude wastafel en het plaatsen, aansluiten en afmonteren van een nieuwe wastafel.

Gaskachel laten verwijderen

Wegens verhuizing, wil ik mijn gaskachel laten verwijderen. Ik weet niet hoe ik deze veilig van de gasleiding kan loskoppelen, en wil dit graag laten doen door iemand met deskundige ervaring. Daarna voer ik de gaskachel af. Op 27 februari moet ik de sleutel inleveren, dus graag daarvoor.

Toilet ontstoppen

Wij willen graag een indicatie ontvangen voor het ontstoppen van het toilet.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het vervangen van mijn warmtewisselaar voor de blokverwarming. Deze is voor zowel warm water als verwarming. De wisselaar kan soms lekken en de elektronica is ontregeld.

Gevelkachel vervangen

Mijn oude kachel, een Benraad type BT40T, is uit het leven gestort en nu er moet een andere komen. Omdat de ruimte beperkt is denk ik zelf over de aanschaf van een DruNL 031 kachel. Ik zoek een bedrijf die deze kachel kan leveren en aansluiten. Het betreft een appartement op 3 hoog.

Thermostatische douchekraan vervangen

Ik wil graag mijn thermostatische douchekraan laten vervangen. Materiaal aanwezig.

Vloerverwarming aanbrengen en vloer egaliseren

Ik wil een gietvloer in 2 ruimtes. De vloer is in totaal 180 m2. In een van de ruimtes is het een betonnen vloer en hij is scheef. Die moet geëgaliseerd worden en voorzien van isolatie en vloerverwarming. Dat deel is 100 m2.

Onderhoud aan de gaskachel uitvoeren en aansluiten

Gaarne willen we een gaskachel laten aansluiten en onderhoud ervan laten uitvoeren.

Open haard laten veranderen

Wij willen de bestaande open haard laten veranderen. Ik voeg een foto toe van hoe de open haard nu is. We willen gewoon een simpele hoek open haard die niet veel ruimte inneemt. Graag een prijsindicatie van de ongeveer te verwachten kosten.

Daalderop close-in boiler vervangen

Het betreft het vervangen van de bestaande Daalderop 10l liter close in boiler. Graag ontvang ik een offerte waarbij de nieuwe boiler separaat vermeld wordt.

Haard plaatsen en rookkanaal controleren

Wij wonen net in dit huis en er is een bestaand rookkanaal maar we weten niet of deze nog geschikt is. Dit zouden we graag nagekeken willen hebben. Daarna willen we als het kanaal goed is overgaan op het laten plaatsen van een haard en een hittebestendig vloerdeel. Wij willen graag weten wat de kosten hiervoor zullen zijn. Graag antwoord over de mail, we zijn beide overdag slecht te bereiken in verband met het werk. Het betreft een rookkanaal met een doorsnee van 17cm, in een eengezinswoning en het rookkanaal is ongeveer 6 a 7 meter lang.

Kraan en afvoer voor de vaatwasser plaatsen

Ik heb nu nog geen vaatwasser, maar deze ga ik binnenkort wel aanschaffen. Ik wil graag een kraantje en een afvoer voor de vaatwasser laten maken.

Gaskacheltje aansluiten

Een gaskacheltje aansluiten. Kunt u eventueel ook de gaskachel leveren, dat we die voor een half jaar kunnen huren?