Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Haarlem of directe omgeving.

3118 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Haarlem:

Electrische boiler leveren en plaatsen

Op dit moment wordt het warmwater voorzien door middel van een geiser. Deze geiser moet worden vervangen door een 80 lt. Elektrische boiler

Mantelbuis aanleggen naar nieuwe meterkast

Wij hebben net een huis gekocht op de Lijsterstraat 32 te Haarlem en er moet het een en ander gebeuren. De complete houten vloer gaan we eruit slopen en hier komt een schuimbetonvloer met vloerverwarming en anhydriet dekvloer voor in de plaats. De gasmeter zit nu apart tegen de muur bij de voordeur en de (hele oude) elektra-aansluiting zit in een hoekje achter de trap. Nu willen we voor de trap op een afstand van ongeveer 3 meter van de voordeur een nieuwe meterkast plaatsen en hierin de nieuwe gasaansluiting, groepenkast en pomp van de vloerverwarming gaan plaatsen. Hiervoor moeten er mantelbuizen geplaatst worden van de voorgevel naar de nieuwe meterkast. Liander geeft aan dat dit gedaan moet worden door een aannemer dus vandaar mijn aanvraag. Zou u hier een offerte voor kunnen maken?

Allesbrander plaatsen

Voordat er een kachel geplaatst wordt, moet er eerst gekeken worden of het afvoerkanaal geschikt is.

Badkamer aansluiten

Graag wil ik weten wat het kost om mijn badkamer te installeren. De wanden zijn al gestuukt en de tweede toilet is al aangesloten. Wat ik wil vragen is wat het kost om de vloer te egaliseren en het baddouche combinatie te plaatsen en het toilet af te monteren. Ik hoor graag van u.

Technische tekening voor de keuken maken

Ik wil een technische tekening van een keuken laten maken. We hebben een deadline gehad van onze aannemer om dit voor eind november te doen, echter zijn we er nog niet uit betreft prijs met een keukenleverancier. Indeling van keuken is wel bekend. In de bijlage tekening zoals wij deze nu willen hebben.

Haard plaatsen

Tijdens de verbouwing hebben wij het bestaande rookkanaal (Gas) vanaf de 1e etage bewaard. Op de begane grond hebben wij deze verwijderd. Nu willen wij graag een houtkachel laten plaatsen

Plintboiler of close-in boiler installeren in de keuken

Onze combi cv-ketel staat op zolder en het duurt daardoor erg lang voordat wij in de keuken warm water hebben. We overwegen daarom een plintboiler of een close-in boiler te laten monteren. We krijgen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Keukengeiser vervangen

Wij hebben een open keuken geiser hangen en zouden deze graag willen vervangen voor een gesloten geiser, deze moet de keuken en badkamer voorzien van warm water. En er zou dus een eventuele af/aanvoer gerealiseerd moeten worden, dit zou eventueel kunnen door een raampje in de keuken te vervangen voor een plaatje met afvoer.

Elektrische keukenboiler leveren en plaatsen

Mijn huidige keukenboiler lekt en deze wil ik op zeer korte termijn vervangen. Het gaat om een 10 liter keukenboiler die rechtop in het keukenkastje komt te staan. Ik wil graag dat een bedrijf deze levert én installeert. Om offertes te kunnen vergelijken zou ik graag willen zien wat de kosten van de boiler zijn en wat de kosten van het installeren zijn. Graag contact maken/ een offerte indienen per mail in plaats van bellen omdat ik het dan op mijn gemak kan bekijken. Alleen reageren als het op korte termijn gerealiseerd kan worden.

Sanibroyeur repareren en kitwerk badkamer

Onze Sanibroyeur blijft vaak hangen en blijft dan herrie maken. De Sanibroyeur is een los kastje in onze wasmachineruimte naast de badkamer. Alleen het toilet is er op aangesloten. Graag reparatie of vervanging indien nodig. Aanvullend is ook het kitwerk in onze badkamer op sommige plekken aan vervanging toe. De materiaal keuze moet met de klant worden overlegd.

Houtkachel op nieuw kanaal aansluiten

Ik zou graag de kosten voor het aanleggen van een houtkachel willen weten. Er is een nieuw rookkanaal. Gaat dus alleen van kachel tot plafond (uiteinde rookkanaal). Rookkanaal is 15 cm doorsnede.

Vervangen van een keukenkraan

De kraan in de keuken lekt en moet worden vervangen. Inclusief afvoeren van oude kraan. Ik heb al een nieuwe kraan aangeschaft.

