Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor afvoerpijpen op zolder die lekken, vervangen:

Afvoerpijpen op zolder die lekken, vervangen

Pvc pijpen op zolder naar luchtgat op dak lekt(?). Hierdoor ook roestvorming op verwarmingsbuizen. Dient gedrapeerd/vervangen te worden. Als het heel hard regent komt ook water via dak binnen. Ik zou dit graag willen vervangen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerpijpen op zolder die lekken, vervangen uit heel Nederland:

Dak vernieuwen, isoleren en zonnepanelen plaatsen

Ik wil het dak vernieuwen en isoleren. De goten en afvoerpijpen vervangen en zonnepanelen aanbrengen. Het dak is ongeveer 80 m2. Het dak zit op de 1e etage na de zolder dus ongeveer 10 meter hoog.

Laminaat op de zolderetage leggen

Laminaat leggen op de zolder etage. Het betreft 25 m2. Er zijn 2 afvoerpijpen aanwezig waar het laminaat rond om heen gelegd dient te worden.

Op de zolder van ons 25 jaar oude huis ...

Op de zolder van ons 25 jaar oude huis zijn er bij twee afvoerpijpen door het dak lekkages van regenwater. Tevens is er een kapotte dakgoot. Dit loodgieterswerk willen we in 1 keer laten verhelpen.

Verbouwing : 1e etage : verwijderen ...

Verbouwing : 1e etage : verwijderen van boord en houten panelen. Oude douche verwijderen en nieuwe ruimte creeren zorgen voor juiste ontsluiting van doucheruimte (water en riool) Alle kamers, 3 stuks verwijderen van boord en plaatsen van gips en de afwerking daarvan. Op alle vloeren (klik-)laminaat. Zolderverdieping : verwijderen van aantal boordpanelen, plaatsen van 2 dakramen, het isoleren (isolatiemateriaal reeds aanwezig) en aftimmeren van de gehele zolder verdieping. Daarnaast het plaatsen van een vaste trap in de daarvoor bestemde ruimte. Laminaat op de vloer. Keuken en bijkeuken : nieuw dakleer op platdak, ongeveer 20 - 25 m2. Daarnaast nieuwe afvoerpijpen voor het hemelwater plaatsen.

De verbouwing betreft het ...

De verbouwing betreft het aanleggen/verplaatsen van de waterleidingen en afvoerpijpen van de zolder (aansluiting maken wasmachine en droger), verplaatsen ketel van achterzolder naar voorzolder, leidingen en installatie badkamer, leidingen keuken, verplaaten deur in tussenwand, aardlekschakelaar aanleggen, één draagbalk deels vervangen. Moeglijk aanbrengen vloerisolatie in kruipruimte. Aanleg convectorput.