Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor livin’flame houtkachel lund installeren:

Livin’flame houtkachel Lund installeren

Plaatsen van een houtkachel in (hoek) achterwand en plafond, een door een betonnen wand naar buiten. Zie bijgevoegde foto's.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor livin’flame houtkachel lund installeren uit heel Nederland:

Houtkachel Livin Flame Lund installeren

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 2008 en zijn daar nu aan het klussen. Als de vloer is gelegd, willen wij er in de woonkamer een houtkachel laten plaatsen. We hebben een model Livin Flame Lund. In het woonkamerplafond zit al een rookkanaal tot aan het dak. In het plafond is het kanaal afgesloten met een plaatje triplex en dat moet open gezaagd worden. Het rookkanaal is schoon en niet eerder gebruikt. We zullen zelf de benodigde materialen kopen. Er moet een buis worden geplaatst naar het plafond met een verloopstuk op de kachel en een rozet aan het plafond. Er is een hittebestendige stalen vloerplaat van 60 x 70 cm. Wij ontvangen graag uw offerte. De klus kan vanaf 15 december worden uitgevoerd.

Installeren houtkachel inclusief rookkanaal aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een Livin’ flame houtkachel Lund zwart (Gamma), inclusief dubbelwandige buizen. Er moet een gat in plafond worden geboord (beton) en een gat door ons houten dak/dakpannen. Foto's huis buitenkant zijn bijgesloten.

Houtkachel plaatsen van Livin'flame

Graag zou ik een houtkachel kopen en laten plaatsen. Ik wil de Livin’ Flame houtkachel Lund zwart €379,-. Op onderstaande foto krijgt u een beeld van de huidige situatie. Ik zou graag horen welke kosten hieraan verbonden zijn.

Houtkachel installeren van Livin'flame

We hebben interesse in de aankoop van de houtkachel Livin Flame Lund of Narvik. In onze woning is al een gemetselde schoorsteen met een goed rookkanaal aanwezig. De vorige bewoners hadden daar ook al een houtkachel op aangesloten. Er is een houten vloer, daarop moet een hittebestendige voorziening worden gemaakt. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie voor het aansluiten van de kachel en plaatsen van de hittebestendige voorziening.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

We willen een nieuwe houtkachel, Livin’ flame houtkachel Lund zwart, die op het bestaande rookkanaal moet worden aangesloten. De huidige opening is te laag om de nieuwe houtkachel op aan te sluiten. Tevens willen we weten welke verbindingsstukken en dergelijke nodig zijn om de kachel aan te sluiten.

Living Flame houtkachel plaatsen

Ik wil graag mijn Livin' Flame houtkachel laten plaatsen in de veranda. Met een dakdoorvoer - dubbelwandig- door een epdm plat dak. De hoogte bedraagt 240 meter tot het plafond.

Houtkachel plaatsen van Livin Flame

Houtkachel, merk Livin Flame, afvoerkanaal plaatsen 2 maal gat boren (1 gat in betonnen vloer naar 1e verdieping en 1 door het plat dak) van eengezinswoning. Er zijn 2 enkelwandige pijpen aanwezig. De kachel heb ik al gekocht.

LivinFlame Kalmar houtkachel installeren

In juli zal er in onze achtertuin een tuinhuis gebouwd worden. Dit tuinhuis krijgt een dak met een schuinte van ongeveer 10 graden. Wij willen in het tuinhuis een houtkachel laten installeren. Het gaat om een Livin Flame Kalmar houtkachel van 70 x 37,9 cm met de afvoer aan de bovenzijde. Er moet daarvoor een afvoerkanaal worden aangelegd door het dak. Wij ontvangen daarvoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel plaatsen

Rookkanaal aanleggen, betonnen vloer , houtkachel plaatsen (livin flame Kalmar of Halland).

Houtkachel aansluiten op het bestaande rookkanaal

Betreft de houtkachel (Halland Livin Flame) aansluiten op bestaand rookkanaal, betreft een diameter van 150 mm. Ik heb zelf nog 1,5 meter rookkanaal staan, ik weet niet of dit past aangezien de diameter hetzelfde is als de houtkachel. Indien er een koppelstuk geplaatst moet worden, zal deze pijp waarschijnlijk iets ingekort moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius