Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoofddorp of directe omgeving.

1832 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoofddorp:

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen in onze woonkamer vloerverwarming laten leggen. Er ligt nu een betonnen vloer. Oppervlakte is zo'n 40 m2.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan aan de achterzijde van het huis. Afstand van de kraan tot achterkant van het huis is ongeveer 10 meter. Ik hoor graag van u.

Rookkanaal maken en houtkachel aansluiten

Informatie over een aansluiting van een houtkachel én kanaal.

Afvoer re-linen

Wij zijn pas verhuisd en nu hebben we lekkage. We hebben een klein gedeelte van de badkamervloer weggehakt om het lek te vinden, maar daarbij brak een stukje van de afvoer af, dus we willen niet verder gaan. We zouden graag willen dat het lek gevonden en gerepareerd wordt. Het gaat om een eengezinswoning zonder zolder. Er is een achterom.

Waterleiding aanleggen naar schuur

Waterleiding door kruipruimte naar schuur. De afstand muur huis naar schuur ongeveer 8 meter.

Radiatoren aansluiten en eventueel nieuwe CV-ketel monteren

Ik zoek iemand die mijn nieuwe radiator in de badkamer kan aansluiten en er eentje in de keuken kan plaatsen. Eventueel wil ik de huidige ketel (AGPO 2003) laten vervangen. één radiator hangt al, maar moet nog aangesloten worden. De andere radiator moet nog aangeschaft worden. Er is leidingwerk nodig. Het is goed bereikbaar.

Buitenkraan monteren

Ik wil een buitenkraan laten monteren met wateraanvoer door de kruipruimte. De lengte van de tyleenslang is ongeveer 8 meter in de kruipruimte en 4 meter buiten.

Buitenkraan aanleggen

Het aan legen van buiten kraan en keukenboiler . Plus minus 1,5 meter werk uit keuken kast naar buiten.

Keukenkraan en bad/douche-thermostaatkraan installeren

Graag offerte voor het installeren van een Grohe badkraan (Precision Trend thermostatisch) en een Aqualino Mareno keukenkraan. Bad/douchekraan vervangt een bestaande Grohe kraan met dezelfde hartafstand van 15 cm. Indien mogelijk de opdracht nog deze week uit laten voeren.

CV ketel vervangen

Onze huidige ketel (Remeha W21c Eco) is aan vervanging toe. Ik zou graag een prijs ontvangen voor het demonteren, afvoeren, vervangen en inregelen van de ketel. We willen de ketel graag vervangen voor een ketel met meer vermogen zoals bijvoorbeeld de Remeha Tzerra 28c. We hebben al een ISense thermostaat hangen, dus die hoeft niet vervangen te worden.

Radiator badkamer aansluiten

We hebben een nieuwe radiator in de badkamer aan de muur geplaatst. Alleen deze lekt op de aansluitingspunten. Misschien snel op te lossen, maar we willen het toch door een professional laten doen. Graag op een vrijdag langskomen. Radiatoraansluiting betreft 15 mm en het gat in de muur is 22 mm. De aansluiting in de muur gaat in een hoekje naar boven toe en daar moet een ring overheen.

Watermeter in 16 appartementen plaatsen

Wij zijn bewoners van een appartementen complex met 16 appartementen en een gezamenlijke watermeter. Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een eigen watermeter voor elk van de 16 appartementen.

Gaskraan in keuken verplaatsen

Voor een nieuw keukenblok moet de gaskraan in de keuken ongeveer 15 cm verlaagd worden. Hij moet dus onder het keukenblad zitten. Geen materiaal onder voorbehoud.

