Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vernieuwen dakgoot vve pand:

Vernieuwen dakgoot VvE pand

Bij onze VvE moet de dakgoot van 3 appartementen vernieuwd worden. De dakgoot lekt nu bij twee appartementen. De afmeting is ongeveer 15 meter. De oude afvoer zou afgevoerd moeten worden. De dakgoot zit tussen de derde en de vierde verdieping. Een steiger kan mogelijk op een uitbouw geplaatst worden. Wat voor soort materiaal dakgoot geschikt is, ontvangen we graag advies over.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen dakgoot vve pand uit heel Nederland:

Dak repareren na stormschade

Stormschade aan de dakgoot/ het dak. Graag zou ik een offerte willen opvragen hoeveel het gaat kosten om het te laten repareren/ te vernieuwen. Zie bijlage voor foto van de schade.

Zinken dakgoot vernieuwen

Aan de achterkant van mijn huis de zinken dakgoot vernieuwen. Hij is ca 6 meter lang en te vinden op ongeveer 5 meter hoogte.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Ik wil graag mijn dakgoot aan de tuinkant vernieuwen, ongeveer 6 meter lang op een hoogte van 7 meter.

Goot vernieuwen

Ik wil een zinken dakgoot laten vervangen aan beide kanten van het huis. De dakgoot is 11 meter en moet afgevoerd worden. De beugels zijn nog goed. Graag ontvang ik een offerte.

Offerte plate dak / boeidelen / vogel wering

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de boeidelen (voorkant huis). De nieuwe boeidelen willen we graag van Plastisol / aluminium en in dezelfde kleur als onze voordeur (RAL 6000 / patina groen of „Jade“ / zie: https://unisol.nl/panelen/lak-en-plastisolkleuren/ ) hebben. Wij hebben last van grote vogels in de dakgoot en onder de dakpannen. Graag ontvangen wij advies over voorzorgsmaatregelen om het dak te beschermen tegen vogels en een offerte over het plaatsen van een oplossing. Verder willen wij de plate dakbedekking (bitumen) laten controleren / vernieuwen.

Nieuwe dakgoten voor en achter realiseren

We willen onze dakgoot vernieuwen. Het water gutst over de goot. Het is een hoekhuis, de hoogste hoogte (boven onderpandse garage) is 7,65 meter. De lengte is 2 x 6,55 m met een doorlaat op de hoeken. De buren doen wellicht mee. Afvoeren is in overleg. We willen een zinken dakgoot hebben. Graag ontvangen we een offerte.

Reparatie kozijnen en vervanging buitendeur

Repareren 4 raamkozijnen door delen hout te vervangen ivm houtrot en 1 raamkozijn glaslat vernieuwen, vervanging 1 boeilijst bij dakgoot, vervanging 1 tuindeur en reparatie stukje hout boeilijst berging.

Dakpannen vernieuwen en een nieuwe dakgoot realiseren

Graag laten we het dak vervangen. Er liggen nu dakpannen op. Het is een licht hellend dak met dakpannen, twee Veluxen, 2 luchttoevoeren en 1 CV doorvoer. In totaal is het 30 m2. Het onderdak is in prima staat en is 18 mm underlaymentplaat. Ook zou er 10 meter nieuwe goot voorzien moeten worden. De hoogte van het dak is 3 meter op het laagste punt, 4 meter op hoogste punt. Het dak is goed bereikbaar. We willen aluminium dakpanplaten misschien met enige isolatie, afhankelijk van de meerprijs. Graag de dakpannen verwijderen (wijzelf brengen ze naar het stort), en verder het dak 100% lekvrij leggen.

Dakgoot repareren of vernieuwen

De dakgoot aan de achterzijde van de woning lekt. Mijn huis is een van de middelste huizen van rijtjeshuizen, dus de dakgoot is 1 geheel met de buren. De huidige dakgoot is geloof ik van ijzer. Als de dakgoot afgevoerd moet worden, deze ook graag afvoeren. Graag offerte voor zowel reparatie van bestaande dakgoot als vervanging van complete dakgoot.

Ombouw dakgoot vervangen

In overleg gegaan met de buren, om de ombouw van onze dakgoot laten vervangen. Vorig jaar is de binnenzijde gerepareerd en nu willen wij de buitenzijde vernieuwen. Als het mogelijk is graag met kunststof. Het gaat om de voor en achterzijde van twee huizen. Bij elkaar is dat ongeveer 24 meter. Is het mogelijk dat wij daar een