Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Huizen of directe omgeving.

983 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Huizen:

Dakgoot vervangen

Ik wil de oude dakgoot weghalen en een nieuwe plaatsen. Het gaat om een eengezinswoning en het in totaal 6,5 meter lang.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Voor de vernieuwing van onze dakpannen is het noodzakelijk om de zonnepanelen tijdelijk te verwijderen van het dak en vervolgens weer terug te plaatsen na de vervanging van de nieuwe dakpannen. De vervanging van de dakpannen staat gepland op vrijdag 12 juni aanstaande als het weer het toe laat. Wij zijn op zoek naar een installateur die in de week van 12 juni, een dag van te voren negen zonnepanelen zou kunnen verwijderen en in de nieuwe week van 15 juni de zonnepanelen weer wil monteren. Ik heb al navraag gedaan bij de firma die onze panelen destijds heeft geleverd en geplaatst, maar ik wil graag wat prijsvergelijkingen van andere bedrijven die dit ook zouden kunnen realiseren. Zodat ik een reëel beeld heb van de kosten voor deze klus. Op de bijgevoegde foto ziet u de situatie van de zonnepanelen op het dak.

Warmtepomp plaatsen

Op de boiler moeten 3 douches worden aangesloten voor warm douchen (buiten onder afkapping) voor het zwembad in te gaan. de boiler en leidingwerk moet in de technische ruimte naast de douchegelegenheid worden aangebracht. de capaciteit van de boiler moet hoog zijn. Daarnaast moet er een leeg loopinrichting in komen zodat de koppen en leiding leeglopen op het niet geïsoleerde leiding deel. Ook moeten de douchekoppen en leidingwerk en dergelijke worden geleverd en aangebracht. Zat aan een boiler van 200 a 300 liter te denken

Flexibele rookgasafvoer vervangen

Flexible rookgasafvoer vervangen en de dakuitluit vernieuwen. Nieuwe HR ketel bevindt zich op de begane grond en moet door de 2 verdiepingen van de bovenburen naar een dakuitlaat getrokken worden.

Verwijderen convectorput en het aanleggen van vloerverwarming

Wij willen graag de convector put verwijderen en inwisselen voor vloerverwarming. Oppervlakte ongeveer 60 m2.

Infraroodpaneel + extra stopcontact en een dimmer

Wij willen graag een infraroodpaneel in onze gang geplaatst hebben. Ik weet niet hoe groot de moet zijn en wat de wattage moet zijn. De gang is denk ik 6 m2 en ik denk 16 m3. Er hoeft niets afgevoerd worden. In de keuken zit 1 stopcontact, als dat mogelijk is zou ik graag de stroom doorgetrokken hebben naar de gang (is de wand tussen keuken en gang) waar dan in de gang een aansluiting gemaakt kan worden voor de infraroodpaneel. Ik weet niet of dit mogelijk is, maar laat hier graag naar kijken. Verder zou ik ook graag een dimmer in de keuken willen hebben.

Vloerverwarming realiseren

Wij hebben momenteel verwarming door middel van 2 radiatoren. De vloer heeft een houten ondervloer en een houten vloer daarop. We willen graag de radiatoren vervangen door vloerverwarming. De radiatoren zouden verwijdert en afgevoerd moeten worden. De oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 35 m2. Ik denk na over een droog vloerverwarmingssysteem, maar ontvang graag advies. Ik ben me een beetje aan het oriënteren, op een lucht waterpomp systeem. Ik las dat daarvoor geadviseerd wordt om vloerverwarming te hebben. Vandaar dat ik mij afvraag wat het realiseren van vloerverwarming zou kosten.

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Onze watermeter willen wij van de tuin (in betonnen bekisting) naar binnen (in het gat onder de voordeur) verplaatsen. Afstand is circa 3 meter.

Warmtepomp plaatsen

Plannen voor vloerverwarming en eventueel daarbij in combinatie een warmtepomp. We hebben een waterpomp die grondwater oppompt - wellicht te gebruiken bij aansluiting warmtepomp? Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit de jaren 1800 met een oppervlakte van 900 m3. Het is wel goed geïsoleerd.

CV installatie

Het betreft een hoekwoning uit 1930 die volledig gerenoveerd gaat worden. Inclusief de huidige norm voor isolatie van dak, muren en vloer. Het totale woonoppervlak zal ongeveer 80 m2 gaan worden en bewoning met maximaal 2 personen. Ik wil graag een pallet kachel plaatsen, in combinatie met vloerverwarming (35 m2) en CV. Ik wil daarnaast ook zonnepanelen plaatsen en een warmtepompboiler voor tapwater.

