Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoofddorp of directe omgeving.

1751 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoofddorp:

Watermeter in 16 appartementen plaatsen

Wij zijn bewoners van een appartementen complex met 16 appartementen en een gezamenlijke watermeter. Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een eigen watermeter voor elk van de 16 appartementen.

Gaskraan in keuken verplaatsen

Voor een nieuw keukenblok moet de gaskraan in de keuken ongeveer 15 cm verlaagd worden. Hij moet dus onder het keukenblad zitten. Geen materiaal onder voorbehoud.

Radiatoren en CV-ketel verplaatsen

Daar er een muur is weggehaald waar aan beiden kanten een radiator zat zou ik deze graag verplaatst zien worden naar de achterwand. Radiatoren staan nu midden in de ruimte en rusten op een steen indien ze om zouden vallen, gaat het goed fout dus graag met spoed verleggen. Zou de twee radiatoren willen vervangen door een met ongeveer dezelfde capaciteit. Daarna overleg voor het verplaatsen van de CV-ketel indien mogelijk. Als u geen tijd heeft op korte termijn a.u.b. niet reageren. Acute hulp nodig van een betrouwbaar iemand. Voor de week van eind februari moet het gebeuren.

Warmtepomp installeren

Ik wil van het gas af en kook al elektrisch en heb 18 zonnepanelen met infrarood verwarming maar verwarm bij en douche nog steeds met gas en daar wil ik vanaf. Het huis is redelijk c.q. goed geïsoleerd. Het betreft een maisonette met een oppervlakte van cira 95 m2. Graag advies over het installeren van een warmtepomp, die de resterende nog op gas draaiende elementen kan overnemen.

Staand toilet installeren

Wij willen onze staande wc vervangen. Er hoeft niets te worden verlegd. Alleen de staande wc inclusief spoelbak en wc-bril installeren. Wij willen onze tioletruimte verbouwen. Het zal gaan om nieuw tegelwerk, nieuwe vloer, nieuwe wc (waarbij de riolering moet worden verlegd, want het was een staande wc en wij willen nu een zwevende wc)en nieuwe wastafel. Onze ruimte is 125 cm bij 84 cm. Ook willen wij dat er laminaat in de hal wordt neergelegd. De hal is 101 cm bij 110 cm.

Toilet repareren

Inbouw toilet blijft doorlopen na het doortrekken. Dit doet het toilet vanaf het begin van de inbouw, toilet is 2 jaar oud.

Badkamermeubel plaatsen

Wij willen graag ons oude badkamermeubel laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het nieuwe badmeubel heeft een dubbele kraan, hiervoor dient het leidingwerk aangepast te worden. Het meubel kopen wij zelf. Verder geen bijzonderheden.

Expansievat vervangen

Vervangen expansievat CV. Zit nu een 18 liter vat, kan dit naar 25 liter omgezet worden? Eventueel met afvoeren van het huidige vat, mits er geen meerprijs aan verbonden wordt. Uitvoering zo snel mogelijk!

Gat in betonvloer maken voor ventilatiebuis

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het boren van één gat in een betonnen vloer ten behoeve van een 125 mm spirobuis Van de tweede verdieping naar de badkamer op de eerste verdieping. Gegevens: Doorsnede gat: geschikt voor doorvoeren 125 MM Spirobuis Dikte betonvloer: 200 mm Bijgaand een foto van de betonvloer. Indien er meer gegevens nodig zijn voor een offerte horen wij dit graag van u.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel Livin'flame Flora plaatsen in de woonkamer

Livin’flame houtkachel Lund installeren

Plaatsen van een houtkachel in (hoek) achterwand en plafond, een door een betonnen wand naar buiten. Zie bijgevoegde foto's.