Radiatoren en CV-ketel verplaatsen

Daar er een muur is weggehaald waar aan beiden kanten een radiator zat zou ik deze graag verplaatst zien worden naar de achterwand. Radiatoren staan nu midden in de ruimte en rusten op een steen indien ze om zouden vallen, gaat het goed fout dus graag met spoed verleggen. Zou de twee radiatoren willen vervangen door een met ongeveer dezelfde capaciteit. Daarna overleg voor het verplaatsen van de CV-ketel indien mogelijk. Als u geen tijd heeft op korte termijn a.u.b. niet reageren. Acute hulp nodig van een betrouwbaar iemand. Voor de week van eind februari moet het gebeuren.

Warmtepomp installeren

Ik wil van het gas af en kook al elektrisch en heb 18 zonnepanelen met infrarood verwarming maar verwarm bij en douche nog steeds met gas en daar wil ik vanaf. Het huis is redelijk c.q. goed geïsoleerd. Het betreft een maisonette met een oppervlakte van cira 95 m2. Graag advies over het installeren van een warmtepomp, die de resterende nog op gas draaiende elementen kan overnemen.

Staand toilet installeren

Wij willen onze staande wc vervangen. Er hoeft niets te worden verlegd. Alleen de staande wc inclusief spoelbak en wc-bril installeren. Wij willen onze tioletruimte verbouwen. Het zal gaan om nieuw tegelwerk, nieuwe vloer, nieuwe wc (waarbij de riolering moet worden verlegd, want het was een staande wc en wij willen nu een zwevende wc)en nieuwe wastafel. Onze ruimte is 125 cm bij 84 cm. Ook willen wij dat er laminaat in de hal wordt neergelegd. De hal is 101 cm bij 110 cm.

Toilet repareren

Inbouw toilet blijft doorlopen na het doortrekken. Dit doet het toilet vanaf het begin van de inbouw, toilet is 2 jaar oud.

Badkamermeubel plaatsen

Wij willen graag ons oude badkamermeubel laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het nieuwe badmeubel heeft een dubbele kraan, hiervoor dient het leidingwerk aangepast te worden. Het meubel kopen wij zelf. Verder geen bijzonderheden.

Expansievat vervangen

Vervangen expansievat CV. Zit nu een 18 liter vat, kan dit naar 25 liter omgezet worden? Eventueel met afvoeren van het huidige vat, mits er geen meerprijs aan verbonden wordt. Uitvoering zo snel mogelijk!

Gat in betonvloer maken voor ventilatiebuis

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het boren van één gat in een betonnen vloer ten behoeve van een 125 mm spirobuis Van de tweede verdieping naar de badkamer op de eerste verdieping. Gegevens: Doorsnede gat: geschikt voor doorvoeren 125 MM Spirobuis Dikte betonvloer: 200 mm Bijgaand een foto van de betonvloer. Indien er meer gegevens nodig zijn voor een offerte horen wij dit graag van u.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel Livin'flame Flora plaatsen in de woonkamer

Livin’flame houtkachel Lund installeren

Plaatsen van een houtkachel in (hoek) achterwand en plafond, een door een betonnen wand naar buiten. Zie bijgevoegde foto's.

Open haard schoonmaken en checken

Wij gaan verhuizen naar een huis met open haard. We hebben geen idee wat de voorgaande bewoner aan onderhoud heeft gedaan of hoe vaak hij gebruikt is. Graag willen wij een onderhoudsinspectie en schoonmaak en eventueel advies over verbeteringen en/of aanpassingen qua veiligheid.

Installeren houtkachel inclusief rookkanaal aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een Livin’ flame houtkachel Lund zwart (Gamma), inclusief dubbelwandige buizen. Er moet een gat in plafond worden geboord (beton) en een gat door ons houten dak/dakpannen. Foto's huis buitenkant zijn bijgesloten.

Radiator in badkamer plaatsen

Ik wil een radiator laten plaatsen in de badkamer. Betreft de radiator Cavallino Retto, enkel 1800 mm x 298 mm in het wit. De nis waar de radiator geplaatst moet worden is 45cm breed. De radiator zullen we zelf kopen, eventueel extra montage materiaal in overleg. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.