Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor haard plaatsen:

Haard plaatsen

Tijdens de verbouwing hebben wij het bestaande rookkanaal (Gas) vanaf de 1e etage bewaard. Op de begane grond hebben wij deze verwijderd. Nu willen wij graag een houtkachel laten plaatsen
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haard plaatsen uit heel Nederland:

Haard plaatsen

Ik wil een nieuwe haard laten plaatsen onder een overkapping. Deze is van hout, maar er ligt wel een underlayment onder. Er moet wel een rookgasafvoerkanaal gemaakt worden en dat moet ook door de vakman worden aangeschaft. Deze moet ongeveer 2 à 2,5 meter worden.

Haard en rookafvoer plaatsen

Onze wens is een houtkachel te plaatsen in onze houten bungalow. Er is geen rookafvoer aanwezig, deze zal ook aangebracht moeten worden. Onze bungalow is gelijkvloers met een schuin dak voorzien van een plaatstalen dak. Eventueel gewenst: opname ter plaatse.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij willen een houtkachel aan laten sluiten. Vroeger heeft er al wel een haard gezeten, maar plafond in de kamer is nu dicht. Er zal dus waarschijnlijk een leiding moeten worden gelegd. Het gaat hier om de begane grond.

Houtkachel met dakdoorvoer plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een houtkachel in de woonkamer inclusief de enkel én dubbelwandige afvoerpijp en dakdoorvoer. Het gaat 2 etages. de haard zelf komt op de begane grond.

Haard plaatsen in uitbouw

Haard plaatsen in uitbouw met plat dak. De pijp komt langs de gevel. Het is een uitbouwplatdak, het kanaal moet enkel door het plafond heen omhoog. Geen betonnen dak.

Inzetkachel in de bestaande schouw plaatsen

Wij hebben een bestaande schouw / open haard waarin we graag een inzet-houtkachel willen plaatsen. Afgelopen week is de schoorsteen nog geveegd en hebben wij een kachel gekocht (nieuw). Wij zoeken iemand die de plaatsing van de inzethaard kan verzorgen. We hebben al een RVS flexibele pijp (180 mm) geregeld die op de kachel past en een stuk de schoorsteen in geschoven moet worden. Vermoedelijk moet hierbij een klep verwijderd worden die in de schoorsteen zit (zie foto).

Haard plaatsen

Haard plaatsen. Dan moet er nog wel een gat door de het glazen dak voor de afvoer. Voor serre zie bijlage

Klep in het rookkanaal repareren/

We hebben een bestaande schouw waar een inzet houtkachel geplaatst moet gaan worden. De materialen zijn allemaal in bezit. Echter krijgen we de ijzeren rookkanaal klep niet verwijderd. Hierdoor lukt de eerste stap van een inzet haard plaatsen al niet. We zijn op zoek naar iemand die ons hierbij kan helpen. Er is al een schoorsteenveger geweest om te vegen en aan te geven dat het rookkanaal geschikt is. Die gaf aan dat we de klep gemakkelijk kunnen verwijderen, alleen lukt ons dit niet. Wie wil ons helpen met deze leuke klus? We zijn bereid om te helpen!!

Rookkanaal aansluiten op haard

Mijn Helex "stoere bink" moet worden aangesloten op ons rookkanaal. Ik weet niet of dit een dubbelwandig kanaal is. Ik heb wel 2 rechter handen, dus kan meehelpen, maar ik wil dat het veilig wordt geïnstalleerd. Ik heb een laminaatvloer met een aluminium plaat als hitteschild eronder. Ook wil ik advies over hoe ver ik de kachel van de muur moet plaatsen, het hitteschild afdoende is en het aanwezige rookkanaal goed functioneerd.

HR-ketel plaatsen

Het betreft een vooroorlogse hoekwoning met in alle ruimtes een CV. De ketel zit geïntegreerd in een zogenaamde moederhaard. Wij willen de haard en de boiler, watervoorziening, vervangen voor 1 HR ketel.

Partners

Partners van Casius