Open haard schoonmaken en checken

Wij gaan verhuizen naar een huis met open haard. We hebben geen idee wat de voorgaande bewoner aan onderhoud heeft gedaan of hoe vaak hij gebruikt is. Graag willen wij een onderhoudsinspectie en schoonmaak en eventueel advies over verbeteringen en/of aanpassingen qua veiligheid.

Installeren houtkachel inclusief rookkanaal aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een Livin’ flame houtkachel Lund zwart (Gamma), inclusief dubbelwandige buizen. Er moet een gat in plafond worden geboord (beton) en een gat door ons houten dak/dakpannen. Foto's huis buitenkant zijn bijgesloten.

Radiator in badkamer plaatsen

Ik wil een radiator laten plaatsen in de badkamer. Betreft de radiator Cavallino Retto, enkel 1800 mm x 298 mm in het wit. De nis waar de radiator geplaatst moet worden is 45cm breed. De radiator zullen we zelf kopen, eventueel extra montage materiaal in overleg. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Installatieklussen uitvoeren

De klant wil zijn Sanibroyeur-vermaler verwijderen en nieuwe laten monteren (al gekocht). Tevens wil de klant zijn CV laten ontluchten. De klant kan pas na 8 november vakmensen ontvangen.

Vloerverwarming installeren op 2 verdiepingen

Wij hebben in dezelfde straat een nieuwe woning gekocht en willen daar in januari in trekken. Wij willen daar vloerverwarming laten infrezen in de betonnen vloeren van 2 verdiepingen van in totaal ongeveer 100 m². Daarna moeten de vloeren worden afgesmeerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Designradiator vervangen

Ik wil graag de badkamerradiator vervangen door een soortgelijke radiator in verband met de aansluitpunten. Ik ben op zoek naar een witte radiator, indien mogelijk, aan te schaffen door de installateur. Hoogte van de radiator is 181 cm, breedte 62 cm. Afstand tussen (het midden van) de bevestiging/aansluitpunten is 58,5 cm. Aansluitpunt is linksonder.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De waterleiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden vanuit de meterkast. De afstand is ongeveer 12 meter.

Gaten boren in muur en vloer

Ik wil een gat laten boren van huis naar garage tbv afzuigkap, en in de betonnenvloer tbv gasleiding en elektraleiding.

Openhaard vervangen

We willen onze huidige open haard vervangen door een inzethaard met aan drie kanten glas en tevens de gemetselde ombouw (bxd = 213x76) versmallen naar ongeveer 1 meter breed. Foto's huidige situatie toegevoegd.

Keukenkraan installeren

Wij willen graag een nieuw keukenkraan laten installeren. De oude kraan lekt en moet vervangen worden. We hebben bij Gamma een Grohe Wave Cosmopolitan kraan aangeschaft. We willen deze laten monteren en horen vooraf graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Kranen laten plaatsen

Ik wil graag een keukenkraan en twee wastafelkranen laten plaatsen. Er zijn wat oude kranen die moeten worden verwijdert, de aansluitingen zitten op de plek waar ze moeten zitten. Het gaat dus enkel om het monteren van de kranen. De kranen heb ik al in huis.

Toiletten vervangen

Ik koop bij Gamma twee nieuwe staande duoblok toiletten ter vervanging van de huidige. Eén in de badkamer en één beneden. De bedoeling is dat de oude worden gedemonteerd en de nieuwe worden gemonteerd. In de badkamer heeft de toilet een achter uitgang, de afvoer loopt met een bocht linksom de muur in. Beneden loopt de afvoer de grond in. Graag ontvang ik een offerte.

Radiator verwijderen en plaatsen

Afternoon, Hope you are well. I would like to ask for a quote of removing an old radiator and putting up a new one. Many thanks.

Lampen en kraan monteren

Ik heb een aantal montageklussen in mijn huis. Ik wil graag in de woonkamer en in de slaapkamer een lamp laten ophangen. Ook moet er een aansluiting worden verwijderd. Veder ga ik een nieuwe thermostatische douchekraan kopen en wil die laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.