Radiator verplaatsen in een bedrijfsunit

Wij gaan een bedrijfsruimte huren in een kantoorcomplex. Wij willen daar een geluiddichte muziekstudio gaan bouwen. Daarvoor moet er in onze ruimte een radiator ongeveer 50 cm naar links worden verplaatst. Daarbij moeten de buizen gekoeld/bevroren worden met stikstof is ons verteld. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We willen de klus graag op heel korte termijn laten verzorgen.

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Ik overweeg om een houtkachel aan te schaffen bij Gamma en die hier in onze huurwoning te laten plaatsen inclusief het benodigde rookkanaal. Het is een tussenwoning met houten plafonds. Ik wil de situatie hier graag even bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.

Leidingen verplaatsen in een appartement

Wij zijn de badkamer aan het verbouwen in ons appartement op de eerste verdieping (totaal 6 hoog). Nu hebben wij een muur weggebroken maar nu staan de aan en afvoerbuizen van de CV ( door het hele gebouw) midden in de badkamer. Kunnen deze omgelegd worden? Ik hoor het graag.

Expansievat en kraantje onder CV verplaatsen

Verplaatsen van het expansievat naar de zijkant, zodat er meer ruimte vrijkomt onder de CV ketel.

Keukenmengkraan en wastafelkranen vervangen

Afvoeren van 1 keukenmengkraan en 1 wastafelkraan en aanbrengen van 1 nieuwe keukenmengkraan en 1 nieuwe wastafelkraan. De nieuwe kranen schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verstopping keukenafvoer herstellen

Onze afvoer onder de gootsteen is verstopt, hier zoeken we een oplossing voor. Graag offerte per mail sturen (niet telefonisch).

Vaatwasser aansluiting laten maken

Aansluiting voor de vaatwasser laten maken, materiaal is niet aanwezig, enkel de vaatwasser zelf.

Centrale verwarming aanleggen in appartement

Ik heb een appartement aangekocht, koopovereenkomst wordt komende week getekend. Het appartement is ongeveer 70 m2 groot en werd verwarmd door elektrische en een gaskachel. Ik zou graag een cv met, ongeveer 6, radiatoren in de woning laten aanleggen. Uiteraard gaat de ketel ook de keukenkraan en de badkamer van warm water voorzien. Kunt u een richtprijs geven, iets waar ik in de aanvraag van de bouwhypotheek rekening kan houden.

Airco repareren

Wij hebben een airco hangen die aanloopt. Dit is een hard zwaar geluid dat alleen te horen is als de airco op aircostand staat. Graag zouden wij een indicatie krijgen van de kosten. Het is een hangende airco van het merk Windy.

Radiator vervangen

De radiator in mijn badkamer is aan vervanging toe. Er hangt nu een handdoekradiator van ongeveer 115 cm hoog x 60 cm breed. Graag verneem ik wat daar ongeveer de kosten voor zijn als ik een zelfde formaat er voor in de plaats wil. Graag even per email, ben telefonisch niet goed bereikbaar deze week.

Wandcloset installeren

Ik wil graag een compleet wandcloset van Plieger laten installeren, als tweede toilet op de eerste verdieping. Er zit al een afvoer. Nog geen water toevoer. Het is in de badkamer waar op het moment nog verder niets zit. Het is voor mijn moeder die ik in huis neem, zij komt moeilijk de trap af en ik wil graag als u tijd heeft zo snel mogelijk deze wc laten installeren.

Open haard plaatsen

Wij zijn van plan in ons nieuwe huis op de bestaande plek (waar nu een potkachel (hout) staat) en nieuwe openhaard te plaatsen welke ook met hout wordt gestookt. Op dit moment is er dus al een afvoer aanwezig, echter weten we nog niet of deze bruikbaar is. De muren erom heen zullen eerst moeten worden verwijderd alvorens wij een nieuwe gestuukte wand plaatsen. Graag ontvang ik advies en wat eventueel jullie voor mij kunnen betekenen. Ik heb de sleutel vanaf 28 september, afspreken wordt iets lastiger vanwege mijn reistijd en ik heb nog foto's.

Vloerverwarming aanleggen in nieuwbouw

Wat zou het kosten om vloerverwarming aan te leggen in een nieuwbouwing ? Opp 60 - 80 m2 (woonkamer, hal) hierna moet er nog een dekvloer worden gestort (graag meenemen in offerte) incl verdeler, pomp. Aansluiting cv, etc