Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor balansventilatie met wtw installeren:

Balansventilatie met WTW installeren

Graag wil ik balansventilatie met WTW installeren in een bestaand huis, als onderdeel van renovatieproject, let op: het gaat niet om het huis waar ik nu woon. Het huis wordt ook geïsoleerd en de vloerverwarming met ventilatievloer wordt geïnstalleerd. Ik overweeg ik aanvullende ventilatie in de badkamer en keuken, afzuiging. De volgende getallen zijn maar een inschatting. Begane grond: woonkamer 41 m2, entree 3.5 m2, keuken 6.5 m2, toilet 2 m2. 1e verdieping: badkamer 8.5 m2, slaapkamers 6, 13, en 16.5 m2. 2e verdieping: slaapkamers 9 en 12 m2.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balansventilatie met wtw installeren uit heel Nederland:

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Betreft een eindwoning 1980 van 215 m2. Woonkamer met keuken, 4x slaapkamer, 2 x badkamer, 2x wc en studeerkamer. De woning is geheel gestript en we zijn nu bezig met luchtdichte dakisolatie Rd 5.0. Ik wil graag een prijsopgave voor een wtw balansventilatie systeem (D). Als het mogelijk is zou ik graag geadviseerd willen worden naar de verschillende en beste mogelijkheden voor deze situatie.

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Wat is de functie van het gebouw? Woning Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een woning uit 1964 met een aanbouw (plat dak) Graag willen we een WTW installatie waarbij de mogelijkheden voor de kanalen/ventielen erg beperkt zijn namelijk in de aanbouw en dan op de scheiding van de bestaande woning naar de aanbouw een afzuigventiel en bij de deur voor de garage een inblaasventiel. Graag vraag ik jullie om raad en een offerte aangezien ik niet weet of dit juist zal zijn.

Balansventilatie/WTW plaatsen

Het gaat hier om een nieuwbouw woning van 900 kub. Het gaat hier om alleen plaatsen van een WTW, de slangen buizen liggen er al. WTW plaatsen en zorgen dat het werkt voor meer dan 5 ruimtes.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een geschakelde bungalow, complete installatie voorkeur merk Orcon WTW 350/450. Aanleg leidingen via kruipkelder installatie in overleg.

Automatische balansventilatie installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Winkel of horeca Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een restaurant zijn wij op zoek naar een betaalbare WTW unit. De oppervlakte is 300 m2 en de hoogte zal zijn 4,40 meter. De ruimte moet gekoeld, verwarmt en mechanisch geventileerd worden. In de keuken is een afzuiging van 8000 m3. Graag een interessante prijsopgave.

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Renovatiewoning met houten tussenvloeren. Alle plafonds liggen grotendeels open. Ben op zoek naar een balans ventilatie systeem met WTW.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Graag ontvang ik advies voor het aanleggen van een mechanisch ventilatiesysteem met WTW. Voor een nieuwbouwwoning met 3 tot 6 ruimtes. De totale woonoppervlakte is ongeveer 200 m2.

Ventilatiesysteem D installeren in een bestaande woning

Wij huren momenteel een vrijstaande jaren '30 woning en zullen die binnen enkele maanden gaan kopen. Het huis heeft 8 kamers en een inhoud van 625 m³ met een ventilatie C systeem en 2 luchtafvoeren in de badkamers. De woning is gerenoveerd en goed geïsoleerd. Een probleem is echter de kwaliteit van de binnenlucht en geluidsoverlast van verkeer via raamroosters. De wens is om de roosters dicht te maken en een D systeem te installeren van hoge kwaliteit en met ruime capaciteit. Capaciteit en functies van de unit, diameter en verloop van kanalen, aantal inblaasventielen, regelbaarheid en ‘onderhoudbaarheid’ zullen zorgvuldig berekend/bepaald en gekozen moeten worden. Bekende problemen met balansventilatie zoals vuilophoping, herrie en tocht dienen absoluut vermeden te worden. WTW is gewenst maar niet de reden voor het project. Installatie zal plaatsvinden terwijl de woning bewoond is. Het systeem moet worden gecontroleerd (metingen) voor oplevering, en goed overgedragen aan de bewoner. Stap 1: Bezichtiging van de woning en inschatting van technische haalbaarheid en ruwe kosten (+/- 40%) Stap 2: Offerte voor de ontwerpfase met een indicatie van de installatiekosten (+/- 25%) Stap 3: Ontwerpfase en definitieve offerte voor de installatie. Stap 4: Installatie. Dit verzoek betreft stap 1 en eventueel stap 2. Ik maak graag een afspraak.

WTW-unit leveren en plaatsen

Een WTW-unit leveren en plaatsen. De woning (zie bijlage) wordt voorzien van een balans ventilatiesysteem. Voor de luchtafvoer uit de keuken, toilet en badkamer en opstelplaats wasmachine en droger op zolder worden de nodige ventilatiekanalen aangebracht. Het leidingverloop van deze ventilatiekanalen is nog niet bekend en wordt nader door de ondernemer bepaalt. De unit voor balansventilatie wordt op de zolder geplaatst. De draadloze 4-standen schakelaar van het balansventilatiesysteem wordt in de badkamer geplaatst. De geluidsbelasting van de balansventilatie bevat maximaal 25 dB. De nieuwe woning gaat ongeveer 185 m2 worden.

Balansventilatiesysteem vervangen

Wij zijn 8 jaar geleden in onze toen nieuwgebouwde woning komen wonen. Er zit balansventilatie met WTW in de woning, die eigenlijk nooit echt goed heeft gefunctioneerd. Er is al heel wat aan gesleuteld, maar met onvoldoende resultaat. Wij willen het systeem nu laten vervangen door een mechanisch ventilatiesysteem. Wij nodigen bedrijven hier graag uit om de situatie te beoordelen en ons te adviseren. Wij ontvangen graag een goed gespecificeerde offerte. We willen het werk graag voor de zomer laten uitvoeren.