Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Driehuis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Driehuis heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Driehuis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Driehuis of directe omgeving.

58 klanten uit Driehuis bevelen een bij Casius in Driehuis aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Driehuis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Driehuis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Driehuis:

Warmtepomp plaatsen

We gaan verhuizen en willen in ons nieuwe huis van het gas af en werken met zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. We gaan onze nieuwe compleet renoveren. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een oppervlakte van 135 m2. Graag wil ik de mogelijkheden en kosten bespreken.

Ventilatiesysteem aanleggen

We hebben een jaren '30 woning (131 m2) die enkele jaren geleden (door de vorige bewoners) uitvoerig geïsoleerd is (spouwmuurisolatie, voorzetramen voor de glas in lood bovenramen, isolatie van het dak). Nu hebben we in een aantal kamers te maken met veel vocht en schimmel, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van slechte ventilatie in huis. Wij zoeken iemand die dit kan oplossen voor ons.

RVS flexibele pijp in bestaand schoorsteenkanaal plaatsen

Vrijblijvende offerte gevraagd voor het plaatsen van een roesvrij stalen, dik gedraaide pijp . Met trekkap en verdere toebehoren. Recent inspectierapport kanaal aanwezig.

Houtgestookte haard plaatsen

Houtkachel plaatsen door zijgevel naar buiten dus niet door de plafonds. De houtkachel komt bij de gamma vandaan. In de kamer door zijgevel naar buiten en dan stukje de hoogte in tot net boven de boeideel, dat is ruim drie meter hoog.

Vervangen radiatoren in de huiskamer

Door verbouwing is interieur huiskamer zeer veranderd. Radiatoren zijn oud. Schilderen of een cover er over heen plaatsen kan ook. Vervangen door andere radiatoren is ook mogelijk. Ik wil graag weten wat vervanging ongeveer gaat kosten. De huiskamer is 9.50 x 3.30 x 2.70 (lxbxh in meters). Op dit moment hangen er 3 radiatoren in een erker en 2 naast de tuindeuren.

Installeren en afwerken van een gashaard

1. Installeren van een gashaard. Ik heb een Kall fire Fairo 100 compleet besteld. Alles is reeds aanwezig en ik wil deze gashaard door een erkende installateur laten installeren. Dit kan en mag op de korte termijn. 2. Naast de installatie wil ik de gashaard strak af laten stucen.