Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rookkanaal aanleggen:

Rookkanaal aanleggen

Ik wil houtkachel plaatsen in schouw jaren 30 huis. Kanaal is gekeurd en veilig, maar ik wil voor de zekerheid toch een buis laten plaatsen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookkanaal aanleggen uit heel Nederland:

Rookkanaal aanleggen

Ik wil een rookkanaal aan laten leggen voor de pelletkachel. Rijtjeshuis. Door eerste verdieping (houten vloer) en dak.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Er moet een rookkanaal worden aangelegd in een woning met 2 verdiepingen, houten vloeren, 100 jaar oud pand met zadeldak.

Aanleggen rookkanaal en aansluiten houtkachel

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen en aansluiten op een houtkachel. De opening moet gemaakt worden in een stenen zijgevel en gaat dan naar boven via een overstek. Graag in de 1e of 2e week van januari. Er is nog geen kanaal aanwezig. Woning is goed te bereiken voor een hoogwerker. Lengte 440 cm tot aan de dakgoot. Overstek 90 cm.

Rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel

Nieuwe dubbelwandig schoorsteen plaatsen. Begane grond enkelwandig, verdieping dubbelwandig. Dubbelwandig ca 3 meter. Vloeren van hout.

Aanleggen rookkanaal

We denken eraan om in onze aangekochte woning een kachel te plaatsen. Nu weten we dat er vanuit de bouw een zachte stop is en een koof waardoor de pijpen zouden moeten lopen. Voordat we de beslissing nemen of we wel of geen kachel willen zijn wij benieuwd naar de installatie prijzen van een rookkanaal.

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

In een nieuwbouwwoning wil ik graag een rookkanaal aanleggen. Daarvoor moeten er gaten geboord worden. De tweede verdieping heeft vloerverwarming, daar moet dus rekening mee worden gehouden. Termijn binnen vier maanden.

Rookkanaal aanleggen in bestaande gemetseld rookkanaal van openhaard, voor een houtkachel

Ik wil in mijn huidige open haard een houtkachel (vrijstaand) plaatsen en daarvoor het bestaande rookkanaal gebruiken (gemetseld). Totale lengte van het rechte rookkanaal is circa 8 meter. Aan de onderkant is de haard ruim 1 meter breed, wordt wel vrij snel smaller. Er moet denk ik in ieder geval een deel met buizen geplaatst te worden. Het is wel helemaal recht. Houtkachel heb ik al geregeld.

Rookkanaal aanleggen ten behoeve van een houtkachel

Ik wil een rookkanaal aan laten leggen in een bestaande schoorsteen. Deze moet worden aangesloten op een hout kachel in de woning. Een vonkenvanger moet op het dak geplaatst worden. De bestaande schoorsteen komt uit in de woning met een diameter van 120 MM (mogelijk moet deze verwijd worden). Het rookkanaal moet door 2 verdiepingen heen. De haard sluiten we zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel en rookkanaal verplaatsen

Ik wil om een bestaande houtkachel te verplaatsen naar een andere ruimte het rookkanaal opnieuw laten aanleggen. Hij staat in de huidige woonkamer. Het rookkanaal is 2 meter boven de vloer en gaat van een enkelwandig naar een dubbel flexibel kanaal dat in de schoorsteen zit. De houtkachel gaat nar een andere ruimte waarbij het rookkanaal of door de buitenmuur naar buiten en aan de buitenkant omhoog moet, of in de ruimte omhoog en dan door het dak heen. Om het goed te beoordelen is het denk ik handig als er iemand langskomt. Huidige enkelwandige buis kan deels hergebruikt worden maar is te kort.

Aanleggen schoorsteen (rookkanaal) en vonkenvanger

Wij hebben een laxevaags kachel en willen die laten aansluiten in onze woning. Er zit nog geen doorvoer naar buiten. Het hart van de achterbuis aansluiting zit op 63 cm. De diameter buis is 150 mm. En hoogte vloer tot plafond is 243 cm en het gaat om een een floerswoning. We zouden ook graag een vonkenvanger aangebracht willen hebben. Het betreft een plat dak. De buizen en vonkenvanger zijn nog nodig. We hebben een betonnen gietvloer, dus een hittebestendige plaat zal denk ik niet nodig zijn. Graag ontvangen we een offerte.

Partners

Partners van Casius