Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor haard plaatsen:

Haard plaatsen

Tijdens de verbouwing hebben wij het bestaande rookkanaal (Gas) vanaf de 1e etage bewaard. Op de begane grond hebben wij deze verwijderd. Nu willen wij graag een houtkachel laten plaatsen
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haard plaatsen uit heel Nederland:

Pellethaard plaatsen

Pellethaard plaatsen aansluiting door een houten wand. Naar buiten. Rookkanaal moet dus nog aangelegd worden. Haard komt op een klinkervloer met zijl.

Schouw in elkaar zetten

Het gaat om de Adra schouw die in elkaar moet worden gezet en daarna het plaatsen van de elektrische haard Flandria. Als de montage in een keer goed gaat is het niet heel veel werk. Kost ongeveer een half uur. Ik zou het liefst zo spoedig mogelijk een afspraak maken met een klusjesman.

Milafire gas openhaard

Gastoever afgesloten bij de open haard. Dit is gedaan door een monteur van Leander tijdens het plaatsen van een nieuwe slimme meter. Hierbij heeft hij de constatering gedaan da er een inwendige lekkage zit bij de open haard. Ik zoek een partij die dit lek kan opsporen en verhelpen.

Plaatsen van rookkanalen

In verband met de verbouwing van de zolder wordt de oude schoorsteen verwijderd tot de vloer van de zolder. Vanaf de vloer moeten er nieuwe pijpen recht naar boven door het dak. Gaat om een rookkanaal van de open haard en een gaskachel. De afmeting zal rond de 80-100 cm zijn.

Pelletkachel instaleren

Wij willen graag een pelletkachel laten installeren. Wij hebben een inbouw open haard, dus de afvoerpijp ligt er al. Alleen moet er een stuk van de marmerschouw weg, om daar de pelletkachel in te plaatsen. Ik heb een foto bijgevoegd. De zijkanten van de schouw mag blijven zitten. Het gaat dus om het middenstuk dat weg moet.

Gashaard inbouwen

Ik ben op zoek naar een haardenspecialist die een hangende gashaard in mijn tussenwoning kan plaatsen. Hiervoor dient een gasaansluiting, een rookkanaal en een doorvoer naar het dak aangelegd worden. De haard zelf is al aanwezig.

Haard plaatsen

In de aanbouw zou ik graag een houtkachel willen laten plaatsen. Deze kan door het dak van de aanbouw naar buiten. De aanbouw heeft een hoogte van 2.60 meter. In de woning zelf wil ik graag een pelletkachel laten plaatsen. De woning heeft 3 woonlagen met betonnen vloeren.

Pellet haard aansluiten

Graag wil ik de mogelijkheden weten voor het plaatsen van een pellet moederhaard en deze aan te sluiten op de CV.

Gamma haard plaatsen

Het betreft het plaatsen en aansluiten van een haard met 2 x 1 meter pijp en rozet. Het rookkanaal is aanwezig.

Pelletkachel plaatsen

Graag wil ik een pelletkachel kopen en laten plaatsen. Deze moet op de plek van de open haard komen. Ik heb een rookgasafvoerkanaal die volgens mij aangepast moet worden. Ik heb ook een hittebestendige vloer. Het kanaal mag ook direct recht naar buiten met een nieuw te boren gat.

Partners

Partners van Casius