Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hilversum of directe omgeving.

1647 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hilversum:

Geiser afvoeren en vervangen door een elektrische boiler

Ik wil graag de geiser vervangen door een elektrische boiler, waarschijnlijk van 80 liter. De boiler is voor de douche enzovoort. De geiser is gevaarlijk, er is een buitenafvoer. De zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. De boiler zal waarschijnlijk aan de andere kant van de keuken moeten komen, die muur is harder. De afstand tussen het water/ elektropunt is ongeveer 2 meter. Elektra zit er al. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Rookkanaal houtkachel aanleggen

We hebben een houtkachel gekregen. Het huis heeft geen goede schoorsteen (meer) Daarom willen we graag een nieuwe rookgasafvoer aanleggen. Huis heeft alleen maar houten vloeren De hele route van het kanaal is vrij toegankelijk. Een nieuwe dakdoorvoer, door een schuin pannendak. Foto van de kachel is bijgevoegd ( te plaatsen zonder schuine stalen afdekking)

Quooker Flex RVS met Pro 3 - VHQ reservoir installeren in onze keuken

Ik wil graag quooker Flex RVS met Pro 3 - VHQ reservoir installeren in onze keuken.

Drie cv ketels en een gasgeiser keuren van een kerk

Ik wil graag mijn CV ketels/geiser laten keuren. Als aanvulling wil ik er bij zeggen dat we 3 CV ketels hebben. 1 in de kelder en 2 in andere ruimtes. We zijn overigens ook een kerk, dus niet echt een doorsnee vrijstaande woning. Verder hebben we in de keuken nog een (gas)geiser voor warm kraanwater. Ik zie graag de offerte tegemoet!

CV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV

Onze, nu goed geïsoleerde, jaren 30 woning van 98 m2 heeft een oude cv ketel (op gas - 800 m3). Die willen we vervangen door een verwarming op Electra, ook omdat we 21 zonnepanelen hebben liggen (circa teruglevering 3400 kWh). Afvoeren doen we zelf. Het gaat om een huis met 2 personen, het is een hoekwoning. Het steekt iets uit van de rest. Kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De woning heeft een oppervlakte van 98 m2. Ik schat dat de kuub inhoud iets minder is dan gebruikelijk. Het dak is vrij stijl. Ik hoop dat de radiatoren kunnen blijven zitten. We willen een warmtepomp of elektrische cv. Wat raad u aan?

Advies over verwarming

Ik heb vooral veel vragen en zou graag eens met een vakman spreken: oud huis, convectorputten, parketvloer op houten vloer met kruipruimte. Wat gebeurt met bestaande vloer? Is het handig om ook maar meteen de vloer te isoleren? Welke besparingen mag ik verwachten? Is het handig om ook meteen bovenverdieping aan te pakken? Kan het de convectoren en radiatoren vervangen of is het additioneel? Veel vragen dus, maar potentieel een mooie klus. Ik zou graag eens met iemand spreken hierover.

Een rookkanaal en schoorsteen plaatsen in een boerderij

Ik zoek een vakman die een rookkanaal en schoorsteen kan plaatsen in onze woning. De vorige eigenaar heeft zelf het rookkanaal en schoorsteen weggehaald dus alle gaten zijn er nog. De afstand van haard tot dak is ongeveer 7 meter. Het betreft een vrijstaande boerderij met een pannendak. Ik bespreek graag het soort rookkanaal en afwerking met de vakman.

Realiseren van vloerverwarming

Het betreft een woning die wij onlangs hebben gekocht en is voorzien van lamelparket. Wij zijn voornemens dit parket zelf te verwijderen. Dit omdat wij daar een vloerverwarming willen aan leggen, mits dit natuurlijk mogelijk is. Het gedeelte dat wij willen voorzien van vloerverwarming bestaat uit de entree, de voorkamer en achterkamer (met keuken). Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 41-42m2 Het liefst sluit ik deze aan op onze CV, dus een natte versie. De vloer eroverheen willen wij in afgewerkte staat opgeleverd zien, zodat wij in de toekomst een vloer kunnen plaatsen. Op dit moment is heeft deze ruimte 2 radiatoren. De woning beschikt niet over een kruipruimte. De huidige vloer rust op houten balken.

