Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heemskerk of directe omgeving.

710 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heemskerk:

Toilet monteren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de oude toilet pot en was bakje om ze beiden te vervangen voor nieuwe. Toilet is staand model.

Schoorsteen verwijderen dak en zolder

Het betreft het verwijderen van de schoorsteen van het dak en zolder. De schoorsteen is 1 bij 2 meter. Graag ook afvoeren. Binnen welk termijn kan dit uitgevoerd worden?

Openhaard realiseren

Ik wil graag een openhaard laten plaatsen in de woonkamer de afmeting van de openhaard heb ik nog niet. Er is nog geen aansluiting voor de openhaard.

Afvoerpijpen op zolder die lekken, vervangen

Pvc pijpen op zolder naar luchtgat op dak lekt(?). Hierdoor ook roestvorming op verwarmingsbuizen. Dient gedrapeerd/vervangen te worden. Als het heel hard regent komt ook water via dak binnen. Ik zou dit graag willen vervangen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij hebben nu een Daalderop Combinair i.c.m. een Combiload 100. LTV op de begane grond en eerste verdieping. De zonnepanelen op het dak met restcapaciteit. LTV gebruiken wij niet meer vanwege pelletkachel en elektrisch verwarmen op eerste verdieping. Huidig gasverbruik, alleen warm tapwater, 750 m3. Daarbij onbekend kWh voor de combiload. Totaalwaterverbruik, koud & warm, 140 m3. Huishouden 5 pers. Combinatie lijkt vanwege huidig gebruik veel te duur vanwege gasgebruik. Ook omdat de WTW niet werkt voor tapwater. Idee is om huidige installatie te vervangen. Warmtepompboiler voor tapwater en kleine aparte gasgestookte ketel om gebruik LTV mogelijk te houden. Deze ketel mag ook elektrisch. De oppervlakte LTV 180 m2, 2 x 90. De huis opgeleverd 2011. Graag een advies voor een nieuwe installatie en indicatie van prijs.

Vloerverwarming infrezen in een betonnen vloer

Ik zoek een partij die vloerverwarming kan plaatsen op mijn begane grond. In verband met stucwerk verwijder ik de huidige vloer zelf. Vervolgens moet in de betonnen vloer vloerverwarming worden ingefreesd. Het gaat om 60 m2. De verwarming moet op de CV-ketel worden aangesloten.

CV aanleggen in stacaravan

Ik wil een cv laten aanleggen in een stacaravan, inclusief radiatoren en leidingwerk.

Vloerverwarming infrezen

Ik wil vloerverwarming (67 m2) plaatsen op een zandcement dekvloer. Op de vloerverwarming komt na installatie een verlijmde Eikenhouten vloer (duoplank/lamellen met 4 mm toplaag) van 15 mm dik. Ik hoor verschillende ervaringen over deze combinatie. Kunt u mij hierover meer vertellen, en hoe gaat u met de 4 a 5 radiatoren om? Worden deze tijdens de klus afgedopt of gezaagd?

Vloerverwarming reinigen en spoelen onder hoge druk

Ik zie graag een offerte tegemoet, de vloerverwarming wordt niet warm. Het systeem is waarschijnlijk net zo oud als de woning, 27 jaar dus.

Vloerverwarming plaatsen

In verband met een renovatie van onze woning zouden wij graag vloerverwarming willen. Het betreft een bestaande woning uit 1969 met een betonnen vloer. Infrezen lijkt ons daarom de meest geschikte optie, maar graag zouden we daar nog advies over willen ontvangen. Het zou mooi zijn als de vloer zo min mogelijk omhoog verhoogd hoeft te worden. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Vlotter vervangen in stortbak toilet

De vlotter is oud en versleten, deze loopt nu door en moet vervangen worden, maar als ik dat ga doen, gaat de boel kapot en hebben de onderburen water uit het plafond.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen ter vervanging van een cv ketel. Deze staat op de eerste verdieping, Gaat om de verwarming voor de woning en douche-/tapwater. Tweepersoons huishouden.

Plaatsen van een Tristar airco

Het gaat om het plaatsen van de airco en afmonteren. Het gaat om de Tristar airco type AC 5422.

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Toilet blijft door lopen, heb het rubber al vervangen maar hij blijft nog door lopen. Graag hulp.

