Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Duivendrecht of directe omgeving.

204 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Duivendrecht:

Toiletpot plaatsen

Ik zoek een loodgieter die mijn huidige WC-pot kan vervangen. De nieuwe is reeds besteld. De oude pot dient afgevoerd te worden.

Thermostaat van vloerverwarming vervangen

Wij hebben twee vloerverwarmingen met thermostaten maar willen deze graag laten vervangen door De MAGNUM X-treme Control (touchscreen).

Vlotter vervangen

Ik heb een vlotter welke druppelt. Deze moet vervangen worden.

Nieuw toilet met stortbak plaatsen

Nieuw toilet plus stortbak plaatsen. Inclusief aansluiten en vast zetten.

Lekkende keukenkraan repareren

De klant stelt dat haar keukenkraan lekt. De klant denkt niet dat de kraan moet worden vervangen, de kraan is namelijk nog vrij nieuw. Het gaat hier dus waarschijnlijk om een reparatie.

Verstopping gootsteen en wastafel oplossen

Ik heb een probleem met verstopping: het water blijft staan in zowel de gootsteen (in keuken) als de wastafel (in badkamer). In juni is hiervoor een loodgieter langsgeweest, maar dit heeft uiteindelijk weinig geholpen. Graag wil ik dat dit gerepareerd wordt, zodat het water weer goed wegstroomt.

Ontstoppen van gootsteen en wastafel

In juni is al eens een loodgieter langsgeweest voor ontstopping, maar dit heeft onvoldoende resultaat gehad. Water blijft staan in gootsteen (keuken) en wastafel (badkamer) en loopt maar heel langzaam weg. Dit moet grondig gereinigd worden

Nieuwe CV-installatie aanleggen

Een nieuwe CV installatie aanleggen in een bestaande woning, uit de jaren '20. De werkplek is goed bereikbaar en de cv moet worden bijgeleverd in overleg met de klant.

Schoorsteenpijp vervangen

Bij hevige regenval in combinatie met wind regent de schoorsteenpijp van mijn cv ketel in en heb ik dus lekkage. Ik zou graag deze pijp laten vervangen en zodoende het probleem laten oplossen.

Klep in open haard repareren

Ik wil graag een afsluitklepje (ongeveer 15 cm * 15 cm) in mijn rookkanaal laten zetten. Oude ontbreekt maar heeft er wel gezeten. In het rook kanaal zit een dwarsstangetje waar klep aan heeft gezeten.

WC duoblok plaatsen

Ik wil graag een Duoblok toilet van Aquazuro monteren, dit betreft de duoblok Compac Livenza. Zelf heb ik geen email, graag bellen. Toilet is besteld en zal over ongeveer 10 dagen bezorgd worden.

Keukenkraan laten monteren

Mijn keukenkraan is stuk en die wil ik snel laten vernieuwen ik heb reeds een kraan gekocht bij de Gamma. De oude kraan verwijderen en de nieuwe monteren. De nieuwe kraan is al in huis. Bij voorkeur deze week de kraan vervangen.

Schoorsteenpijp vervangen

Bij hevige regenval in combinatie met wind regent de schoorsteenpijp van mijn CV ketel in en heb ik dus lekkage. Ik zou graag deze pijp laten vervangen en zodoende het probleem laten oplossen. Offerte inclusief alles.

Plaatsen van een buitenkraan

Woning is op de begane grond. Binnen is een flexibele waterleiding aanwezig, over de muur, dus niet via kruipluik, en daar kan ook het gat naar buiten worden geboord en de kraan geplaatst. Hoor graag wat ongeveer de kosten zullen zijn. Kraan kopen wij zelf maar overig materiaal graag door de loodgieter.

