Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Huizen of directe omgeving.

974 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Huizen:

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Onze watermeter willen wij van de tuin (in betonnen bekisting) naar binnen (in het gat onder de voordeur) verplaatsen. Afstand is circa 3 meter.

Warmtepomp plaatsen

Plannen voor vloerverwarming en eventueel daarbij in combinatie een warmtepomp. We hebben een waterpomp die grondwater oppompt - wellicht te gebruiken bij aansluiting warmtepomp? Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit de jaren 1800 met een oppervlakte van 900 m3. Het is wel goed geïsoleerd.

CV installatie

Het betreft een hoekwoning uit 1930 die volledig gerenoveerd gaat worden. Inclusief de huidige norm voor isolatie van dak, muren en vloer. Het totale woonoppervlak zal ongeveer 80 m2 gaan worden en bewoning met maximaal 2 personen. Ik wil graag een pallet kachel plaatsen, in combinatie met vloerverwarming (35 m2) en CV. Ik wil daarnaast ook zonnepanelen plaatsen en een warmtepompboiler voor tapwater.

Vloerverwarming aanleggen en een CV-ketel of warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die vloerverwarming kan plaatsen en een CV-ketel kan verplaatsen en vervangen. Vloerverwarming benedenverdieping zo'n 70 m2 (nog nieuwe CV uit te kiezen en te plaatsen). Ook vloerverwarming op 1e verdieping, 3 slaapkamers te regelen per ruimte 35 m2. En vloerverwarming op zolder, 1 slaapkamer en voorzolder 25 m2. CV-ketel is nu op zolder. Ik wil alles verplaatsen naar de garage beneden en alle oude verwarmingen en leidingen verplaatsen. De meterkast grenst aan de garage. Graag ook een slim systeem om per ruimte te regelen (met bediening per ruimte of app). En een voorstel voor een goede CV-ketel (ook te gebruiken voor warm water in badkamer en keuken? mag ook met boiler in de keuken). Het betreft waarschijnlijk betonnen waar het ingefreesd moet worden.

Vervangen heteluchtverwarming en boiler door een combi CV ketel

Ik zoek een CV-installateur die onze bestaande heteluchtverwarming en boiler kan vervangen door een combi-CV-ketel. Daarnaast moeten er leidingen en radiatoren worden geplaatst in de hele woning. Het gaat om een tussenwoning bestaande uit 3 woonlagen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Oude kickspace vervangen door een geluidsarme

Wij hebben in de keuken een lawaaierige oude kickspace. Willen deze laten vervangen door een nog aan te schaffen nieuwe. Dus: 1, advies welke geluidsarme kickspace 2 aankoop geadviseerde kickspace 3 demontage oude kickspace 4 plaatsing nieuwe kickspace PS in bestaande plint is een opening van 510 bij 100 mm.

Vloerverwarming plaatsen

Ik heb een woning gekocht, waarbij de wens is om in de woonkamer vloerverwarming te plaatsen. De vloerverwarming zal ingefreesd moeten worden. De totale oppervlakte is 47 m2.

Tristar AC-5408 airconditioner plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen en installeren van een Tristar AC-5408 split level airconditioner. Ik denk dat er ook 2 groepen in de groepenkast extra bijgemaakt moeten worden zoals in de winkel is aangegeven. De buitenunit kan op de uitbouw geplaatst worden.

Vloerverwarming plaatsen in de hal, keuken en badkamer

Ik zoek een partij die vloerverwarming kan plaatsen in mijn keuken, hal en badkamer. De keuken en hal bevinden zich op de begane grond en de badkamer op de eerste verdieping. In totaal betreft het zo een 40 m2. De woning is goed bereikbaar.

