Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoofddorp of directe omgeving.

1906 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoofddorp:

Wasmachinekraan vervangen

De wasmachinekraan lekt, wil deze vervangen.

Verplaatsen van een houtkachel

Ik wil graag mijn houtkachel een halve meter of 1 meter verplaatsten. De pijp moet iets verlengd worden, de afvoer in het plafond blijft op dezelfde plaats. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor dit project?

Badkamer renoveren

Badkamer is 3,04 m breed en 2,70 lang. Deze ruimte moet worden betegeld tot aan het plafond incl vloer. Vervolgens komt er een inloopdouche met bak, een dubbele wastafel met spiegelkast en een toilet inbouw. Een aantal nisjes onder de schuine wand Slopen en afvoeren optioneel. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Vloerverwarming aanleggen

Graag een offerte voor het leveren, aanleggen en compleet bedrijfsklaar opleveren van een vloerverwarming (90 m2) die als hoofdverwarming dienst gaat doen. Wij leveren u een schone betonvloer op. De huidige dekvloer halen wij eruit. Wij willen de slaapkamer op de begane grond qua temperatuur separaat kunnen instellen (doorgaans lager dan in de woonkamer). Na het leggen van de vloerverwarming moet er een nieuwe dekvloer worden aangebracht. Dit maakt onderdeel uit van uw offerte. Hoogte van de nieuwe dekvloer in nader overleg. Planning: uitvoering week 14 (30 mrt - 3 april).

Dakgoot kunststof plaatsen rijtjeshuis

Ik wil mijn oude dakgoot verwijderen en er een nieuw kunststof dakgoot van 6 meter voor in de plaats zetten. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Verwarming met stralingspanelen in twee slaapkamers

Een zolder met vlizotrap wordt omgebouwd tot 2 slaapkamers hier is verwarming gewenst. Het totaaloppervlakte van de zolder is ongeveer 50m2, deze willen wij door stralingspanelen laten verwarmen.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om onze woonkamer van ongeveer 50 m2. Woning uit de jaren ‘80. We weten niet wat de meest geschikte manier is om vloerverwarming aan te leggen.

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Doorvoer boren in buitenmuur voor een rookkanaal en het aansluiten van de gasleiding. Haard staat al op de juiste plaats. Gasaansluiting zit naast de haard.

Centrale verwarming verplaatsen

Wegens verbouwing in bovenverdieping komt nu de centrale verwarming precies midden in een kamer, graag wilde ik deze laten verplaatsen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Kapperswasbak plaatsen

Graag een kapperswasbak plaatsen op zolder. Kraan is daar ivm wasmachine.

Warmtepomp installeren op huidige

My current ventilation devices, installed at 2002, are due for replacement, I want to replace them with Nefit Ventiline warmtepomp Va/w 1.4 C. Doing that, I can have new ventilation devices and at the time reduce Gas consumption for heating and warm tap water. My existing CV-ketel is Nefit Topline aquapower+, installed at 2010. I hope this device can be connected to the warmtpomp that is to be installed. I would like to have the old ventilation devices to be removed. I would like to have the price of the ventilation devices separately on the quotation.

Vloerverwarming infrezen

Woning uit 1990. Vloerverwarming infrezen +/- 50 m2. Graag goed te regelen icm cv op 1e verdieping en zolder. Daarnaast ligt er al vloerverwarming als bijverwarming in de woning. Dit houden of doorheen frezen? Als het kan zsm een offerte en uitvoering van de opdracht. Anders graag een datum noemen wanneer gelegd kan worden. Dit ivm planning. Over de vloerverwarming wordt laminaat gelegd.

Keuken laten demonteren

Ik zoek een loodgieter die alle leidingen ten behoeve van een nieuwe keuken kan realiseren op de juiste plekken. Er is een leidingsadviesschema aanwezig voor waar de leidingen geplaatst moeten worden. Het wordt een keuken van ongeveer 3 bij 3 meter. Mocht de vakman het kunnen zou de bestaande keuken verwijderd kunnen worden.

Radiator verplaatsen

Het betreft de woonkamer. De buitenwand heeft nu 2 radiatoren, ieder aan één zijde van het raam, maar 1 moet verplaatst worden ivm de plaatsing van een haard. De andere kant is al een driedubbele radiator en de totale capaciteit moet hetzelfde blijven. Er zou donderdag 25 juli een verwarmingsinstallateur langs kunnen komen voor de analyse van de ruimte vooraf aan de opdracht (wij wonen er nog niet). Een andere datum wordt volgens de makelaar lastig (er wonen nog mensen in).

