Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Haarlem of directe omgeving.

3302 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Haarlem:

Nieuwe ketel plaatsen

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas Het gaat om het leveren en het plaatsen van een nieuwe ketel Intergas HRE 36/30 A ter vervanging van een Atag Blauwe Engel.

Airco op de bovenverdieping plaatsen

Ik zoek een partij die een airco, om 2 bovenverdiepingen te koelen in ons huis, kan plaatsen. Het betreft een rijtjeswoning welk goed bereikbaar is. Ik ben geïnteresseerd in het verbruik, de kosten en onderhoud.

Meterkast en gasmeter verplaatsen

Verplaatsen van de mk en gasmeter. Te overbruggen afstand: ongeveer 1 meter. Leidingen onder de houten ondervloer door. Groepenkast enz. is allemaal al nieuw, dat hoeft niet gedaan te worden.

Vaatwasleiding aanleggen en eventueel radiator verplaatsen

Ik ben onlangs verhuisd en nu heb ik een vaatwasser die aangesloten moet worden. De leiding moet nog aangelegd worden en daarnaast moet er een radiator verplaatst worden om deze te plaatsen.

Rainshower stang ophangen

Ik zou graag een rainshower stang willen laten ophangen.

Zonneboiler plaatsen

Ons nieuwbouw huis word eind juni begin juli opgeleverd. Huidige brandstof voor warmwaterproductie is gas en elektriciteit. Wij hebben zonnepanelen op het platte dak. Op aanraden van de bouwer willen wij een zonneboiler combi laten plaatsen voor het verwarmen van het tapwater en de woning.

Mobiele airco controleren en bijvullen

Mobiele airco controleren En eventueel bijvullen

Rainshower ophangen

Ik zou graag in de woning van mijn moeder een stang met rainshower laten plaatsen.

Vorstvrije buitenkraan laten aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen. Het gaat om 3-4 meter leidingwerk.

Daaldrop close-in boiler vervangen

De Close-in boiler 10 liter van Daaldrop maakt vreemde geluiden en is niet meer instelbaar. Ik vermoed dat deze vervangen moet worden. Het oude materiaal mag afgevoerd worden.

Dru gevelkachel installeren

Mijn Dru Art 5 gevelkachel, afmetingen 51 x 78 x 26 cm, moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor de aanschaf, de installatie en de afvoer van de oude kachel.

Binnenwerk toilet vervangen

De stortbak van het toilet lekt en daardoor blijft het toilet lopen. Licht drukken op de behuizing verhelpt het probleem meestal maar is uiteraard geen blijvende oplossing. Deel van het binnenwerk onlangs vervangen maar het probleem blijft bestaan. Loodgieter die dit heeft gedaan heeft de suggestie gedaan dat het totale binnenwerk vervangen zou moeten worden. Eventueel zou daarbij ook een deel van het tegelwerk verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden.

Oude radiator vervangen

Weghalen oude radiator en plaatsen nieuwe (is al aangeschaft). Makkelijk bereikbaar in hal. Optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Herstel van waterleidingen

Na de bevriezing zijn onze waterleidingen op 1 plek gescheurd en op twee plekken gesprongen. Graag ontvangen we een offerte voor de herstel van deze schade.

Vloerverwarming aan laten leggen

Wij willen graag vloerverwarming aan laten brengen in ons huis. Het zal gaan om een begane grond van 50 m2 in Haarlem Noord. Graag ontvang ik een offerte waarin het volgende is opgenomen: - Wat zijn de montage kosten? - Kosten aan materiaal? - Onze ondervloer is van hout, wat voor vloerverwarming zou u aanraden? - Wij willen graag parket plaatsen op de vloerverwarming. - Onze CV bevind zich op de 2e verdieping, komen hiervoor nog extra kosten bij? - Is het noodzakelijk dat jullie het kruipluik nodig hebben voor de inschatting van de werkzaamheden? - Zijn er verder nog mogelijk andere kosten buiten de gestelde vragen? 13 augustus krijgen wij de sleutel van dit huis en willen dan de vloer er zo snel mogelijk in laten leggen.

Wasbak vervangen

Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het plaatsen van een dimensies wasbak met de afmeting 52 cm lang, 41,5 cm breedte en 15,5 cm hoog. De kraan en de afvoer dienen ook aangesloten te worden. De oude wasbak moet worden verwijderd en afgevoerd door de vakman.

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen onder een afdak

Het betreft het installeren van een dubbelwandig rookkanaal van ongeveer 1 a 1.50 meter lang voor een houtoven die buiten onder een houten afdak staat. Het rookkanaal moet dus door het houten afdak omhoog.

Elektrische accumulatoren monteren

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om twee slaapkamers en een badkamer die niet gekoppeld zijn aan de centrale verwarming. Daar wil ik een elektrische accumulator laten plaatsen. Het gaat om totaal 3 stuks.

Oli inbouw toiletreservoir repareren

Ik heb een Oli inbouw reservoir dat blijft doorlopen. Dit wil ik laten repareren.

Plaatsen mechanische ventilatie in de badkamer

Uit de bouwkundige rapportage die is opgemaakt i.v.m. de aankoop van onze woning blijkt dat er mechanische ventilatie ontbreekt en dus geplaatst moet worden in de badkamer. Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen inclusief materiaal.

Houtkachel installeren op bestaand rookkanaal

Wij zijn voornemens een houtkachel aan te schaffen. Er is een rookkanaal aanwezig, maar deze moet nog gecontroleerd worden of deze geschikt is (woning uit 1930, rookkanaal al lange tijd niet meer gebruikt). Wat is het beste om mee te starten? Hartelijke groet,

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wegens funderingsherstel van de tussenwoning in de binnenstad waarbij sowieso grond afgegraven moet worden, denken wij aan de aanschaf van een warmtepomp voor verwarming, koeling en warm water. We willen weten welke mogelijkheden er zijn en tegen welke kosten. Omdat de planning voor de funderingswerkzaamheden op korte termijn start willen wij graag zo snel mogelijk contact. Het gaat om totaal 4 panden.

Wasmachine aansluiting aanleggen

Ik heb nu de wasmachineaansluiting en afvoer in de keuken. Ik zou deze graag naar boven verplaatst willen hebben omdat mijn keuken een woonkeuken is en het niet echt gezellig is daar de wasmachine te hebben. Er lopen boven naast de badkamer leidingen en een afvoer. De meeste bewoners bij mij in het rijtje hebben de wasmachine/droger boven naast de badkamer in een inbouwkast.

Daalderop keukenboiler vervangen

Mijn Daalderop 15 liter close-in boiler heeft het begeven. Ik ga bij Gamma een nieuwe close-in boiler van Daalderop kopen van 10 liter. Ik wil de oude laten verwijderen en de nieuwe laten monteren in het keukenkastje. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Reactie graag per email.

Thermostaatkraan in de douche monteren

Huidige thermostaat kraan in de douche is kapot. Ik heb een nieuwe kraan in het bezit. Deze graag erop zetten. Ook zit er een contactpunt voor de slang aan, ook de slang op de kraan zetten.