Vloerverwarming aanleggen en een CV-ketel of warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die vloerverwarming kan plaatsen en een CV-ketel kan verplaatsen en vervangen. Vloerverwarming benedenverdieping zo'n 70 m2 (nog nieuwe CV uit te kiezen en te plaatsen). Ook vloerverwarming op 1e verdieping, 3 slaapkamers te regelen per ruimte 35 m2. En vloerverwarming op zolder, 1 slaapkamer en voorzolder 25 m2. CV-ketel is nu op zolder. Ik wil alles verplaatsen naar de garage beneden en alle oude verwarmingen en leidingen verplaatsen. De meterkast grenst aan de garage. Graag ook een slim systeem om per ruimte te regelen (met bediening per ruimte of app). En een voorstel voor een goede CV-ketel (ook te gebruiken voor warm water in badkamer en keuken? mag ook met boiler in de keuken). Het betreft waarschijnlijk betonnen waar het ingefreesd moet worden.

Vervangen heteluchtverwarming en boiler door een combi CV ketel

Ik zoek een CV-installateur die onze bestaande heteluchtverwarming en boiler kan vervangen door een combi-CV-ketel. Daarnaast moeten er leidingen en radiatoren worden geplaatst in de hele woning. Het gaat om een tussenwoning bestaande uit 3 woonlagen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Oude kickspace vervangen door een geluidsarme

Wij hebben in de keuken een lawaaierige oude kickspace. Willen deze laten vervangen door een nog aan te schaffen nieuwe. Dus: 1, advies welke geluidsarme kickspace 2 aankoop geadviseerde kickspace 3 demontage oude kickspace 4 plaatsing nieuwe kickspace PS in bestaande plint is een opening van 510 bij 100 mm.

Vloerverwarming plaatsen

Ik heb een woning gekocht, waarbij de wens is om in de woonkamer vloerverwarming te plaatsen. De vloerverwarming zal ingefreesd moeten worden. De totale oppervlakte is 47 m2.

Tristar AC-5408 airconditioner plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen en installeren van een Tristar AC-5408 split level airconditioner. Ik denk dat er ook 2 groepen in de groepenkast extra bijgemaakt moeten worden zoals in de winkel is aangegeven. De buitenunit kan op de uitbouw geplaatst worden.

Vloerverwarming plaatsen in de hal, keuken en badkamer

Ik zoek een partij die vloerverwarming kan plaatsen in mijn keuken, hal en badkamer. De keuken en hal bevinden zich op de begane grond en de badkamer op de eerste verdieping. In totaal betreft het zo een 40 m2. De woning is goed bereikbaar.

Houtkacheltje plaatsen

houtHaard plaatsen rookkanaal niet aanwezig betonnen vloeren, eengezin 3 woonlagen

Mobiele airco bijvullen

Zibro P122

Airco monteren

Ik wil graag een airco, type split unit laten monteren.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Betreft een eindwoning 1980 van 215 m2. Woonkamer met keuken, 4x slaapkamer, 2 x badkamer, 2x wc en studeerkamer. De woning is geheel gestript en we zijn nu bezig met luchtdichte dakisolatie Rd 5.0. Ik wil graag een prijsopgave voor een wtw balansventilatie systeem (D). Als het mogelijk is zou ik graag geadviseerd willen worden naar de verschillende en beste mogelijkheden voor deze situatie.

Radiator in de keuken plaatsen

Ik heb in mijn keuken een grote radiator die ik wil vervangen door een andere radiator. Hiervoor moeten ook wat bestaande (zichtbare) leidingen een beetje verlegd/vervangen worden. Ik wil zelf de radiator aanschaffen. Optioneel is het afvoeren van de oude radiator.

Praxis kraan installeren

Praxis keukenkraan installeren. Ik schaf zelf de kraan aan. Werkzaamheden zijn oude kraan loskoppelen en de nieuwe installeren.

Toilet voorzien van nieuw leidingwerk

Ik wil graan mijn toilet voorzien van nieuw leidingwerk, dat in de muren is gevreesd, voor de wasbak en wc. De wc is 110 cm lang en 87 cm breed.

Complete CV installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de woonkamer/keuken, kamer heeft een grindvloer, maar deze is eventueel te verwijderen en dan gaat het om een betonvloer.

Rendement van de convectorput verbeteren

Onze verwarming in de convectorput is aan de kamerzijde gemonteerd. Dit geef niet veel warmte in de kamer. Hoeveel kost het om de verwarming aan de raamzijde in de put te laten monteren?