Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aanschaffen van elektrische radiatoren:

Aanschaffen van elektrische radiatoren

Ik heb interesse in Elektrisch verwarmen. Ik denk aan Elektrische radiator of accumulatie Radiator (waarschijnlijk 2) .Het is voor in de woonkamer 48 m2 125 m3 installeren kan ikzelf. de ruimte op de muren zijn 60 hoog en 220 breed (voorheen hebben hier normale radiatoren gehangen van 40 bij 200 een T22 en een T33) ze komen te hangen onder de vensterbank
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanschaffen van elektrische radiatoren uit heel Nederland:

Groepenkast ombouwen ten behoeve van een elektrische auto

Wij gaan binnenkort een elektrische auto aanschaffen, waarbij deze op 3 fasen kan laden. Onze meterkast bestaat nu uit 1-fasen. Nu ben ik zelf even gaan kijken wat er allemaal nodig is voor deze uitbreiding. Uiteraard zal de hoofdaansluiting door enexis worden aangepast, nadat de meterkast is omgebouwd. Ik vroeg me af of u me advies kunt geven over de mogelijkheden en kosten voor deze installatie. Er wordt deze week een kabel getrokken naar de parkeerplaats waar de laadpaal moet komen. De auto kan tot 11 Kwh (3x16A) laden. In de bijlage vindt u een opzet, maar dit is puur na wat lezen op fora e.d.. Ik hoop dat u me een goed beeld kunt geven van de kosten, wanneer u de complete installatie uitvoert. Mocht u een compleet ander advies hebben hoor ik dat uiteraard ook graag. De aansluiting van de laadpaal hoort eventueel ook bij de werkzaamheden. Kosten, graag in en exclusief groot materiaal.

Monteren en aanschaffen van een nieuwe cv

We hebben nu een cw4 voor twee badkamers, weinig druk en weinig warm water! We willen zo duurzaam mogelijk meer druk en meer warm water. Willen graag een elektrische cv ketel. Woning is ongeveer 150 m2 . Oude materiaal ook graag afvoeren .

Motor installeren knikarmzonnescherm en aansluiten

Op onze knikarmscherm willen we een motor laten installeren. De elektrische aansluiting zit dicht bij de te installeren motor. De motor kan ik eventueel zelf aanschaffen.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik heb een uitgebreide groepen kast, met 2 aardlekschakelaars en slimme meter(s). In totaal heb ik 6 groepen, waarvan 2 voor de keuken. Het huidigegasfornuis beschikt ook over een elektrische oven en een eigen stopcontact (weet niet of dat ook een aparte groep is) Ik wil een inductiefornuis met een bakoven gaan aanschaffen en heb daarvoor uiteraard een deugdelijke stroomaansluiting nodig. Wat kost het aanleggen van de juiste bedrading en stopcontact(en)

Elektrische of gangbare vloerverwarming plaatsen

Wij overwegen welke vloerverwarming we willen aanschaffen, elektrisch of met water, voor in de huiskamer van 43 m2. De afweging daarbij is ook het wel of niet plaatsen van zonnepanelen om het verbruik te bekostigen. Aangezien de gasprijzen ook fors gaan stijgen.

Zonwering ophangen

Ik wil een uitvalscherm met elektrische motor van 3,5 m breed aanschaffen bij Praxis en op laten hangen.

Expansievat vervangen en dakdoorvoer, ventilator en afvoer plaatsen

CV werkzaamheden: Expansievat vervangen. Er is een lekkage geconstateerd vanuit de CV naar het dakdoorvoer waardoor er koolmonoxide vrijkomt, dus is ons geadviseerd deze te vervangen. Badkamerventilatie werkzaamheden: We willen graag een extra elektrische ventilator plaatsen in de badkamer. Graag hier advies over de plek et cetera. Zodat we dit kunnen laten uitvoeren. Materialen: Grote materialen willen we graag op basis van jullie advies zelf aanschaffen. Montage materialen graag meenemen in offerte. Foto's hebben we niet bijgevoegd omdat we gewend zijn dat men altijd wilt komen kijken.

Nieuwe groepenkast installeren

Omdat we zonnepanelen gaan aanschaffen en we onze netbeheerder Stedin hebben gevraagd onze 1-fase 35 Ampère aansluiting om te zetten naar een 3 fase 25 Ampère aansluiting, moet de groepenkast hierop voorbereid worden. We hebben bijvoorbeeld geen hoofdschakelaar. Het lijkt er ook op dat onze huidige groepenkast niet geschikt is hier voor (ik hoop op een eerlijke analyse) en we dus een geheel nieuwe groepenkast nodig hebben. Ik zou graag een offerte willen ontvangen van erkende elektriciens die op basis van een aantal foto's van onze huidige kast een offerte kan uitbrengen. In de huidige kast zit: Een aansluiting voor het inductiekolen, daarnaast heb ik 9 andere groepen, er zit een beltrafo bij, er moet een hoofdschakelaar komen (die zit er nu niet). Ik wil ook graag totaal 3 aardlekschakelaars. In de toekomst komen er zonnepanelen, mogelijk komt er een elektrische auto in de toekomst, wellicht dat hier al voorbereiding voor nodig is. Ook ben ik aan het kijken of een warmtepomp interessant kan zijn. Op 2 plekken in het huis wil ik waarschijnlijk een infrarood verwarmingen aan laten leggen, hier zal dan ook rekening mee gehouden moeten worden.

Badkamer en toilet in een casco nieuwbouwwoning maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt medio juli 2017 opgeleverd. We laten daar de toiletruimte beneden en badkamer boven casco opleveren, maar wel met enig leidingwerk op de juiste plek conform de installatietekeningen. De badkamer is 310 x 225 x 260 cm en heeft een schuin dak met dakraam. Er zijn waterleidingen voor warm en koud water en de afvoer voor het toilet is aanwezig. De overige leidingen moeten aangelegd worden. De combiketel staat op de zolder. Er moet (vermoedelijke elektrische) vloerverwarming worden geplaatst met een dekvloer. Er moet een douchevloer op afschot met een douchedrain, een doucheset en douchedeur worden geplaatst. Verder een vrijstaand bad met staande kraan, een inbouw toilet, een badmeubel met wastafel, 2 kranen en een spiegel en een radiator. We willen in de tegelwanden ook enkele nissen laten opnemen en daar nog overleg over hebben. Er moet ook nog een extra stopcontact worden gemaakt. De schuine wand willen we laten betegelen tot 120 cm hoogte. Daarboven willen we stucwerk en ook het plafond moet gestuukt worden. Op de muren willen we grote tegels. In de toiletruimte beneden komt een vrijhangend toilet en een fonteintje. We zullen zelf alle materialen naar onze eigen smaak aanschaffen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Wesen Inox Flat elektrische boiler plaatsen

Graag wil ik een elektrische boiler (Wesen Inox Flat 80 liter; http://elektrischeboiler. Eu/Wesen-Inox-Flat-80-liter-) laten monteren in mijn badkamer of keuken. Beide locaties hebben waterleidingen en elektra op korte afstand (1 meter). Volgens de brochure heeft de boiler geen krachtstroom nodig. Ik ontvang graag een offerte voor de installatiekosten. Ik zal de boiler zelf aanschaffen, de overige materialen laat ik graag leveren.