Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wasmachinekraan vervangen:

Wasmachinekraan vervangen

De wasmachinekraan lekt, wil deze vervangen.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasmachinekraan vervangen uit heel Nederland:

Wasmachinekraan vervangen

De kraan van de wasmachine is lek en sluit niet meer af. Dus er loopt continu water uit als hij niet op machine is aangesloten, en hij lekt beetje als hij wel op machine is aangesloten. Zie foto

Vervangen wasmachinekraan, reparatie wastafelkraan en afsluiten waterleiding

Ik wil graag de wasmachinekraan vervangen en plaatsen van tussenstuk wasmachine en droger. Reparatie kraan badkamer afsluiten, waterleiding die naar tuinhuis loopt in kruipruimte.

Reparatie wastafelkraan, vervanging wasmachinekraan en vervangen gasfornuis voor inductie

De wastafelkraan in de badkamer is defect. De wasmachinekraan moet worden vervangen en een tussenstuk tussen wasmachine en droger moet worden geplaatst en droger plaatsen. Ons gasfornuis vervangen door een inductiekookplaat incl. elektrische installatie.

Hoofdkraan van de waterleiding vervangen

De hoofdkraan van de waterleiding in de meterkast in mijn appartement zit vast. Vermoedelijk verkalkt. Ik denk dat deze vervangen dient te worden. Geconstateerd omdat de kraan afgesloten moest worden i.v.m. het vervangen van een wasmachinekraan. Ik ontvang graag een prijsopgave.

VSH vorstvrije buitenkraan en wasmachinekraan vervangen

De buitenkraan gaat bijna niet meer dicht. Betreft een vorstvrije buitenkraan van VSH. Mogelijk dat alleen het voorste deel vervangen moet worden. De wasmachinekraan moet vervangen worden. Weet geen maat

Cv ketel vervangen

Op 25 maart krijgen we de sleutel van het huis. Eindwoning van een rijtje. Nu hangt er een ketel uit 1999 die we graag vervangen willen hebben. Oud type is een Nefit Ecomline HR. We gaan vloerverwarming aanleggen op de begane grond. Tevens als extra een wasmachinekraan naast de ketel en controle gasleiding in de meterkast.

Wasmachinekraan vervangen

Mijn wasmachine kraan gaat niet open. Er is al iemand geweest om er naar te kijken. Er komt geen water uit. De oorzaak ligt niet aan de leidingen.

Wasmachinekraan in de keuken vervangen

Ik wil de wasmachinekraan in de keuken laten vervangen.

Wasmachinekraan monteren

Ik zou graag mijn nieuwe wasmachinekraan willen laten monteren. De kraan die ik nu heb lekt. Het is beter de kraan te vervangen.

Vervangen wasmachinekraan

Mijn wasmachinekraan is moeilijk open en dicht te draaien. Soms zit deze kraan muurvast. Ik wil de kraan, die zich op zolder (tweede verdieping) bevindt, daarom laten vervangen. Graag even vooraf overleg of ik voor de nieuwe kraan moet zorgen, dan wel dat de monteur deze kan meenemen.

Partners

Partners van Casius