Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Haarlem of directe omgeving.

3449 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Haarlem:

Warm water voor badkamer en keuken (zonder aardgas)

We zijn momenteel bezig om ons woning aardgasvrij te maken en we zoeken naar een oplossing voor warm water in de badkamer en in de keuken. Graag advies van een installateur. Wij denken zelf aan een elektrische boiler.

Muurdoorvoer mobiele airco

Wij willen graag een vastaansluiting via de muur voor de airco. Klus betreft uitsluitend het maken van de geveldoorvoer en plaatsen van een afdekkap. Enkelsteens buitenmuur, houtskelet binnenmuur bekleed met 18mm multiplex en gipsplaat. En rockwool isolatie. Gaat dus puur om het maken van het gat in de muur.

Inspectie openen dichtgemetseld rookkanaal

Wij hebben een houtkachel op het oog, maar nog niet besteld. Wij willen die in onze woonkamer aansluiten op de plaats waar vroeger een aansluiting was. Het rookkanaal is nu dichtgemetseld. Wij willen dit graag laten openmaken en inspecteren. Het is echter onduidelijk of er een haard- of gaskachel heeft gezeten. Daarna moet de houtkachel worden aangesloten. Mogelijk een inbouwhaard met mooi stucwerk. Graag ontvangen wij een prijsindicatie van de kosten. Vooralsnog ALLEEN een offerte voor de inspectie van het rookkanaal om te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Buitenkraan aanleggen achter huis

Wij zoeken een monteur die een buitenkraan kan aanleggen in de achtertuin. Wij wonen in een appartement, begane grond en hebben geen kruipruimte. Wij weten daarom ook niet of het mogelijk is om een buitenkraan aan te leggen. De buren hebben het wel, maar bij de bouw hebben zij vloerverwarming aangelegd en daar de buitenkraan op aangesloten. Wij hebben geen vloerverwarming. Wij hebben wel een ondergrondse garage. De afstand van de meterkast naar de locatie kraan is ongeveer 10 m. Maakt niet uit of deze vorstvrij is, het hoeft van ons niet.

Ik wil mijn douchecabine vervangen

Ik wil mijn douchecabine vervangen. Hiervoor heb ik de vervangende cabine al aangeschaft, het is de bedoeling dat u de oude demonteerd en de nieuwe monteerd.

Nieuwe geiser laten installeren

Ik heb net een nieuw appartement gekocht en we hebben op het moment een boiler. We willen graag in de keuken een geiser laten plaatsen.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om 100 m2 waarvan de vloer geëgaliseerd is. Daarnaast 90 m2 boven CV of indien mogelijk vloerverwarming, echter houten vloer waar nog vloer op gelegd moet worden. Alles moet nog aangelegd worden. Leidingen etc makkelijk te leggen omdat alles nog open is.

Tussenmeter plaatsen

Ik wil graag een tussenmeter laten plaatsen om het gas-/elektraverbruik te kunnen meten.

change the toilet

I would like to buy a toilet from Praxis and change my old one. Please also feel free to let me know would you also deal with taking the old toilet away.

Gasleiding en elektra verleggen

Vanwege een nieuwe gashaard moet de oude gasleiding verlegd worden en ook het elektrapunt. De gasleiding komt uit de vloer, deze moet 0.5 meter opgeschoven moeten worden, de elektra komt op dit moment uit de muur. Het is de bedoeling dat de elektra en gas beide uit de vloer komen.

Warmtepomp aanschaffen en plaatsen

Vervanging van huidige CV ketel van 80 kW in kerkgebouw door een water-water open bron warmtepomp. Ook andere maatregelen worden getroffen om de kerk te verduurzamen (isolatie en zonnepanelen). We zijn nog in de oriënterende fase en laten ons graag adviseren.

Gres riolering in de voortuin vervangen

Ik wil graag een gres riolering vervangen in de voortuin, ongeveer 3m. Is een jaren 30 woning.

Verwarmingsinstallaties vervangen

Het gaat om een rijtjeshuis met 2 verdiepingen. Ik heb nu een CV ketel met gas, en dit wil ik vervangen door een elektrische. Ook wil ik mijn radiatoren vervangen door nieuwe, en wil ik graag advies over hoe ik het beste energie kan besparen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

50 liter elektrische boiler plaatsen

Gaat om verwijderen gasgeiser uit keuken en plaatsen van elektrische 50 liter boiler (verticaal), met snoer naar stopcontact. Betreft alleen het plaatsen. Ik zorg zelf voor de boiler.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een complete renovatie van de zolder waar de vloerverwarming moet worden aangebracht in 2 slaapkamers en badkamer. Totaal 24 m2.

Vervangen van een Nefit CV ketel

Ik zoek een loodgieter om een Nefit Trendline 30kw cw5 (al aanwezig) te plaatsen. Hiervoor dient de oude ketel gedemonteerd te worden.

Extra kraan en afvoer plaatsen voor aansluiting vaatwasser

In de keuken zit nu geen vaatwasser en ook geen aansluiting hiervoor. Er is wel een wastafel met afvoer. Dus er moet in de keuken het volgende geplaatst worden: Een wasmachinekraan. Een aansluiting voor een vaatwasser op de sifon van de gootsteen, of een losse afvoerbuis.

Aansluiten kranen en radiatoren

In de badkamer het aansluiten van een badkraan en douchekraan. Leidingen zitten er al, kranen hoeven er alleen opgezet te worden. + enkele radiatoren aansluiten, CV leidingen zitten al op de juiste plek, maar radiatoren moeten nog aangesloten worden. 1 CV leiding moet nog omgelegd worden naar de hal. Graag zo snel mogelijk, maar in overleg. Radiatoren moeten we nog kopen, dat doen we zelf.

Afzuiger toevoegen aan bestaand afzuigkanaal

Er moet een nieuw afzuigafvoer komen op een bestaand afzuigkanaal met in beide kanalen een keerklep. Het is voor een restaurant.

Warmtepomp aanschaffen en installeren

Nieuwbouw, laagtemperatuur vloerverwarming aanwezig in de gehele woning. 200 m2 vloeroppervlakte, inhoud 750 m3. Warmteverlies is berekend en komt op 0,4%. Graag voldoende watercapaciteit voor 2 badkamers. 6 volwassen personen huishouden. Koelen in zomer en toch boiler verwarmen. Huis is vrijstaand en heeft een garage voor de apparatuur. Zolder eventueel een extra boiler? Vloer is daar verzwaard voor max. 1ton gewicht. Volgens omgevingloket Noordzeekanaal is er geen beperking voor het boren in de grond met gesloten systeem. Rond september 2020 word het huis opgeleverd. Ik ben zelf aannemer en kan diverse voorzieningen eventueel zelf aanleggen indien noodzakelijk. Het opgegeven adres is niet het adres waar de werkzaamheden moeten plaats vinden. Dat is in Spaarndam.

Schoorsteen buiten waterdicht maken en in de woonkamer afwerken

Na een verbouwing/aanleg CV/besluit de gaskachel niet meer aan te sluiten wil ik de schoorsteen (gedeeld met bovenburen/aparte pijpen) afsluiten en waterdicht maken. In de woonkamer is bij de verbouwing een groot rechthoekig gat gemaakt in de schouw, met het idee de gaskachel weer aan te sluiten; is dus niet meer gedaan. Het (grote) gat aan de bovenzijde in de schouw moet nog altijd afgesloten worden. Verder moet de gaskraan (in de hoek in de schouw) worden verwijderd en de flexibele gasslang zoveel mogelijk worden ingekort.

Een waterleiding controleren in een kruipruimte

Ik zoek een loodgieter die een waterleiding in mijn kruipruimte kan controleren/vervangen. Er ligt momenteel veel water in de kruipruimte. De leiding is goed bereikbaar.

Overschakelen van gas naar elektrische hoofdverwarming

Ik wil overschakelen van gasverwarming naar elektrische hoofdverwarming van mijn huis (2 kamers). Ik denk aan dynamische accumulatie verwarming, maar sta open voor alternatieven. Mijn vraag is ook of mijn elektrische capaciteit verhoogd moet worden. Nu heb ik een kleine huisaansluiting (35A, max. vermogen 8 KW). Graag advies.

Vloerverwarming aanleggen

In verband met beperkte opbouwhoogte willen we graag een droogbouwsysteem met vloerisolatie. De betonvloer is in de woonkamer wel geïsoleerd (hoe dik weet ik niet), maar we zouden indien mogelijk aanvullende isolatie willen. Gaat om 61 m2, mogelijk 5,5 m2 tegels leggen

Infrarood verwarming realiseren in de woonkamer

Ik wil naast de cv ketel graag ander soort verwarming realiseren. Ik heb nu een nieuwe cv ketel op gas, maar omdat ik met gas wil minderen dacht ik aan infraroodverwarming. Het gaat om een jaren 30 woning, begane grond met uitbouw van 3,30 x 13 m en 2 x 5 m (woonkamer met keuken) zouden de stralingspanelen moeten komen. Wellicht ook in 2 badkamers en 1 slaapkamer (circa 20 m2). Als het mogelijk is in combinatie met de cv ketel, dan hoef ik alleen stralingspanelen in de woonkamer. Graag ontvang ik advies en een prijs indicatie.