Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoofddorp of directe omgeving.

1728 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoofddorp:

Houtkachel plaatsen

Houtkachel Livin'flame Flora plaatsen in de woonkamer

Livin’flame houtkachel Lund installeren

Plaatsen van een houtkachel in (hoek) achterwand en plafond, een door een betonnen wand naar buiten. Zie bijgevoegde foto's.

Open haard schoonmaken en checken

Wij gaan verhuizen naar een huis met open haard. We hebben geen idee wat de voorgaande bewoner aan onderhoud heeft gedaan of hoe vaak hij gebruikt is. Graag willen wij een onderhoudsinspectie en schoonmaak en eventueel advies over verbeteringen en/of aanpassingen qua veiligheid.

Installeren houtkachel inclusief rookkanaal aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een Livin’ flame houtkachel Lund zwart (Gamma), inclusief dubbelwandige buizen. Er moet een gat in plafond worden geboord (beton) en een gat door ons houten dak/dakpannen. Foto's huis buitenkant zijn bijgesloten.

Radiator in badkamer plaatsen

Ik wil een radiator laten plaatsen in de badkamer. Betreft de radiator Cavallino Retto, enkel 1800 mm x 298 mm in het wit. De nis waar de radiator geplaatst moet worden is 45cm breed. De radiator zullen we zelf kopen, eventueel extra montage materiaal in overleg. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Installatieklussen uitvoeren

De klant wil zijn Sanibroyeur-vermaler verwijderen en nieuwe laten monteren (al gekocht). Tevens wil de klant zijn CV laten ontluchten. De klant kan pas na 8 november vakmensen ontvangen.

Vloerverwarming installeren op 2 verdiepingen

Wij hebben in dezelfde straat een nieuwe woning gekocht en willen daar in januari in trekken. Wij willen daar vloerverwarming laten infrezen in de betonnen vloeren van 2 verdiepingen van in totaal ongeveer 100 m². Daarna moeten de vloeren worden afgesmeerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Designradiator vervangen

Ik wil graag de badkamerradiator vervangen door een soortgelijke radiator in verband met de aansluitpunten. Ik ben op zoek naar een witte radiator, indien mogelijk, aan te schaffen door de installateur. Hoogte van de radiator is 181 cm, breedte 62 cm. Afstand tussen (het midden van) de bevestiging/aansluitpunten is 58,5 cm. Aansluitpunt is linksonder.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De waterleiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden vanuit de meterkast. De afstand is ongeveer 12 meter.

Gaten boren in muur en vloer

Ik wil een gat laten boren van huis naar garage tbv afzuigkap, en in de betonnenvloer tbv gasleiding en elektraleiding.

Openhaard vervangen

We willen onze huidige open haard vervangen door een inzethaard met aan drie kanten glas en tevens de gemetselde ombouw (bxd = 213x76) versmallen naar ongeveer 1 meter breed. Foto's huidige situatie toegevoegd.

Keukenkraan installeren

Wij willen graag een nieuw keukenkraan laten installeren. De oude kraan lekt en moet vervangen worden. We hebben bij Gamma een Grohe Wave Cosmopolitan kraan aangeschaft. We willen deze laten monteren en horen vooraf graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Kranen laten plaatsen

Ik wil graag een keukenkraan en twee wastafelkranen laten plaatsen. Er zijn wat oude kranen die moeten worden verwijdert, de aansluitingen zitten op de plek waar ze moeten zitten. Het gaat dus enkel om het monteren van de kranen. De kranen heb ik al in huis.

Toiletten vervangen

Ik koop bij Gamma twee nieuwe staande duoblok toiletten ter vervanging van de huidige. Eén in de badkamer en één beneden. De bedoeling is dat de oude worden gedemonteerd en de nieuwe worden gemonteerd. In de badkamer heeft de toilet een achter uitgang, de afvoer loopt met een bocht linksom de muur in. Beneden loopt de afvoer de grond in. Graag ontvang ik een offerte.

Radiator verwijderen en plaatsen

Afternoon, Hope you are well. I would like to ask for a quote of removing an old radiator and putting up a new one. Many thanks.

Lampen en kraan monteren

Ik heb een aantal montageklussen in mijn huis. Ik wil graag in de woonkamer en in de slaapkamer een lamp laten ophangen. Ook moet er een aansluiting worden verwijderd. Veder ga ik een nieuwe thermostatische douchekraan kopen en wil die laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Leidingen verleggen in de keuken

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De nieuwe keuken heeft een kookeiland waar de wasbak in komt waardoor wij de waterleiding moeten verleggen. Bijgaand een foto van de huidige staat en de keuken die we willen laten plaatsen nadat het muurtje weggehaald is. Het L-muurtje waar de koelkast tegen staat zal weggehaald worden en in die omgeving komt het kookeiland te staan. De sleutel van de woning krijgen we eind september, de keuken komt de eerste week van oktober.

Gasleiding in de keuken verplaatsen

De onderkasten van de keuken worden binnenkort vervangen waardoor de lengte van het keukenblok iets langer wordt. De gasleiding zit alleen net op de verkeerde plaats. Als de gasleiding circa 10 cm naar links wordt verplaatst, dan past alles weer goed. Op de foto is het te verplaatsen gedeelte van de gasleiding rood omlijnd.

Diverse frees- en boorwerkzaamheden

Ik heb een klusje in Hoofddorp, in onze woonkeuken en toilet: - 4 WCD's inclusief leidingen infrezen, beton - 1 gat door de betonnen muur tbv afzuigkap - 1 gat door de vloer tbv keukenafvoer - 1 gat door de vloer tbv wc-afvoer termijn: uiterlijk medio augustus als dat lukt maar eerder mag altijd. Heb je meer info van mij nodig? Wat zijn de kosten? En heb je hier tijd voor?

Vloerverwarming en tegels leggen

Het betreft het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond van een eengezinswoning. Daarna dienen er tegels van 60 bij 120 cm gelegd te worden, waarbij er level systeem gebruikt moeten worden en gevoegd. De oppervlakte is 55 m2.

Kranen demonteren en nieuwe kranen monteren

Ik wil 3 kranen laten demonteren en nieuwe kranen laten monteren. Het betreft 1 keukenkraan en in de badkamer 1 wasbak kraan en 1 douchekraan. Ik wil graag kranen met een hendel. De nieuwe kranen heb ik nog niet aangeschaft. Ik moet nog naar Gamma toe. Graag hoor ik van u wanneer en voor welk bedrag u de kranen kan vervangen.

Airco bijvullen

Chigo airco staat op zolder dak. En moet bijgevuld worden. De binnen unit geeft melding ff

Airco bijvullen

Buitenunit van de airco staat op het zoldedak. Ff melding. Hij is pas 1 jaar oud en moet blijkbaar nu al bijgevuld worden.

Chigo airco bijvullen

Het bijvullen van mn airco hij geeft melding ff Liefst reactie per mail

Gasleiding verplaatsen

Ik wil dat de gasleiding aansluiting in de keuken word verplaatst. De aansluiting zal ongeveer 30 cm verplaatst moeten worden.