Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dru gevelkachel installeren:

Dru gevelkachel installeren

Ik wil mijn gevelkachel vervangen. De oude moet afgevoerd worden en daarna wil ik een nieuwe laten plaatsen. Ik heb hem zelf al aangeschaft.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dru gevelkachel installeren uit heel Nederland:

Dru gevelkachel vervangen

Wij willen graag ons gasblok vervangen; huidig probleem: thermostaat aansluiting lekt bij aansluiting naar temperatuurknop; de temperatuur loopt op. Het betreft DRU-gevelkachel ART 8 type C11.

Gevelkachel plaatsen op flessengas + gasleidingen maken

Installatie van een gevelkachel in een tuinhuis met houten wand en rabat delen aan de buitenkant. Het gaat om een ART 4 gevelkachel van het merk DRU op propaangas, deze heb ik al zelf. Het idee is om de gasfles buiten te plaatsen in een schuurtje of onder de grond met een luikje, ik weet niet goed welke optie het beste is. Het gaat om het totale plaatje, er is geen gasaansluiting aanwezig en ook nog geen gasleidingen.

vervangen dru 4 gevelkachel

Ik heb een kapotte dru 4 gevelkachel. Deze dient vervangen te worden door een nieuwe. Ik ben opzoek naar een partij die de oude kan verwijderen, de nieuwe kan leveren en installeren.

Dru gevelkachel repareren

Mijn Dru gevelkachel doet het plotseling niet meer. De waakvlam slaat onmiddellijk aan, maar na het loslaten van de drukknop (na een minuut of meer) dooft de vlam en daardoor gaat de kachel niet ontbranden.

Onderhoud dru gevelkachel

Graag wil ik dat mijn 3 Dru gevelkachels nagekeken worden en weer top opereren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dru gevelkachel repareren

Ik krijg mijn Dru kachel niet meer aan. De ontsteking vonkt wel maar vat geen vlam. Hopelijk is er een vakman in de buurt die dit kan repareren.

Dru gevelkachel installeren

Mijn Dru Art 5 gevelkachel, afmetingen 51 x 78 x 26 cm, moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor de aanschaf, de installatie en de afvoer van de oude kachel.

Dru gevelkachel repareren

Wij hebben een Dru gevelkachel al jaren tot tevredenheid in gebruik in ons bijgebouw, maar de laatste tijd ruiken we soms een gaslucht, dus wij hebben hem maar uitgezet. We zoeken iemand die verstand heeft van Dru kachels en kan beoordelen of reparatie nog mogelijk is, en zo niet dan kan helpen met alternatieven.

Gevelkachel installeren in een serre

IK heb 2 gevelkachels van merk DRU, type Art 3 en Art 4 . Ik wil één van die kachels laten monteren in mijn serre. Er zit al een gasaansluiting maar er moet wel een afvoergat worden gemaakt in een houten wand. Ik ontvang graag uw offerte.

DRU art 5 gevelkachel monteren

Ik wil een DRU art 5 gevelkachel laten monteren. Deze kachel moet in de plaats komen van oude gevelkachel, hierbij moet de plaats van de muurpijp worden aangepast. Het kanaal en de vloer zitten er al.

Partners

Partners van Casius