Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hilversum of directe omgeving.

1564 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, variotheerm wandverwarming, warmtepomp installeren, vrijstaande woning voorzien van warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, warmtewisselaar voor stadsverwarming vervangen, grondwater warmtepomp installatie, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, hR ketel vervangen door een Pellet kachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hilversum:

Vloerverwarming leggen

Het gaat over een bestaande tegelvloer met eronder een houten vloer in de keuken en bijkeuken. De tegels liggen in het cement op zwaluwstaartplaten ik wil graag weten of dit mogelijk is een vloerverwarming met infrezen van de vloer. Hoeveel cm komt er bij op, voor dat ik nieuwe tegels er op leg. Er zou dan ook een nieuwe keuken op de vloer moeten komen. Ik neem aan dat daar onder de verwarming niet hoeft te zitten.Het oppervlak is ongeveer 15 m2.

Lucht-warmtepomp plaatsen

Na een verbouwing van onze zolder willen we de ontstane zolderkamer verwarmen en koelen met een lucht-lucht-warmtepomp. Het dak wordt opnieuw geïsoleerd en er komen twee dakkapellen op het dak. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om hoeveel ruimtes gaat het? 1 ruimte

Houtkachel laten plaatsen

Ik wil graag een houtkachel in mijn tot woning verbouwde loods. Moet het dak door, is maar 1 woonlaag.

Ventilator installeren

Voor de afzuiging wil ik een dubbele ventilator van Itho BTV, in combinatie met elk 1 meter Sonode (akoestische slang) op wand- of dakkap laten plaatsen. Voor de luchttoevoer de DUCO Silenzio ZR AK wandrooster. Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van deze ventilatoren.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om plaatsing van een natbouwvloerverwarming in de wc, gang en keuken. Deze dienen in elkaar over te lopen. Het oppervlak zal ongeveer 25 m2 zijn. De voerverwarming zal worden aangesloten op de cv ketel. Er ligt nu zeil en isolatie plaat (jaren 30 woning).

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen vloerverwarming in een jaren '30 woning laten plaatsen. De houten vloer zal er eerst uit moeten omdat er anders niet genoeg ruimte is. Bovenop de vloerverwarming willen we een dunne betonlaag zodat daarover een coatingvloer gelegd kan worden. De oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Gaskachel controleren, schoonmaken en aansluiten

Wij hebben een Dik Geurts draaibare gaskachel met afstandsbediening aangeschaft 2e hands en deze moet nu nagekeken en aangesloten worden in ons huis in Maarssen. Alle aansluitingen liggen er al, maar we willen zeker weten dat deze goed wordt aangesloten. Wie kan dit doen en tegen welke kosten?

Koelmiddel mobiele airco bijvullen

R410a

Gasleiding controleren/aansluiten

Ik zoek een partij die de gasleidingen in mijn woning kan controleren. Een nieuwe gasslang en comforaansluting zijn aanwezig. Ik blijf gaslucht ruiken, dus heb het gas al afgesloten. Ik woon in een appartement op de tweede verdieping.

Badkraan monteren

Ik wil een thermische badkraan laten monteren in bad. Voor warm en koud water. Deze vervangt de huidige thermische kraan, de warmwaterknop daarvan is kapot gegaan. Er hoeven geen leidingen gelegd te worden, alleen huidige kraan verwijderen en een nieuwe monteren.

Riolering omleggen voor het toilet

Het gaat om het verplaatsen van een riool- standleiding (250 cm lengte) om circa 90 cm, inclusief 1 nieuwe doorvoer in houtenvloer in verband met het bouwen van een kelderkast. Ruimte zeer makkelijke toegankelijk (vrije hoogte 270 cm).

Open haard bouwen in bestaande schouw

Wij hebben een huis uit het jaar 1897 gekocht met 2 schouwen plus rookkanaal. In één stond een open haard (oud/groot/lelijk) en wij denken erover na om tenminste in een van de twee schouwen (met driehoekig ruimte onder de rookkanaal) en echte open haard te laten bouwen. Dit zijn de beste foto's op dit moment. Graag horen wij van u of u hierbij kunt helpen.

Loden leiding laten vervangen

Ik wil onze loden leidingen laten vervangen voor de keuken 1 kraan warm en koud en boven in de badkamer 2 mengkranen. Wat kost dit?

Buitenkraan aan de woning monteren

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan aan de voorzijde van mijn huis.

