Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor haard plaatsen:

Haard plaatsen

Tijdens de verbouwing hebben wij het bestaande rookkanaal (Gas) vanaf de 1e etage bewaard. Op de begane grond hebben wij deze verwijderd. Nu willen wij graag een houtkachel laten plaatsen
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haard plaatsen uit heel Nederland:

Klep in schoorsteen plaatsen

De klep in mijn gemetselde open haard is verdwenen en wij willen een nieuwe. Globale afmetingen 20 x 30 cm. De open haard is gevestigd in het midden van de woonkamer. Afvoer van het afval kan, maar moet eerst worden overlegd met de klant.

Haard plaatsen en kachelpijp door de muur aansluiten

Werkzaamheden omvatten: Plaatsen houtkachel Aansluiten kachelpijp Maken doorvoer door buitenmuur begane grond

Wand stucen bestaande woning

Vanwege het slopen van een oude open haard dient een muur opnieuw gestuukt te worden inclusief spack spuiten. Plaats van gesloopte open haard is van gipsplaat. Kleur wit, huidige muur is spack gespoten en grijs gesausd. In verband met het plaatsen nieuwe vloer dienen werkzaamheden voor 4 december uitgevoerd te zijn. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen op het kanaal van een open haard. De kachel kan in of voor de open haard geplaatst worden. De open haard is nog in gebruik.

Woning vergroten met uitbouw

Wij zijn momenteel aan het onderzoeken of wij een huis willen aankopen in Naarden (Keverdijk 21). Om het volledig naar onze wens te maken zal er nog wel wat moeten gebeuren op de benedenverdieping: - slopen bestaande keuken - (nieuwe) uitbouw betrekken bij bestaande uitbouw (bijkeuken). Afm. 272 x 279 cm. Er staat al een muur van de buren die als binnenmuur gebruikt kan worden en er is al een bijkeuken uitgebouwd- de nieuwe uitbouw wordt hier tegenaan geplaatst dus. - plaatsen nieuwe keuken in de uitbouw - plaatsen radiator(en). - wegwerken oude keuken - doortrekken rookkanaal van de 1e naar de 2e (zolder)verdieping om de open haard weer werkend te maken. Is het mogelijk dat jullie: A) deze klus uberhaupt in januari zouden kunnen uitvoeren? B) op korte termijn met ons het huis bezichtigen zodat wij een idee krijgen van de globale kostprijs? (dan weten wij ook pas of wij het huis kunnen betalen) Ik hoor graag van jullie.

Houtkachel met flexibele afvoerpijp monteren

Wij hebben in onze woning een oud rookkanaal van een open haard zitten. We willen daar een flexibele afvoerpijp in laten plaatsen en daarop een houtkachel laten aansluiten. We hebben nog geen kachel gekocht. We willen een eenvoudige kachel, geen designmodel. We willen een afspraak maken om ons te laten adviseren en ontvangen daarna graag uw offerte.

Houtkachel plaatsen

- Kachel aansluiten - Plafond aansluiting monteren - Flexibel rvs rookkanaal plaatsen Rookkanaal moet aangepast worden van open haard naar houtkachel. Kleinere afvoer bij plafondafwerking. Inspectie rookkanaal al uitgevoerd.

Houtkachel inbouwen en rookkanaal aanleggen

Wij hebben al een haard. En zijn op zoek naar een bedrijf die deze kan inbouwen. En een rookkanaal kan plaatsen. Recht omhoog 1x beton boring. Ik heb nog geen hittebestendige vloer. Er moet ook een rookkanaal geplaatst worden.

Schouw verwijderen en houtkachel plaatsen

Oude haard is beneden al grotendeels weggehaald door de vorige bewoner, wij willen hem graag helemaal weg en een houtkachel ervoor in de plaats. Het huis is 2 kleine verdiepingen. Mocht het mogelijk zijn dat er een nieuwe buis in kan worden gezet mag dat overigens ook. Volgens de klant zit er nu een gasbuis in en de klant wil in dat geval een houtkachelbuis.

Inzethaard plaatsen

Plaatsen van tweedehands flam mt57+ kachel in bestaande open haard. Kachel zou wat maat betreft zo in de nis moeten passen. Dient wel aangesloten te worden op bestaand kanaal dat volgens haardenboer geschikt is en er geen extra pijp door de schoorsteen getrokken hoeft te worden. Rookgasuitgang kachel 200 mm, schoorsteen loopt van breed rechthoekig naar uiteindelijke rookgasafvoer van 16 cm vierkant. Daarbij loopt mijn schouw inwendig iets terug. Afvoer kachel en schoorsteen 16 cm dus niet loodrecht boven elkaar. Er zit reeds een gat in zijwand open haard, liep ooit een gasleiding, nu mogelijk bruikbaar voor elektra ventilatoren? Het gaat mij om het plaatsen en aansluiten van de kachel+ materiaal, afwerken en elektra aansluiten lukt zelf wel. Kachel nog niet in mijn bezit.

Partners

Partners van Casius