Warmtepomp realiseren

Wij zijn bezig met het realiseren van een nieuwe woning. De bouwaanvraag zal spoedig worden ingediend. Het bestemmingsplan is conform de bouwwensen en wij verwachten aankomend jaar te gaan bouwen. We zijn geïnteresseerd in een warmtepomp die op grondwater werkt. Het huis wordt in totaal ongeveer 150 m2 en zal zijn voorzien van de laatste isolatietechnieken waaronder dubbel of driedubbel glas.

Binnenwerk of vlotter van de WC repareren of vervangen

Ik zoek iemand voor het repareren van mijn wc, het water blijft lopen van de wc duoblok.

Dakgoot vervangen

Het vervangen van de zinken dakgoot en oude afvoeren, 6 mtr aan de voorzijde van het huis.

Buitenkraan

Wij zoeken een loodgieter welke een buitenkraan kan aanleggen bij de achtertuin.

Een openhaard plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een inbouwhaard en afvoer kan realiseren in mijn tussenwoning. Voorheen was er al een openhaard aanwezig. Ik bespreek graag met de specialist wat de mogelijkheden zijn.

Toilet douche installeren

Ik ben op zoek naar iemand die een toilet douche voor mij kan installeren. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Buitenkraan aanleggen

Ik woon op de begane grond van een portiekflat en wil graag een buitenkraan laten aanleggen. Ik ben benieuwd wat hiervan de kosten zijn.

Complete CV installatie

Ik wil graag een complete CV installatie in mijn tussen woning (85 m2) , begane grond met huiskamer, keuken, badkamer eerste verdieping met twee slaapkamers en toilet en een kleine vliering.

Thermostaatkraan van de douche vervangen

Mijn huidige thermostaatkraan van de douche lekt en zelf kan ik dit niet fiksen.

Vervangen radiatoren, moederhaard en leidingen verplaatsen

Het gaat om het vervangen van de moederhaard en het vervangen van 4 radiatoren. Bovendien moeten er ‘n aantal leidingen verplaatst worden. Het huis heeft houten vloeren en ‘n kruipruimte. Woonkamer Keuken Gang 3 slaapkamers 1 badkamer

Convectorput aanleggen voor de schuifpui

Graag zouden wij een convector put willen laten aanleggen voor de schuifpui. De put zal 2.40 meter lang moeten worden. Indien mogelijk zouden wij de radiator willen laten verwijderen.

Recirculatie afzuigkap leveren en installeren

Ik woon in een flat uit 1950 met een hele kleine keuken. Ik wil een recirculatie afzuigkap aanschaffen en laten installeren. De afzuigkap wordt op de muur geplaatst.

Vervangen van radiator en kraan verplaatsen

Vervangen radiator, verplaatsen kraan en aansluiten bad op doucheputje.

Mantelbuizen en vloerplaat aanleggen voor nieuwe meterkast

Graag ontvang ik een prijs voor het aanleggen van een vloerplaat met daar bijbehorende mantelbuizen, Groen Geel, Blauw, Grijs, et cetera. Betreft 10 m1 per buis van meterkast tot aan buitenzijde gevel. De kruipruimte is circa 90 cm hoog en makkelijk toegankelijk.

Gasgeiser vervangen

Het betreft het verwijderen van een gasgeiser en afvoeren hiervan. Daarna zal er een boiler van 50 liter van het merk Stiebel eltron PSH + Inlaatcombinatie 6 bar geïnstalleerd moeten worden, deze heb ik al in huis. Ook het leidingwerk naar de boiler toe zal door de vakman uitgevoerd moeten worden.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Het gaat om een heel oud huis. Er wordt een totale renovatie van een jaren '30 woning gedaan met dak isolatie, dubbelglas, vloer en wand isolatie. De begane grond wordt met beton en vloerverwarming geïsoleerd. Het betreft een huishouden met drie jonge kinderen en twee ouders. We willen ook een optie in combinatie met een warmtepomp overwegen. De woning zelf is ongeveer 220 m2 waar nog eens 15 m2 bij gaat komen.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanleggen

Wij willen in de woonkamer vloerverwarming aan laten leggen. De houten vloer moet daarvoor vervangen worden door een beton vloer (broodjesvloer). De vloerverwarming moet laagwarmte zijn. Het betreft 38 M2, Er is een kruipruimte aanwezig van ongeveer 50-60 cm.