Houtkacheltje plaatsen

houtHaard plaatsen rookkanaal niet aanwezig betonnen vloeren, eengezin 3 woonlagen

Mobiele airco bijvullen

Zibro P122

Airco monteren

Ik wil graag een airco, type split unit laten monteren.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Betreft een eindwoning 1980 van 215 m2. Woonkamer met keuken, 4x slaapkamer, 2 x badkamer, 2x wc en studeerkamer. De woning is geheel gestript en we zijn nu bezig met luchtdichte dakisolatie Rd 5.0. Ik wil graag een prijsopgave voor een wtw balansventilatie systeem (D). Als het mogelijk is zou ik graag geadviseerd willen worden naar de verschillende en beste mogelijkheden voor deze situatie.

Radiator in de keuken plaatsen

Ik heb in mijn keuken een grote radiator die ik wil vervangen door een andere radiator. Hiervoor moeten ook wat bestaande (zichtbare) leidingen een beetje verlegd/vervangen worden. Ik wil zelf de radiator aanschaffen. Optioneel is het afvoeren van de oude radiator.

Praxis kraan installeren

Praxis keukenkraan installeren. Ik schaf zelf de kraan aan. Werkzaamheden zijn oude kraan loskoppelen en de nieuwe installeren.

Toilet voorzien van nieuw leidingwerk

Ik wil graan mijn toilet voorzien van nieuw leidingwerk, dat in de muren is gevreesd, voor de wasbak en wc. De wc is 110 cm lang en 87 cm breed.

Complete CV installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de woonkamer/keuken, kamer heeft een grindvloer, maar deze is eventueel te verwijderen en dan gaat het om een betonvloer.

Rendement van de convectorput verbeteren

Onze verwarming in de convectorput is aan de kamerzijde gemonteerd. Dit geef niet veel warmte in de kamer. Hoeveel kost het om de verwarming aan de raamzijde in de put te laten monteren?

Schoorsteenpijp voor houtkachel plaatsen in tuinkamer

Het gaat om de schoorsteenpijp van circa 3 meter, die door een dakpannen dak moet. Het gaat om snel dekkers dakpannen. De dakpannen liggen op een houten plaat, dus er moet isolatie tussen pijp en hout. Graag verneem ik een indicatie was de schoorsteenpijp inclusief doorvoer door het dak moet gaan kosten.

Vloerverwarming aanleggen beneden en boven

Zowel beneden als op 1ste verdieping vloerverwarming infrezen in een betonvloer 2 x 40 m2.

Verroeste gasleiding in kruipruimte vervangen

Wij hebben momenteel ons huis verkocht echter de nieuwe bewoners maken zich wat zorgen omtrent een verroeste gasleiding onder de woning ( goed toegangkelijk via de kruipruimte. Nu willen wij hier uiteraard niet teveel aan spenderen en wellicht valt het allemaal ook wel mee. Graag willen wij weten wat een inspectie kost en indien nodig de vervanging van deze gasleiding. Deze gaat vanaf de voordeur recht toe recht aan richting de achterzijde van het huis. Ca 6 a 8 meter. Indien dit nog niet nodig is respecteren wij uw eerlijke mening! Graag zie ik uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet,

DRU art 5 gevelkachel monteren

Ik wil een DRU art 5 gevelkachel laten monteren. Deze kachel moet in de plaats komen van oude gevelkachel, hierbij moet de plaats van de muurpijp worden aangepast. Het kanaal en de vloer zitten er al.

Kranen vervangen

De fonteinkraan in wc vervangen. En keukenkraan vervangen. De kranen heb ik al gekocht en verloopstukken heb ik ook al in huis.

Riolering onder huis in kruipruimte vervangen

De rioolbuis, grijs PVC in kruipruimte, is door inklinken van de grond gebroken. Hij komt ondergronds voor binnen, loopt langs zijkant kruipruimte ongeveer 7 meter door naar achteren. Heeft 2 aansluitingen met inpandige afvoerpijpen, mogelijk ook nog hemelwaterafvoer van achtergevel, vanuit luik niet te zien. Aangelegd in 1983.

Vloerverwarming plaatsen

Het betreft het aanleggen van vloerverwarming in woonkamer, slaapkamer en badkamer. De oppervlakte ongeveer 40 m2. De radiatoren dienen in het appartement te worden verwijderd. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de blokverwarming.