Ventilatiesysteem maken

Ik begon mijn zoektocht met luchtreiniging van (ultra) fijnstof, maar ik twijfel over de effectiviteit van circulerende reinigers, hoewel die relatief goedkoop zijn. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar mogelijkheden voor luchtreiniging bij invoer, voor de woonkamer (in en uit) en slaapkamer (in). Wij hebben een rijtjeswoning (drie woonlagen) zonder bestaande centrale ventilatie. Echter we hebben wel een ongebruikte schoorsteen midden in het huis. In de woonkamer zijn daar alle vier zijdes toegankelijk, maar 1 hoek valt samen met de muren voor de gang en trap. Mijn idee is dus dat er een dubbele buis in de schoorsteen verticaal wordt geplaatst, met een in- en uitvoer aan overstaande zijdes in de woonkamer voor warmteterugwinning. Geen aparte wtw unit lijkt me nodig. Ik wil echter wel een luchtreiniging op de invoer met goede performance op ultrafijnstof, dus pm1 of zelfs pm0.1. Die zou op zolder toegankelijk moeten zijn voor onderhoud. In de woonkamer is al 1 gat open met een ventilatierooster, verder nergens. Op zolder is er ook een in- en uitlaat voor de ketel vlak naast de schoorsteen, welke ook misschien gebruikt kan worden. In de slaapkamer lijkt me luchtinvoer voldoende, door lichte overdruk lijkt me de schone lucht te verspreiden en te ontsnappen door het bovenluikje. Ik begrijp dat het makkelijkst is om ter plekke een kijkje te nemen, maar ik hoor wel graag richtprijzen voordat ik bedrijven uitnodig. Ik ga ervan uit dat de kosten aanzienlijk lager zullen zijn dan bij volledige renovatie en bij ventilatie van alle kamers.

CV ombouwen tot elektrische verwarming

Ik wil graag te weten komen wat de mogelijkheden zijn om mijn bestaande cv met warmwatervoorziening om te bouwen tot een verwarming op elektra. Om veel sloopwerk te voorkomen, wil ik gebruik blijven maken van de bestaande radiatoren. Warmwatervoorziening voor de badkamer zou eventueel met een boiler kunnen is wel een beetje afhankelijk van de afmeting. Gaat dus niet om het plaatsen van een warmtepomp, oppervlakte woning is niet bekend bij mij.

Badkamerventilatiesysteem aanleggen

Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zouden graag geadviseerd willen worden welk systeem wij het beste kunnen laten installeren. Het huidige systeem is oud en produceert veel geluid. We willen een zo stil mogelijk systeem (C, alleen afvoer badkamer en toiletten, geen toevoer) die geplaatst dient te worden op zolder bij de CV-ketel. Graag met afstandbediening zodat we de afzuiging in de badkamer hoger kunnen zetten tijdens en na het douchen. Ook graag reiniging van het kanaal en roosters.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken iemand die bij ons een buitenwaterkraan wil aanleggen.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wil vloerverwarming laten aanleggen en advies over het type! Gaat om bestaande bouw 1980, voor de woonkamer. Afmetingen zijn ongeveer 5,5 bij 9 m

CV met nieuwe vloerverwarming installeren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Eengezinswoning op de begane grond van ongeveer 55 m2, hier ligt al vloerverwarming met leisteen, plafond hoogte 2.4 meter. Nu ik een nieuwe vloer ga leggen wil ik deze ook wat lager hebben. Dus de oude vloer eruit en op de oude werkvloer verwarming infrezen. Hiermee hoop ik +/- 3cm te winnen, waardoor mijn plafondhoogte meer wordt. Is dit het waard? En wat gaat dit kosten. Het oude materiaal kan ik er zelf uithalen en afvoeren. De rest niet.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De vloerverwarming is hoofdverwarming,goed geïsoleerd huis 600 m3 bouw 1993 huidig gasverbruik 1100 m3 en 16st zonnepanelen. Het gaat om het plaatsen van een lucht-water warmtepomp en wij willen hier meer informatie over weten.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het wordt een goed geïsoleerde nieuwbouw woning met alleen begane grond en over de heel begane grond vloerverwarming van circa 150 m2. Het geschatte benodigde vermogen is 10 kW. Mijn idee is om een aparte warmtepomp boiler aan te schaffen. Door de subsidie is deze niet echt prijzig en wordt de warmte van de woning weer hergebruikt.

Houtkachel plaatsen

Graag een houtkachel plaatsen.

Grohe Red Duo keukenkraan monteren

Ik wil graag mijn aanrecht kraan laten vervangen voor een Grohe RED. Ik heb deze set al in mijn bezit en wil deze laten vervangen voor mijn bestaande kraan met een close-in boiler. De klant heeft alles al aangeschaft.

Gas- en waterleiding laten verleggen

Ik zoek een installateur die voor mij gas en of waterleidingen kan trekken vanaf meter naar zolder