Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoofddorp of directe omgeving.

1842 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoofddorp:

Haard en rookkanaal plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die in mijn houten skelet woning een openhaard inclusief rookkanaal kan plaatsen. De woning bestaat uit de begane grond en een eerste verdieping. Daarnaast moet er ook een schoorsteen gerealiseerd worden.

Buiten kraan

Ik wil een warm en koud water kraan buiten laten maken. De kraan heb ik al, het is een Handson douchekraan "Thomas". Er moet een leiding van circa 2 meter gelegd worden.

Plaatsing van een radiator

Ik overweeg om in de badkamer en doucheruimte de radiator te vervangen door een badhanddoek radiator. Wat kost dit? Tevens overweeg ik de badkamers te laten betegelen (circa 7.5 m2). Is er een prijs per m2? Kan het over de bestaande tegels worden gelijmd?

Gasslang vervangen

Ik wil graag mijn huidige zwarte gasslang bij het fornuis vervangen door een nieuwe gele.

Vloerverwarming plaatsen op een broodjesvloer

In mijn woning moet vloerverwarming komen en een gedeelte broodjesvloer. De totale oppervlakte van de begane grond is 62 m2. De hoofdvloerverwarming betreft 39 m2 (in te frezen afwerkvloer). En de resterende 23 m2 moet voorzien worden van een nieuwe broodjesvloer. Verder is er nog een overkapping van15 m2 (voorzien van isoplaten), waar ook vloerverwarming doorgetrokken dient te worden.

Vloerverwarming plaatsen en radiatoren verwijderen

Ik zoek een partij die in mijn woning vloerverwarming kan plaatsen. De vloerverwarming moet alleen op de begane grond geplaatst worden. De oppervlakte hiervan is ongeveer 100 m2. Daarnaast dienen de radiatoren op de begane grond verwijderd te worden.

Vloerverwarming leggen

Ik zoek een partij die bij een woning vloerverwarming kan plaatsen. Het moet op de begane grond geplaatst worden en betreft een oppervlakte van 50 m2. Vervolgens moet er ook een vloer op gelegd worden, wat voor een vloer is nog niet duidelijk.

Toilet aansluiten

Ik wil een toilet aansluiten. Aanvoer (water) en afvoer (riool) zijn reeds aanwezig. Toiletpot aanwezig (staand, achter afvoer). Nog nodig: koperen buis voor aansluiting water, pvc buis met bocht voor afvoeraansluiting. Waterreservoir (laaghangend) nog nodig. Deze schaf ik zelf aan.

Nieuwe airco plaatsen

Een nieuwe airco plaatsen

Airco plaatsen

Ik heb een airco gekocht bij Praxis, de Split AC-5406. Ik zou deze graag willen laten plaatsen in een slaapkamer door een gecertificeerde installateur (f-gecertificeerd).

Aico split unit plaatsen in slaapkamer

Ik zou graag een airco split unit geplaats willne hebben in mijn slaapkamer. Graag verneem ik van u als dat kan en binnen welke termijn en wat het zal kosten.

Radiator verplaatsen

Mijn radiator moet verplaats worden (in verband met de nieuwe kozijnen). Graag ontvang ik een prijsindicatie inclusief materiaalkosten.

Nieuwe CV-ketel monteren

Ik zoek een loodgieter die een nieuwe cv ketel monteert. Eventueel mag de vakman ook de cv ketel leveren. De Remeha Caleneta 40 CW5 + E-Twist behoort tot de mogelijkheden.

Vloerverwarming infrezen

Begin oktober krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij willen in de woning vloerverwarming laten plaatsen. Er zal een deel van 47 m2 ingefreesd moeten worden, indien mogelijk, en in de badkamer van 7 m2 zal er een elektronische versie moeten komen. Echter weten wij niet waaruit de ondervloer bestaat. Graag willen wij hierom ook advies vragen wat verstandig is. De 2 ruimtes willen wij separaat laten offreren.

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen in onze woonkamer vloerverwarming laten leggen. Er ligt nu een betonnen vloer. Oppervlakte is zo'n 40 m2.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan aan de achterzijde van het huis. Afstand van de kraan tot achterkant van het huis is ongeveer 10 meter. Ik hoor graag van u.

Rookkanaal maken en houtkachel aansluiten

Informatie over een aansluiting van een houtkachel én kanaal.

Afvoer re-linen

Wij zijn pas verhuisd en nu hebben we lekkage. We hebben een klein gedeelte van de badkamervloer weggehakt om het lek te vinden, maar daarbij brak een stukje van de afvoer af, dus we willen niet verder gaan. We zouden graag willen dat het lek gevonden en gerepareerd wordt. Het gaat om een eengezinswoning zonder zolder. Er is een achterom.

Waterleiding aanleggen naar schuur

Waterleiding door kruipruimte naar schuur. De afstand muur huis naar schuur ongeveer 8 meter.

Radiatoren aansluiten en eventueel nieuwe CV-ketel monteren

Ik zoek iemand die mijn nieuwe radiator in de badkamer kan aansluiten en er eentje in de keuken kan plaatsen. Eventueel wil ik de huidige ketel (AGPO 2003) laten vervangen. één radiator hangt al, maar moet nog aangesloten worden. De andere radiator moet nog aangeschaft worden. Er is leidingwerk nodig. Het is goed bereikbaar.

Buitenkraan monteren

Ik wil een buitenkraan laten monteren met wateraanvoer door de kruipruimte. De lengte van de tyleenslang is ongeveer 8 meter in de kruipruimte en 4 meter buiten.

Buitenkraan aanleggen

Het aan legen van buiten kraan en keukenboiler . Plus minus 1,5 meter werk uit keuken kast naar buiten.

Keukenkraan en bad/douche-thermostaatkraan installeren

Graag offerte voor het installeren van een Grohe badkraan (Precision Trend thermostatisch) en een Aqualino Mareno keukenkraan. Bad/douchekraan vervangt een bestaande Grohe kraan met dezelfde hartafstand van 15 cm. Indien mogelijk de opdracht nog deze week uit laten voeren.

CV ketel vervangen

Onze huidige ketel (Remeha W21c Eco) is aan vervanging toe. Ik zou graag een prijs ontvangen voor het demonteren, afvoeren, vervangen en inregelen van de ketel. We willen de ketel graag vervangen voor een ketel met meer vermogen zoals bijvoorbeeld de Remeha Tzerra 28c. We hebben al een ISense thermostaat hangen, dus die hoeft niet vervangen te worden.

Radiator badkamer aansluiten

We hebben een nieuwe radiator in de badkamer aan de muur geplaatst. Alleen deze lekt op de aansluitingspunten. Misschien snel op te lossen, maar we willen het toch door een professional laten doen. Graag op een vrijdag langskomen. Radiatoraansluiting betreft 15 mm en het gat in de muur is 22 mm. De aansluiting in de muur gaat in een hoekje naar boven toe en daar moet een ring overheen.