Complete CV-installatie in een bovenwoning

Wij hebben een dubbele bovenwoning gekocht uit bouwjaar 1938 en krijgen daarvan op 1 juni de sleutel. In de woning is nog geen centrale verwarming en er zit een geiser in de keuken. Wij willen die laten verwijderen en er een volledige centrale verwarming met radiatoren, leidingen en een combi-ketel laten plaatsen. Het gaat om een woning van 125 m² waarvan de foto's op Funda staan. Wij zullen het plafond in de woonkamer verwijderen voor de plaatsing. Het is de bedoeling dat de leidingen zo veel mogelijk worden weggewerkt. We denken dat de klus eind juni of begin juli uitgevoerd zal kunnen worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Toilet ontstoppen

Graag zou ik een prijsopgave krijgen van een goede, betrouwbare loodgieter die bij mijn moeder een toilet in de badkamer op een eerste verdieping kan ontstoppen. Het gaat om een adres in Duivendrecht. Zelf heb ik het met een trekveer geprobeerd maar dat mocht niet baten. De klus zou op korte termijn kunnen gebeuren.

Houtkachel op rookkanaal aansluiten

Ik heb een houtkachel, die ik wil laten aansluiten op het rookkanaal van de schoorsteen. Dat kanaal begint in het plafond (afstand ongeveer 1.5 meter), dus ik heb een pijp nodig en een veilige verbinding. De kachel zelf heeft een aansluiting aan de achterkant. Kachel is er al, pijp nog niet.

LivinFlame Kalmar houtkachel plaatsen op een zolderkamer

De houtkachel komt op een pas verbouwde zolderkamer te staan onder het dak. De RVS pijp is aanwezig, deze graag aansluiten en een kap op de schoorsteen plaatsen. De voorkeur gaat uit naar een glazen plaat onder de kachel (op laminaat vloer), deze kunnen wij zelf bestellen.

Hydrofoorpomp plaatsen

Wij willen in onze benedenwoning (in de kruipruimte, waar ook de waterleiding ligt) in Duivendrecht de waterdruk opvoeren. Het is tenslotte wel lekker als je nat wordt onder de douche. Hyrofoor moet nog worden aangeschaft. Graag wil ik weten hoeveel dit gaat kosten inclusief installatie.

Radiators plaatsen

Ik heb net een appartement gekocht en wil graag de radiatoren vervangen. Er is in iedere kamer slechts één plek voor een radiator aansluiting. De afmetingen van de kamers waar er radiators moeten worden vervangen zijn: Woonkamer met open keuken: Inhoud 81 m3 Slaapkamer: Inhoud 33 m3 Badkamer: Inhoud 10 m3 Tweede slaapkamer: Inhoud 29 m3 Hal: Inhoud 22 m3

Jaarlijks onderhoud aan CV- en ventilatiesysteem

Onze cv-installatie en het centrale ventilatiesysteem in mijn woning werd tot nu toe onderhouden op basis van een abonnement door een groot bedrijf. Er zijn steeds lange wachttijden en een afspraak maken is lastig. Ik wil nu overstappen naar een ander bedrijf dat deze werkzaamheden al of niet op basis van een onderhoudsabonnement wil uitvoeren.

Praxis keukenkraan plaatsen

Ik heb bij Praxis een Grohe Flair mengkraan gekocht en wil deze graag laten installeren in de keuken.

Afvoer voor wasmachine aanleggen

Wasmachine van de badkamer naar de opbergruimte (in de woning) verplaatsen. In de opbergruimte staat de droger al (werkzaam). Er is een kraan aanwezig. Er dient een afvoer worden aangelegd, zodat de wasmachine verplaats kan worden. Opbergruimte grenst aan het toilet.

Aansluiting voor wasmaschine in bergruimte maken

Aansluiting in de opbergruimte (binnenshuis) realiseren voor de wasmachine. De droger staat inmiddels in dezelfde ruimte. De opbergruimte grenst aan het toilet. Er is een kraan aanwezig, alleen de afvoer moet nog gemaakt worden.

Schoorsteen reviseren

Onze open haard is circa 25 jaar oud. Constructie is nooit optimaal geweest (rookkanaal heeft een knik) en nu is bij het vegen binnenbekleding losgekomen, waardoor het rookkanaal verstopt is. Dit zal verholpen moeten worden en vermoedelijk zal er een buis is het kanaal geplaatst moeten worden.