Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leidingen verleggen in de keuken:

Leidingen verleggen in de keuken

Ik zoek een keukenspecialist/loodgieter die leidingen kan voorbereiden ten behoeve van een nieuwe keuken. De oude keuken ga ik zelf weghalen en afvoeren, maar daarna moet het klaargemaakt worden voor de nieuwe keuken, met de specificaties van de leverancier. Er moet gekeken of er nieuwe stoppen bij moeten en of er nog leidingen verlegd moeten worden. Er moet ook een stukje muur (gipsplaat) worden weggehaald. Er is een leidingsadviesschema aanwezig.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen verleggen in de keuken uit heel Nederland:

Leidingen verleggen

In verband met het voorwerk van een keuken zoeken we een loodgieter voor het verleggen van leidingen voor week 44 of 45. Vanaf 15 oktober kunnen we een afspraak plannen.

Wisselen keuken en badkamer -verbouwing intern

Wij zouden graag de badkamer en de keuken willen wisselen. Dus waar nu de keuken zit moet badkamer worden en de badkamer moet in zijn geheel gesloopt worden en daar moet een open keuken worden. Uiteraard komen hier wat zaken bij zoals het verleggen van radiatoren, elektriciteit, leidingen en nieuw parket/vloer. Deze klus heb ik een paar jaar geleden ook laten uitvoeren op een verdieping hoger. Dit heeft te maken met een aparte indeling van de woning. De badkamer is al leeg, behalve een bad. De badkamer is ongeveer 1 x 3 meter. Dat hele blok moet gesloopt worden en het bouwafval moet afgevoerd worden. De keuken is ongeveer 1,5 x 3 meter. Voor het materiaal zorg ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer herinrichten: nieuwe douchecabine, wastafel en badkamer meubelen

Graag laat ik mijn badkamer herinrichten. Het is een bestaande badkamer. De douchebak is kapot en moet vervangen worden. Wellicht dat er een paar nieuwe tegels geplaatst moeten worden. Dus de nieuwe douchebak met douchescherm moet geplaatst worden, eventueel gedeeltelijk betegelen, leidingen verleggen. Nieuw badkamermeubel inclusief wastafel en kraan en spiegelkast plaatsen. Douchebak, scherm en badkamermeubel zijn aanwezig. De badkamer is ongeveer 3 bij 5 meter. Graag oud materiaal afvoeren.

Leidingen en stroom omleggen in de keuken

In nieuwbouwwoning leidingwerk en elektra voor keuken verleggen. Keuken bestaat uit een kookeiland, kastenwand met 2 ovens, koelkast en vriezer. Kookeiland bestaat uit inbouw inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem en een inbouw wandcontactdoos. Graag direct start na oplevering woning omstreeks begin november 2019 i.v.m stucwerkzaamheden.

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman voor de volgende badkamerklussen: Leidingen verleggen ivm verplaatsen douchekraan. Leidingen wegwerken. Designradiator plaatsen. Plafond plaatsen met inbouw verlichting. Douchewand plaatsen. Wanden verder betegelen zodat de tegels tot het plafond komen, gaat nu niet tot het plafond.

Het verleggen van leidingen en afvoer ten behoeve van een badkamer

Ik zoek een loodgieter voor het leggen van een waterleiding vanuit de kruipruimte naar de eerste verdieping van de woning. Dit moet gebeuren ten behoeve van een wastafel, toilet en douche. Waarschijnlijk moet er ook een afvoer van het water gelegd worden.

Badkamer renoveren

De badkamer wordt vernieuwd. Graag alle leidingen verleggen. Bad, inloopdouche in hoek met muurtje en nis, Toilet met 2 nissen tot aan plafond, verlaagd plafond met 6 spots op dimmer. Badkamer meubel 120 cm vloerverwarming 1,5 m2, Nieuwe tegels lengte 2.75 breedte 2.10 hoogte 2.45

Gasleiding keuken verleggen

Ik zoek een gasfitter die een leiding kan leggen van de ene kant van de keuken naar de andere kant. Als de leiding langs de muur wordt gelegd gaat het om ongeveer 10 meter leiding. De leidingen in de vloer frezen is geen optie. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Renoveren van een badkamer

Het betreft een badkamerrenovatie: - plaatsing nieuw toilet, wastafel en meubel, inloopdouche, kast - verleggen van leidingen - aanpassen elektriciteit - plaatsen verlaagd plafond. Afvoer oude materialen doen we zelf.

Leiding groeven verdiepen in de vloer

Ik heb de volgende klus in mijn huis; ik heb een keuken laten plaatsen op een nieuwe plek en heb daarvoor de leidingen laten verleggen. Echter steken deze een klein stuk boven de vloer uit. Ik wil deze graag dieper de grond in krijgen zodat ik de vloer weer gelijk krijg. Op de foto is de vloer en de leidingen beter te zien. Ik ben op zoek naar een bedrijf die deze klus uit kan voeren. Ik hoop op een snelle reactie.

Partners

Partners van Casius