Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen:

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Onze huidige thermostaat van Easyheat doet het niet meer. Dus graag thermostaat vervangen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Onlangs hebben wij “elektrische geleiding/statische elektriciteit” gevoeld aan onze thermostaat douchekraan. Een elektricien heeft de spanning gemeten en adviseerde het plaatsen van een nieuwe aardpen. Graag ontvang ik een offerte voor het onderzoeken van de geladenheid van de douchekraan en het eventueel plaatsen van een aardpen. Woning gesitueerd in de binnenstad van Gouda. Bouwjaar 1909, badkamer aangebouwd op de begane grond. Aardlekschakelaar aanwezig.

Thermostaat van vloerverwarming vervangen

De Magnum elektrische vloerverwarming doet het niet meer. Huidige thermostaat is een 'Intelligent control digitale klokthermostaat' en lijkt niet meer te functioneren. Deze willen we laten vervangen door een Magnum-x-treme-control-klokthermostaat-825800. Graag offerte voor de thermostaat en de installatie hiervan; gaat dus alleen om het vervangen / aansluiten in de huidige contactdoos.

Elektrische vloerverwarming repareren

In de badkamer is een elektrische vloerverwarming geplaatst, 9 jaar goed gewerkt en van de een op andere dag slaat de automaat (schakelaar) uit. De thermostaat is vervangen, heeft een halve dag goed gewerkt maar uiteindelijk is de automaat weer uitgeslagen. Vloer oppervlakte is 9 m2.

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Ik wil de Devireg 550 thermostaat vervangen maar daarbij gebruik maken van de bestaande vloersensor. Kunt u mij een prijs voor levering in NL opgeven. Het plaatsen doen we zelf. Met

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Onze elektrische vloerverwarming in de badkamer werkt niet meer. In de display van de thermostaat Devireg 550 lijkt vocht te zitten en deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Ik wil graag een offerte voor een vervangende thermostaat en de installatie ervan.

Thermostaat op blokverwarming aansluiten

Ik woon in een appartement met blokverwarming, graag zou ik een elektrische klep willen, zodat ik de warmte met een thermostaat kan gaan regelen. Wat zou dit gaan kosten?

Combi CV-ketel op zolder plaatsen

Ik zit in het aankooptraject van een jaren '30 woning met een inhoud van 400 m³. Er is daar momenteel een elektrische boiler als warmwatervoorziening. Ik wil in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van een combi cv-ketel op de zolderverdieping. Er is daar nog geen aansluiting van gas, water of elektra en ook geen afvoer. Ik wil een zuinige ketel met een thermostaat die via de telefoon kan worden bediend. Een richtprijs is voor mij voldoende, later kan er na een bezoek op locatie een offerte worden verzorgd.

Elektrische CV-installatie compleet installeren

Ik heb vloerverwarming aan laten leggen in ons souterrain, deze wil ik graag verwarmen door middel van een elektrische CV. De CV is inmiddels opgehangen, het expansievat (moet nog opgehangen worden) en thermostaat zijn aangeschaft, nu moeten deze alleen nog gekoppeld worden aan waterleidingen.

Thermostaat vervangen van elektrische vloerverwarming

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de thermostaat van de vloerverwarming in de badkamer. Type thermostaat: Magnum Intelligent-Control.

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

De thermostaat van de elektrische vloerverwarming in de keuken is kapot. Het scherm geeft niets meer aan. Deze moet gerepareerd of vervangen worden.

Partners

Partners van Casius