Mechanische ventilatiekanalen poederreinigen

Zoals al in de titel staat: alleen kanaalreiniging met poeder. Geen WTW reinigen en geen ventielen reinigen. Mijn voorkeur gaat uit naar volgende week ma, di of vr. Misschien voor meerdere buren. Ik hoor het graag.

Vloerverwarming inclusief CV realiseren

Ik ben op zoek naar een CV installateur die vloerverwarming en een CV kan plaatsen. Het betreft een ruimte van ca. 30 m².

Leidingen verleggen in de keuken

Ik zoek een keukenspecialist/loodgieter die leidingen kan voorbereiden ten behoeve van een nieuwe keuken. De oude keuken ga ik zelf weghalen en afvoeren, maar daarna moet het klaargemaakt worden voor de nieuwe keuken, met de specificaties van de leverancier. Er moet gekeken of er nieuwe stoppen bij moeten en of er nog leidingen verlegd moeten worden. Er moet ook een stukje muur (gipsplaat) worden weggehaald. Er is een leidingsadviesschema aanwezig.

Een woning voorzien van een CV-ketel en radiatoren

Ik zoek een CV-installateur die mijn tussenwoning kan voorzien van een CV-ketel, leidingen en radiatoren. Momenteel is de woning voorzien van een lucht-blaas-systeem. Het werk moet plaatsvinden in een tussenwoning bestaande uit 3 woonlagen.

Het installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Ik zoek een installateur die een lucht-lucht-warmtepomp kan installeren. De pomp moet samenwerken met een toekomstig nieuwe ketel om de woning te kunnen verwarmen. De buiten unit wil ik op het schuine dak van mijn hoekwoning hebben. Daarnaast zou ik eigenlijk ook een bekisting willen hebben voor de buitenunit.

Radiator vervangen

Wij zijn bezig met de badkamer. De installatie van de cabine staat in een andere klus. Verder zit ik er over te denken de huidige lelijke (normale) radiator. te vervangen door een elektrische handdoek radiator. De oude moet dan worden afgesloten. De nieuwe radiator zal niet heel groot zijn. Ik denk aan iets van 50 tot 70 cm breed en 120 tot 150 hoog. Dit dan met een timer. als je dan gaat douchen zet je de timer aan en dan heb je een lekkere warme handdoek na het douchen. Aan de andere kant van de muur zitten 2 stopcontacten. maar nog geen contact vlakbij die radiator

Gasleiding afsluiten in de keuken

I.v.m. overstap van gas naar inductiekoken wil ik de gasleiding (met kraan) onder mijn keuken veilig afgedopt / afgesloten te hebben en de gaskookplaat afgekoppeld. De gaskraan in de keuken (zie afbeelding) zit in een apothekerslade van circa 60 cm hoog en 30 cm breed. De elektrische oven onder de gaskookplaat is eenvoudig uit te bouwen met 4 schroefjes op bij de koopplaat te komen.

Geiser schoonmaken en controleren

Ik zoek een CV-installateur die mijn geiser kan schoonmaken en controleren.

Radiatoren verwijderen en plaatsen

I want someone to remove the old radiator and install a new one in a different location where the pipes are easily accessible.

Verwarming plaatsen

Betreft hobbykamer in aanbouw achter garage. Deze wordt nu met een gevelkachel verwarmd. Kan zijn dat huidige ketel van de woning zelf onvoldoende capaciteit heeft. Deze is bovendien 15 jaar oud, de gevelkachel 25. Verplaatsen van locatie huidige ketel (bijkeuken) naar garage kan optie zijn, zodat een nieuwe ketel voldoende capaciteit heeft om huis zelf + aanbouw te verwarmen. Geen project voor beginners, graag uitsluitend aanbiedingen van erkende en gecertificeerde bedrijven (kwaliteit mag zijn prijs hebben, maar wel graag zonder offertes/rekeningen met een vork) . Gedegen en goed onderbouwd advies is onmisbaar, alvorens te starten. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Variotheerm wandverwarming

Ik zoek iemand die een Variotheerm wandverwarming plaatsen. Hiervoor is ervaring is nodig. Het gaat vooral om de aansluiting.