Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor binnenwerk toilet vervangen:

Binnenwerk toilet vervangen

De stortbak van het toilet lekt en daardoor blijft het toilet lopen. Licht drukken op de behuizing verhelpt het probleem meestal maar is uiteraard geen blijvende oplossing. Deel van het binnenwerk onlangs vervangen maar het probleem blijft bestaan. Loodgieter die dit heeft gedaan heeft de suggestie gedaan dat het totale binnenwerk vervangen zou moeten worden. Eventueel zou daarbij ook een deel van het tegelwerk verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenwerk toilet vervangen uit heel Nederland:

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Toilet blijft door lopen, heb het rubber al vervangen maar hij blijft nog door lopen. Graag hulp.

Kozijnen plaatsen en deuren afhangen

Het gaat om het plaatsen 2 nieuwe (houten) kozijnen en het afhangen van in totaal 13 deuren in de aanwezige kozijnen. Indien nodig de deuren passend maken. In de 13 deuren binnenwerk en deurbeslag monteren. Het zijn stompe deuren en houten kozijnen. Van de 13 deuren zijn er 2 voor het toilet en 3 voor de badkamer en dus met slot. Graag ontvang ik een offerte.

Complete binnenwerk laten schilderen

Volledig binnenwerk: wanden, plafonds, buitenkozijnen, ramen, plinten, 2 trappen, voordeur, garagedeur, keukendeur. BG: Woonkamer, keuken, hal, toilet (alleen plafond), garage. 1e verdieping: 3 slaapkamers, overloop, badkamer (alleen plafond) 2e verdieping: werkkamer, technische ruimte. Totaal aantal ramen: 10 Materialen zijn voor de vakman, zonder voorwerk.

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Ik wil het binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen. Het toilet blijft doorlopen.

Binnenwerk van een toilet inbouwen

Het binnenwerk van het doorspoelsysteem van het merk Oli is kapot dus deze moet vervangen worden. Ik heb het al aangeschaft.

Reparatie van een inbouwtoilet

Het binnenwerk van het toilet werkt niet meer goed, het water stroomt lang door. Graag laat ik dit repareren of vervangen.

Hangend toilet vervangen

Binnenwerk van onze hangende toilet werkt niet meer goed. Nu lijkt het ons beter om alles te gaan vervangen Graag zouden wij willen weten wat dit zou gaan kosten

Terrazzo vloer aanbrengen

Een gang vloer 3 m2 doorlopend naar toilet 1 m2 alsmede keuken 3,5 m2 30-er jaren huis zwarte bies en wit grijs beige binnenwerk, betonnen ondervloer met vloerverwarming. Hoe dik is de terrazzo vloer. De werkplek is goed bereikbaar.

Achterwand van toilet betegelen

I.v.m. lekkage moest het binnenwerk van het toilet vervangen worden. Daardoor moet het achterwandje weer opnieuw betegeld worden (c.a. 2 m2). De tegels die moeten worden teruggeplaatst zijn matjes van 30 x 30 cm met glasmozaïek. Als het kan de werkzaamheden eind van de week anders op een willekeurige woensdag.

Binnenwerk van een toiletreservoir vervangen

Na het doorspoelen blijft het water doorlopen. Het betreft een hangend toilet met waterreservoir type Schwab type 180.000. Graag gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius