Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leidingen verplaatsen in een appartement:

Leidingen verplaatsen in een appartement

Wij zijn de badkamer aan het verbouwen in ons appartement op de eerste verdieping (totaal 6 hoog). Nu hebben wij een muur weggebroken maar nu staan de aan en afvoerbuizen van de CV ( door het hele gebouw) midden in de badkamer. Kunnen deze omgelegd worden? Ik hoor het graag.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen verplaatsen in een appartement uit heel Nederland:

Leidingsleuven frezen en inbouwdozen inboren in beton

Het gaat om verplaatsen van 3 stopcontacten, nu ca. 100 cm boven de vloer, naar ca. 25 cm boven de vloer. Benodigde werkzaamheden: infrezen van 3 leidingen van ca. 80 cm lang. En in boren van tweemaal 4 inbouwdozen naast elkaar, en éénmaal 2 inbouwdozen naast elkaar. De kamer is geheel uitgeruimd. De elektraleidingen hoeven niet door u te worden aangelegd. Werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd binnen 1 dag en uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2017.

Keukenaansluitingen verleggen en nieuwe groepen bijplaatsen

Wij willen voor onze nieuwbouwwoning de keukenaansluitingen op de goede plek laten zetten. Ten behoeve van onze magnetron en elektrische oven moeten twee extra groepen op onze groepenkast worden aangesloten. Er zijn twee loze leidingen in de keuken aanwezig hiervoor. Het gaat om: - Verplaatsen gasleiding. - Verplaatsen 2 koudwaterleidingen en 1 warmwaterleiding. - Verplaatsen waterafvoer. - Verplaatsen/herindelen/nieuw plaatsen 9 dubbele WCD's. Werkzaamheden worden duidelijk op de keukenplattegrond, welke als bijlage is toegevoegd. De hoogtematen staan hierop vermeld. De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd.

Verplaatsen van de keuken

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het verplaatsen van mijn keuken. Hiervoor moeten leidingen omgelegd worden en een paar muurtjes eruitgehaald worden. Ik zou graag zo snel mogelijk een afspraak maken om bij mij te komen kijken wat mogelijk is. Ik hoor het graag van jullie.

Vloerverwarming leggen en leidingwerk verleggen badkamer

Begin maart willen wij bijkeuken in onze nieuwe woning helemaal strippen en daarin zelf een badkamer gaan realiseren. De voorbereiding zoals vloerverwarming en leidingen verplaatsen / aanleggen willen we laten doen. In de ruimte naast deze badkamer ligt al vloerverwarming en de leidingen komen uit in de badkamer. Verder zit er nu een wasmachine aansluiting en een kraan maar daar moeten dus de leidingen voor 2 kranen voor wasbakken en 1 voor de douche gemaakt worden. De ruimte is ongeveer 9 m2.

Radiator verplaatsen

Ik wil graag mijn radiator een halve meter naar rechts laten verplaatsen, de leidingen moeten 2 kleine hoekjes om. Graag wil ik weten wat dit kost.

Tussenmuur verwijderen

Tussenmuur slopen van ongeveer 4m2 en puin meenemen. Door een gedeelte van de muur lopen leidingen en bedradingen. Deze graag wegwerken. Eventueel de keuken verplaatsen om de tussenmuur te slopen.

Tussenmuur slopen

Het slopen van een tussenmuurtje van ongeveer 4 m2 en meenemen van puin. Het kan zijn dat er in een gedeelte van de muur leidingen en draden lopen. Deze graag verplaatsen indien mogelijk. Eventueel verplaatsen van keuken om de muurtje te slopen. De vakman dient ook het puin af te voeren.

Verplaatsen en uitbreiden van stopcontacten

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit de jaren '70 waar veel stopcontacten nog midden op de wanden zitten. We willen ongeveer 12 tot 15 stopcontacten naar beneden laten verplaatsen. Daarbij moeten de leidingen in de muren worden gefreesd. Ook willen we 2 extra stopcontacten laten plaatsen. We willen hiermee op 11 januari 2018 laten starten. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave en horen dan ook hoeveel tijd de klus gaat kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Nieuwe ketel op andere plaats monteren

Ik wil graag een woning kopen maar de woning wat ik op het oog heb heeft een probleem. De ketel zit op een ongunstige plek ik zou hem moeten verplaatsen ongeveer 4 meter verder op. Ook de leidingen wil ik onder de vloer weggewerkt hebben daar is immers ruimte voor plus er moet een nieuwe ketel komen. Ik zou graag ongeveer van jullie willen weten wat ongeveer de kosten daarvan kunnen zijn. Ik hoop dat jullie ons een indicatie kunnen geven zo dat wij erover na kunnen denken of wij het waard vinden om die woning te kopen?

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik wil vier radiatoren op blokverwarming vervangen. Dit kan volgens mij het beste middels bevriezing van de leidingen. Het gaat in eerste instantie alleen om het afdoppen van de radiatoren/kraantje aanbrengen. Het vervangen/verplaatsen van de radiatoren moet later. Ik vind het van belang dat de installateur/loodgieter een verzekering heeft voor als het onverhoopt mis mocht gaan.

Partners

Partners van Casius