Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel installeren op bestaand rookkanaal:

Houtkachel installeren op bestaand rookkanaal

Wij zijn voornemens een houtkachel aan te schaffen. Er is een rookkanaal aanwezig, maar deze moet nog gecontroleerd worden of deze geschikt is (woning uit 1930, rookkanaal al lange tijd niet meer gebruikt). Wat is het beste om mee te starten? Hartelijke groet,
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel installeren op bestaand rookkanaal uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen op een nieuw te installeren rookkanaal

Ik had graag een houtkachel panadero laten installeren op een nog nieuw te installeren rookkanaal. Deze gaat van de kachel achteraansluiting rechtstreeks door de muur en via de gevel naar omhoog. Dit alles moet uitgevoerd worden in dubbelwandig rvs. Graag had ik een offerte ontvangen om dit alles te installeren. Het gaat puur om de installatie. De materialen wil ik zelf aankopen.

Houtkachel plaatsen inclusief aanleg rookkanaal

Ik wil graag een houtkachel laten installeren. Er is een schoorsteen aanwezig maar is op de begane grond er niet meer. Op de vloer plaatsen wij zelf een hittebestendige tegelplaat. Het is een 2 onder 1 kap woning met een 1e verdieping en een opbouw. De vloeren zijn van hout, jaren 60 woning. Er moet wel nog een gat geboren worden in beton en een pijp van ongeveer 6 meter worden aangelegd.

Nieuwe houtkachel installeren

Graag een nieuwe haard aansluiten.

Leveren en installeren rookkanaal voor houtkachel

Graag wil ik een offerte voor het aanbrengen van een rookgas afvoer voor een houtkachel. Deze moet door twee betonvloeren en het dak. De kachel is reeds aangeschaft en komt over 3 weken binnen.

Houtkachel installeren

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Kachel (Livin' Flame Lund), kachelpijp en plafond rozet zijn aanwezig. Er loopt een stenen rookkanaal (15 cm breed) vanuit de vloer van de eerste verdieping tot aan de schoorsteen door. Ik weet niet of deze voldoet of dat er een flexibele buis doorheen getrokken moet worden. Mocht dit het geval zijn kan deze dan worden aangeleverd door de monteur?

Houtkachel tot het dak installeren

Ik wil graag een houtkachel in huis laten plaatsen.

Houtkachel installeren

Een houtkachel installeren. De houtkachel komt in een houten schuur met stenen vloer.

Houtkachel en rookgasafvoerkanaal plaatsen

Houtkachel plaatsen en installeren, en de daarbij behorende complete aanleg van het rookgasafvoerkanaal. Eventueel gekeken door het plafond of via een buitenmuur. De woning heeft 3 verdiepingen. Materialen in overleg.

Panadero Delta houtkachel laten installeren

Graag willen wij de houtkachel Panadero Delta laten installeren. Het rookkanaal is al aanwezig, maar moet op functionaliteit gechecked worden. De aanschaf van de materialen en de kachel graag in overleg met de vakman.

Houtkachel installeren en rookgasafvoerkanaal maken

Ik wil een houtkachel plaatsen en rookgas afvoer kanaal maken. De hoogte is ongeveer 8 meter. Het afwerken van de afvoer op de verdiepingsvloeren doen wij zelf wel. Ik heb al een hittebestendige vloer van beton.

Partners

Partners van Casius