Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoofddorp of directe omgeving.

1914 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, het gehele CV-systeem vervangen, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoofddorp:

Aansluiten gashaard

Tijdens de verbouwing is door miscommunicatie de gasleiding weggehaald. Deze moet nu terug. Kunnen jullie dit verzorgen?

Convectorput dichtmaken en afwerken

Graag de verwarming verwijderen en afdoppen en dan put weg of laten zitten er moet een vloer van cement over heen komen voor de pvcvloer. convectorput is 175 X 36.

Warmtepomp leveren en installeren

In een rijtjeshuis uit 2005 de CV-ketel afsluiten. Leveren en installeren van een warmtepomp met koelfunctie.

Nieuwe airco gebruiksklaar maken

3,5 kw gree airco wand model. Nog niet in gebruik geweest. Buitenunit en binnenunit zijn gemonteerd. Elektra is aangesloten. Makkelijk bij te komen. Staat op dakterras. Geen ladder nodig. Moet afgevuld worden met r32 gas en vacuumontlucht worden en de pijpen van binnen en buiten unit aan elkaar gekoppeld worden.

Onderhoud AGPO Ferroli Aquasol 4

De boiler controleren op de juiste werking en de vloeistofdruk in de boiler en collector controleren en indien nodig bijvullen. De boiler maakt bij zon een continue bubbelend geluid.

Airconditioning bijvullen

airconditioning geeft geen verkoeling en alles werkt heel goed. De apparatuur is slechts 1 jaar oud. Airco : EUROM wandmodel.

Was en droger aansluiting

Wij willen de wasmachine en droger naar de badkamer verplaatsen. Die zit precies een etage lager recht eronder zeg maar. Wij willen graag weten wat de kosten hiervoor zijn

Gasleiding leggen

Er moet een gasleiding geplaatst worden vanaf de woning naar de garage. De afstand tussen de meterkast en de plek in de garage is ongeveer 14 meter, de cv ketel waar ook een gasaansluiting aanwezig is bevindt zich op ongeveer 10 meter afstand. De gasleiding zou dan dwars door de tuin gelegd moeten worden (kortste afstand) wat nu heel makkelijk is aangezien de tuin net uitgegraven is.

Brink luchtverwarming vervangen

Vervanging van een oude Brink heteluchtverwarming inclusief Brink WTW unit. Deze dienen vervangen te worden voor een indirect Brink gestookte luchtverwarmer Elan 10 + renovent Elan WTW inclusief honeywell Lyric thermostaat, het plaatsen van een RV-sensor in de badkamer, het reinigen van de kanalen en het verwijderen van de schoorsteen/pijpen, dicht maken van het dak etc. i.v.m. verdwijnen afvoer.

Wasmachinekraan vervangen

De wasmachinekraan lekt, wil deze vervangen.

Verplaatsen van een houtkachel

Ik wil graag mijn houtkachel een halve meter of 1 meter verplaatsten. De pijp moet iets verlengd worden, de afvoer in het plafond blijft op dezelfde plaats. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor dit project?

Badkamer renoveren

Badkamer is 3,04 m breed en 2,70 lang. Deze ruimte moet worden betegeld tot aan het plafond incl vloer. Vervolgens komt er een inloopdouche met bak, een dubbele wastafel met spiegelkast en een toilet inbouw. Een aantal nisjes onder de schuine wand Slopen en afvoeren optioneel. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Vloerverwarming aanleggen

Graag een offerte voor het leveren, aanleggen en compleet bedrijfsklaar opleveren van een vloerverwarming (90 m2) die als hoofdverwarming dienst gaat doen. Wij leveren u een schone betonvloer op. De huidige dekvloer halen wij eruit. Wij willen de slaapkamer op de begane grond qua temperatuur separaat kunnen instellen (doorgaans lager dan in de woonkamer). Na het leggen van de vloerverwarming moet er een nieuwe dekvloer worden aangebracht. Dit maakt onderdeel uit van uw offerte. Hoogte van de nieuwe dekvloer in nader overleg. Planning: uitvoering week 14 (30 mrt - 3 april).

Dakgoot kunststof plaatsen rijtjeshuis

Ik wil mijn oude dakgoot verwijderen en er een nieuw kunststof dakgoot van 6 meter voor in de plaats zetten. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Verwarming met stralingspanelen in twee slaapkamers

Een zolder met vlizotrap wordt omgebouwd tot 2 slaapkamers hier is verwarming gewenst. Het totaaloppervlakte van de zolder is ongeveer 50m2, deze willen wij door stralingspanelen laten verwarmen.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om onze woonkamer van ongeveer 50 m2. Woning uit de jaren ‘80. We weten niet wat de meest geschikte manier is om vloerverwarming aan te leggen.

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Doorvoer boren in buitenmuur voor een rookkanaal en het aansluiten van de gasleiding. Haard staat al op de juiste plaats. Gasaansluiting zit naast de haard.

Centrale verwarming verplaatsen

Wegens verbouwing in bovenverdieping komt nu de centrale verwarming precies midden in een kamer, graag wilde ik deze laten verplaatsen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Kapperswasbak plaatsen

Graag een kapperswasbak plaatsen op zolder. Kraan is daar ivm wasmachine.

Warmtepomp installeren op huidige

My current ventilation devices, installed at 2002, are due for replacement, I want to replace them with Nefit Ventiline warmtepomp Va/w 1.4 C. Doing that, I can have new ventilation devices and at the time reduce Gas consumption for heating and warm tap water. My existing CV-ketel is Nefit Topline aquapower+, installed at 2010. I hope this device can be connected to the warmtpomp that is to be installed. I would like to have the old ventilation devices to be removed. I would like to have the price of the ventilation devices separately on the quotation.

Vloerverwarming infrezen

Woning uit 1990. Vloerverwarming infrezen +/- 50 m2. Graag goed te regelen icm cv op 1e verdieping en zolder. Daarnaast ligt er al vloerverwarming als bijverwarming in de woning. Dit houden of doorheen frezen? Als het kan zsm een offerte en uitvoering van de opdracht. Anders graag een datum noemen wanneer gelegd kan worden. Dit ivm planning. Over de vloerverwarming wordt laminaat gelegd.

Keuken laten demonteren

Ik zoek een loodgieter die alle leidingen ten behoeve van een nieuwe keuken kan realiseren op de juiste plekken. Er is een leidingsadviesschema aanwezig voor waar de leidingen geplaatst moeten worden. Het wordt een keuken van ongeveer 3 bij 3 meter. Mocht de vakman het kunnen zou de bestaande keuken verwijderd kunnen worden.

Radiator verplaatsen

Het betreft de woonkamer. De buitenwand heeft nu 2 radiatoren, ieder aan één zijde van het raam, maar 1 moet verplaatst worden ivm de plaatsing van een haard. De andere kant is al een driedubbele radiator en de totale capaciteit moet hetzelfde blijven. Er zou donderdag 25 juli een verwarmingsinstallateur langs kunnen komen voor de analyse van de ruimte vooraf aan de opdracht (wij wonen er nog niet). Een andere datum wordt volgens de makelaar lastig (er wonen nog mensen in).

Mechanische ventilatiekanalen poederreinigen

Zoals al in de titel staat: alleen kanaalreiniging met poeder. Geen WTW reinigen en geen ventielen reinigen. Mijn voorkeur gaat uit naar volgende week ma, di of vr. Misschien voor meerdere buren. Ik hoor het graag.

Vloerverwarming inclusief CV realiseren

Ik ben op zoek naar een CV installateur die vloerverwarming en een CV kan plaatsen. Het betreft een ruimte van ca. 30 m².