Balansventilatie met WTW installeren

Graag wil ik balansventilatie met WTW installeren in een bestaand huis, als onderdeel van renovatieproject, let op: het gaat niet om het huis waar ik nu woon. Het huis wordt ook geïsoleerd en de vloerverwarming met ventilatievloer wordt geïnstalleerd. Ik overweeg ik aanvullende ventilatie in de badkamer en keuken, afzuiging. De volgende getallen zijn maar een inschatting. Begane grond: woonkamer 41 m2, entree 3.5 m2, keuken 6.5 m2, toilet 2 m2. 1e verdieping: badkamer 8.5 m2, slaapkamers 6, 13, en 16.5 m2. 2e verdieping: slaapkamers 9 en 12 m2.

Grond-water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis is goed geïsoleerd (EPC 1,0), bouwjaar 2006) en geschikt voor lage temperatuur verwarming (vloerverwarming bg, Jaga Tempo convectoren rest van het huis).

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zal binnenkort investeren in warmtepomp zo geïnteresseerd om aanbiedingen te ontvangen. Ik heb een huis uit 1924 gekocht en ga het straks renoveren.

Convectorputten vernieuwen

Onze twee bestaande convectorputten in de woonkamer (3 meter lang, 40 centimeter breed en 62 centimeter diep) zijn aan renovatie toe. Putten moeten opnieuw worden geïsoleerd, zodat er een optimaal rendement ontstaat als verwarming aanstaat. Wellicht moeten ook de radiatoren vervangen worden. Dit kan eventueel na overleg/controle. De woning is goed bereikbaar.

Buitenkraan laten plaatsen

Buitenkraan plaatsen incl waterleiding leggen door kruipruimte. Flexibele tyleenslang en buitenkraan reeds gekocht.

Nieuwe CV installeren

Ik wil een compleet nieuwe CV installatie laten plaatsen in de woning. Ik heb nog niks gekocht dus ik wil dat de volledige installatie met radiatoren worden besproken met de vakman. De woning wordt nu verwarmd met gas.

Advies over verwarmingssysteem

Ik laat mij graag adviseren over de aanleg van een verwarmingssysteem in een bestaand pand (twee-onder-een-kap) uit 1996. Momenteel wordt er gestookt op gas. Hier willen we dan wel een hybride oplossing voor vinden, of volledig van af. De oppervlakte van het woonhuis is circa 170 m2. Het bestaat uit twee woonlagen en een verdieping heeft een plat dak.

Warmtepompsysteem installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een gestript rijtjeshuis met plat dak. Woonkamer en keuken op 1e etage. We willen 73 m2 gaan verwarmen met vloerverwarming (woonkamer/keuken, douche en tuinkamer).

Opbouw ventilatiesysteem plaatsen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Welke ruimte(s) moeten geventileerd worden? Badkamer Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De huidige ventilatie is niet voldoende voor onze badkamer, waardoor vocht te lang blijft hangen. De ventilatie is nu geplaats in de buitenmuur. Graag willen wij een krachtiger ventilatiesysteem.

Complete CV installatie plaatsen

* Welke brandstof wenst u te gebruiken? Aardgas. * Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie. * Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Radiatoren. * Welk type verwarmingsketel wenst u? Andere. * In hoeveel kamers moet er CV geïnstalleerd worden? Minder dan 5 kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Afgelopen jaar een oud appartement gekocht, van 80 m². Er is een soort van loft van gemaakt. De vloer is voorzien van hoofd vloerverwarming met een nieuwe hoog rendementsketel CW4. Het huis is oud en slecht geïsoleerd. Voor 60% nog enkelglas, wat vervangen moet worden voor dubbelglas. De vloerverwarming trekt t niet en in de winter wordt t moeizaam 19 - 20 graden in huis is veel koudevlakken in huis. Nu verwarmen we bij met een warmte kanon. De radiatoren / leidingen zijn allemaal, tijdens de verbouwing, weg gesloopt of niet meer bruikbaar. Voor een goede indruk / prijsopgave is het, denk ik, nodig om de situatie ter plekke te komen bekijken.

Gasslang met RVS draadaansluiting monteren

Gaarne zou ik een Gasslang RVS draadaansluiting M24 willen laten monteren aan mijn gassfornuis van het merk Bosch naar de gasleiding. Wat zijn de kosten hiervoor? Zie uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet,