Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Haarlem of directe omgeving.

3197 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Haarlem:

Thermostaatkraan in de douche monteren

Huidige thermostaat kraan in de douche is kapot. Ik heb een nieuwe kraan in het bezit. Deze graag erop zetten. Ook zit er een contactpunt voor de slang aan, ook de slang op de kraan zetten.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen met dubbelwandige pijp die door de muur geboord moet worden.

Vrijstaand gasfornuis vervangen

Ik wil mijn Bosch gasfornuis vervangen voor een nieuwe Pelgrim. Er is een aansluiting, de gasslang (circa 1 meter) moet wel vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Honeywell Evohome thermostaat en radiatoren installeren

Ik zou graag willen dat er 2 radiatoren aangesloten worden op onze CV (radiatoren hangen al, pexfit hoofdleiding). Verder heb ik een compleet Evohome systeem liggen wat ik ook graag aangesloten wil laten hebben (6 thermostaatkranen). Vraag is of er een overdruk ventiel nodig gaat zijn?

Houtkachel plaatsen en rookkanaal inspecteren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een kleine houtkachel. Het rookkanaal bestaat, maar is een aantal jaar niet gebruikt en moet nagekeken worden. Ik heb geen hittebestendige vloer, dus zou er graag eentje geplaatst willen hebben en in overleg aanschaffen.

Radiator vervangen door een nieuwe

We willen een oude radiator vervangen door een nieuwe. Deze is ongeveer 60 bij 80 cm.

Aansluitingen maken voor een vaatwasser

Ik heb een vaatwasmachine gekocht die ik wil gaan plaatsen naast mijn keukenblok. Ik zoek een installateur die voor mij de aansluitingen op de riolering en waterleiding kan maken. Er is al een stopcontact aanwezig. Ik hoor graag wie hier binnenkort even tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.

Douchekolom van Handson installeren

Ik heb bij Gamma een Handson douchekolom Julie besteld en wil deze na levering graag laten monteren. Het gaat om artikelcode 574463, een douchekolom met geïntegreerde thermostaatkraan. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Zinken dakgoot repareren en een afvoerpijp plaatsen

Ik zoek een loodgieter voor het repareren van een zinken dakgoot van 7 meter lang. Op de naden is hier en daar sprake van lekkage. Verder moet de afvoer vanaf het dak naar een dakterras worden verbeterd door een pijp te monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Rookgasafvoer verlengen

Wij hebben een benedenwoning in Haarlem met een rookgasafvoer van de cv gelijk uit de muur. Graag willen wij dat deze verlengd wordt naar het dak. Doen jullie dat ook? Zo ja wat is de prijsindicatie?

Thermostaat op blokverwarming aansluiten

Ik woon in een appartement met blokverwarming, graag zou ik een elektrische klep willen, zodat ik de warmte met een thermostaat kan gaan regelen. Wat zou dit gaan kosten?

Houtkachel installeren en rookkanaal in de schoorsteen aanpassen

Wij gaan een houtkachel kopen en willen die in onze woning op een bestaande schoorsteen laten aansluiten. Die schoorsteen loopt via 2 etages en dan schuin naar het dak. Er zitten 2 gemetselde afvoerkanalen in van 12 cm doorsnede. Er is geen asbest aanwezig. De schoorsteen op de benedenverdieping kan eventueel gesloopt worden. We willen die afvoerkanalen geschikt laten maken voor de houtkachel. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte.

Verhoogd toilet plaatsen en keukenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe, verhoogde wc laten plaatsen. Dit inclusief reservoir (Wisa 550) en WC-zitting. Ik wil ook graag ook zijn keukenkraan laten vervangen.

Elektrische boiler leveren en plaatsen

Op dit moment wordt het warm water voorzien door middel van een geiser. Deze geiser moet worden vervangen door een 80 lt elektrische boiler. Graag overleggen wij met vakman over aanschaf van de juiste boiler.

Mantelbuis aanleggen naar de nieuwe meterkast

Wij hebben net een huis gekocht te Haarlem en er moet het een en ander gebeuren. De complete houten vloer gaan we eruit slopen en hier komt een schuimbetonvloer met vloerverwarming en anhydriet dekvloer voor in de plaats. De gasmeter zit nu apart tegen de muur bij de voordeur en de (hele oude) elektra-aansluiting zit in een hoekje achter de trap. Nu willen we voor de trap op een afstand van ongeveer 3 meter van de voordeur een nieuwe meterkast plaatsen en hierin de nieuwe gasaansluiting, groepenkast en pomp van de vloerverwarming gaan plaatsen. Hiervoor moeten er mantelbuizen geplaatst worden van de voorgevel naar de nieuwe meterkast. Liander geeft aan dat dit gedaan moet worden door een aannemer dus vandaar mijn aanvraag.

Nieuwe radiator monteren

Mijn oude radiator verwijderen en een nieuwe radiator van Gamma monteren op de bestaande buizen. In mijn flat, op twee hoog. De radiator heb ik wel al uitgezocht maar nog niet gekocht.

Allesbrander plaatsen

Voordat er een kachel geplaatst wordt, moet er eerst gekeken worden of het afvoerkanaal geschikt is. Het gaat dus om een controle en eventueel een installatie van een allesbrander.

Badkamer aansluiten

Graag wil ik weten wat het kost om mijn badkamer te installeren. De wanden zijn al gestuukt en de tweede toilet is al aangesloten. Wat ik wil vragen is wat het kost om de vloer te egaliseren en het baddouche combinatie te plaatsen en het toilet af te monteren. Ik hoor graag van u.

Technische tekening voor de keuken maken

Ik wil een technische tekening van een keuken laten maken. We hebben een deadline gehad van onze aannemer om dit voor eind november te doen, echter zijn we er nog niet uit betreft prijs met een keukenleverancier. Indeling van keuken is wel bekend. In de bijlage tekening zoals wij deze nu willen hebben.

Haard plaatsen

Tijdens de verbouwing hebben wij het bestaande rookkanaal (Gas) vanaf de 1e etage bewaard. Op de begane grond hebben wij deze verwijderd. Nu willen wij graag een houtkachel laten plaatsen

Plintboiler of close-in boiler installeren in de keuken

Onze combi cv-ketel staat op zolder en het duurt daardoor erg lang voordat wij in de keuken warm water hebben. We overwegen daarom een plintboiler of een close-in boiler te laten monteren. We krijgen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Keukengeiser vervangen

Wij hebben een open keuken geiser hangen en zouden deze graag willen vervangen voor een gesloten geiser, deze moet de keuken en badkamer voorzien van warm water. En er zou dus een eventuele af/aanvoer gerealiseerd moeten worden, dit zou eventueel kunnen door een raampje in de keuken te vervangen voor een plaatje met afvoer.

Elektrische keukenboiler leveren en plaatsen

Mijn huidige keukenboiler lekt en deze wil ik op zeer korte termijn vervangen. Het gaat om een 10 liter keukenboiler die rechtop in het keukenkastje komt te staan. Ik wil graag dat een bedrijf deze levert én installeert. Om offertes te kunnen vergelijken zou ik graag willen zien wat de kosten van de boiler zijn en wat de kosten van het installeren zijn. Graag contact maken/ een offerte indienen per mail in plaats van bellen omdat ik het dan op mijn gemak kan bekijken. Alleen reageren als het op korte termijn gerealiseerd kan worden.

Sanibroyeur repareren en kitwerk badkamer

Onze Sanibroyeur blijft vaak hangen en blijft dan herrie maken. De Sanibroyeur is een los kastje in onze wasmachineruimte naast de badkamer. Alleen het toilet is er op aangesloten. Graag reparatie of vervanging indien nodig. Aanvullend is ook het kitwerk in onze badkamer op sommige plekken aan vervanging toe. De materiaal keuze moet met de klant worden overlegd.

Houtkachel op nieuw kanaal aansluiten

Ik zou graag de kosten voor het aanleggen van een houtkachel willen weten. Er is een nieuw rookkanaal. Gaat dus alleen van kachel tot plafond (uiteinde rookkanaal). Rookkanaal is 15 cm doorsnede.